Шегата настрана. Значи като се има предвид, че момичетата стават все по материално ориентирани, нека направим сравнение:
16 годишен: издържат го мама и тате дохода е равен на джобните, които му дадат.
30 годишен: самостоятелен, работи=дебел портфейл ше черпи кафенца, ше ме зима по дискотечки, ше ми купува парцалки, ще ме кара с колата(даже и ще ме ебе в нея) и тн. Пък и 30 годишните са много по-интересни, все пак правят много различни работи от 16 годишните ученици. Свят са видели. Имат интересни истории за слушане (голяма част от тях преувеличени). Те са велики.
Няма да забравя какво ми разказа 1 приятелка. Сутринта едно момиче я кара приятеля и (40 годишен чичко с джип) на училище и ги вижда класната и и го вика да говори с нея: "Много исках да говоря с вас относно дъщеря ви..." , "Ама чакайте, това не е дъщеря ми, а приятелката ми"
Е всяко правило си има изключения. Не казвам, че няма и 16 годишни който ходят с по-големи защото наистина ги харесват. Какво мога да кажа аз. Първия ми беше почти 11 години по-голям от мен (бях на 17), а сегашния ми приятел, с когото възнамеряваме да се женим, е на 28 (след 1 месец навършвам 20). От 5 години насам се движа с хора 5-10 години по-възрастни от мен, и момичета и момчета. Просто компанията ми е такава. Аз лично предпочитам по-големите от мои набори, защото са по-уравновесени и не са толкова лигави. Пък и наистина има разлика в секса едно е 1 година опит, друго са 10.