.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз харесвам Но съм по-голяма от средно статистическите момичета тук.
    Да, но харесва ли ти върху 17-годишно момче?
    Да. И на 17 годишен стои добре. Но аз като цяло не понасям спортния стил на обличане, размъкнатите гащи и развлачените тениски - също. Би било нелепо за момче под 14-15, но на 17 си е супер.
    Е, то не съществуват единствено тези два стила на обличане
    Аз не си представям 17-годишно момче, облечено все едно е преподавател.
    А и този елегантен стил изисква повод, някак не ви ли се струва смешно - отивате да пиете кафе в кварталното кафене и младежът се е изтупал, все едно ще получава награда за отличника на класа
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Допълних си коментара.
    Не, не ме вълнува. Предпочитам елегантен пред неглиже. Дори и за кварталната кръчма. Не ми е неудобно, ако съм по-елегантна от необходимото. Повече би ми станало неудобно от обратната ситуация.

вижте сега аз не ви говоря сега да нося вратовръзка сако или т.н. макар че и тях нос но много рядко, говоря ви за панталон обувки(със заоствен връх или поне леко заоствен) риза и някой пуловер отгоре или само ризата сега немога да постна линкове но ще ги поставя като текст копирайте ги и ги пуснете да видите долу горе какво имам на предвид, стила ми на обличане не е все едно работя в някоя фирма а младежки неангажиращ
    vratovrazka.bg/images/morfeoshow/resort_colle-6446/big/08.jpg
    vratovrazka.bg/images/stories/vratovrazkata/moda/fall_wint_2009/checks_gitman_brothers_tie.jpg
    vratovrazka.bg/images/stories/vratovrazkata/moda/fall_wint_2009/04v-neck.jpg (от дясно)
    vratovrazka.bg/images/morfeoshow/fashion___op-7965/big/01.jpg
    има и още .. но с това ви показвам долу горе за какво иде реч

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от ToleaVS
    вижте сега аз не ви говоря сега да нося вратовръзка сако или т.н. макар че и тях нос но много рядко, говоря ви за панталон обувки(със заоствен връх или поне леко заоствен) риза и някой пуловер отгоре или само ризата сега немога да постна линкове но ще ги поставя като текст копирайте ги и ги пуснете да видите долу горе какво имам на предвид, стила ми на обличане не е все едно работя в някоя фирма а младежки неангажиращ
    vratovrazka.bg/images/stories/vratovrazkata/moda/fall_wint_2009/checks_gitman_brothers_tie.jpg
    vratovrazka.bg/images/stories/vratovrazkata/moda/fall_wint_2009/04v-neck.jpg (от дясно)
    Само тази втората, някак си вратовръзката идва малко в повече, но другите не са толкова официални и може най-спокойно да ги носи едно момче на 17 в ежедневието си

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ToleaVS
    последните два линка ми допадат
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Харесва ми този стил на обличане, но само по някакъв повод (бал, сватба, кръщене .. и т.н) Но за ежедневието - НЕ ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    На мен ми харесва,стига да ти отива.Старата ми любов се обличаше така доста често,и беше на 18,ходеше му адски много!
    Брях,брях

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    зависи как ти стои На мен ми харесва,но предпо4итам дънки,тениска и кецове
    Предпочиташ това, защото напоследък всички се обличат така и нямаш особен избор!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Супер фен
    Според мен зависи до голяма степен от човека- от излъчването например, както и фигурата и всичко. Има хора, които мн добре седят с по-официални обувки и дрехи (примерно ризи) даже за ежедневието, но на други не..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си