- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Елегантен стил
Е, то не съществуват единствено тези два стила на обличанеПървоначално написано от krem4et0
Аз не си представям 17-годишно момче, облечено все едно е преподавател.
А и този елегантен стил изисква повод, някак не ви ли се струва смешно - отивате да пиете кафе в кварталното кафене и младежът се е изтупал, все едно ще получава награда за отличника на класа![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
вижте сега аз не ви говоря сега да нося вратовръзка сако или т.н. макар че и тях нос но много рядко, говоря ви за панталон обувки(със заоствен връх или поне леко заоствен) риза и някой пуловер отгоре или само ризата сега немога да постна линкове но ще ги поставя като текст копирайте ги и ги пуснете да видите долу горе какво имам на предвид, стила ми на обличане не е все едно работя в някоя фирма а младежки неангажиращ
vratovrazka.bg/images/morfeoshow/resort_colle-6446/big/08.jpg
vratovrazka.bg/images/stories/vratovrazkata/moda/fall_wint_2009/checks_gitman_brothers_tie.jpg
vratovrazka.bg/images/stories/vratovrazkata/moda/fall_wint_2009/04v-neck.jpg (от дясно)
vratovrazka.bg/images/morfeoshow/fashion___op-7965/big/01.jpg
има и още .. но с това ви показвам долу горе за какво иде реч
Само тази втората, някак си вратовръзката идва малко в повече, но другите не са толкова официални и може най-спокойно да ги носи едно момче на 17 в ежедневието сиПървоначално написано от ToleaVS
![]()
последните два линка ми допадатПървоначално написано от ToleaVS
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Харесва ми този стил на обличане, но само по някакъв повод (бал, сватба, кръщене .. и т.н) Но за ежедневието - НЕ ..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
На мен ми харесва,стига да ти отива.Старата ми любов се обличаше така доста често,и беше на 18,ходеше му адски много!![]()
Брях,брях
Предпочиташ това, защото напоследък всички се обличат така и нямаш особен избор!Първоначално написано от ivcheto0o
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Според мен зависи до голяма степен от човека- от излъчването например, както и фигурата и всичко. Има хора, които мн добре седят с по-официални обувки и дрехи (примерно ризи) даже за ежедневието, но на други не..