- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Елегантен стил
Да. И на 17 годишен стои добре. Но аз като цяло не понасям спортния стил на обличане, размъкнатите гащи и развлачените тениски - също. Би било нелепо за момче под 14-15, но на 17 си е супер.Първоначално написано от LadyDi
Ученическите униформи са в този стил или греша? Много ми харесват. Жалко, че мъжа не ще сако и вратовръзка. Да има как само така да ми ходи...
XTREMEFREERIDE, аз в ежедневието си ходя с рокли, поли, новите си дрехи, обувки на токове, грим. И какво да стоят за 3 повода в годината ли? Сега, имам 1-2 супер официални рокли, но повечето мога да облека и за разходка до центъра, и за парти, и за вечеря в ресторант. Е, и дънки нося, но не предпочитам. И пак ще си сложа някакъв топ, който да прави тоалета елегантен и да мога да вляза така и на по-изискани места от кварталното кафене. Мъжът ме упреква, че все се глася като за бал и е прекалено, но аз така обичам и не ми пука дали ще съм прекалено официална за пейката пред Ректората. Въпрос на виждане е. Обичам да съм стилна и елегантна.