- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Искам да ми помогнете !
mi nz qj mn ama mn 6tom si tolko gar4av hodi na fitnes i zemi nekvi dobavki 6tot za himiq ti e rano. moje da zeme6 protein kreatin ili ne6to ot ot seriqta animal eto ti link http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?categoryID=4 tuk ima vsqkakvi dobavki
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
пълните новаци правят много бързо мускули, така че за начало няма да имаш нужда от химии
намери си 3дневна фитнес програма и почвай да я изпълняваш
Успех тогава, лятото да постнеш снимки да те видиме![]()
Just Do It..
За 5 месеца едва ли, но до края на годината е възможно да натрупаш доста..ефекта идва с постоянството![]()
Фитнеса не е просто начин да изглеждаме добре, а начин на живот ... и за това се иска постоянство ... до лятото няма да имаш кой знае какви резултати, но до края на годината мисля, че ще си добре, ако си постоянен ... Химия не пий ! Може само да ти навреди ... препоръчвам ти някакъв чист протеин, които да "храни" мускулите и да изграждаш мускулна маса. Успех !
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~