.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: свирка

свирка

Здравайте искам мнения от момичета ...приятеля ми иска да му направя свирка мисля че и аз искам но нешо ме спира притеснението че няма да мога в смисъл че ще ми е първи път и няма да се справя добре и ме е срам малко нз нз как да постъпя да се пробвам ли нз ... та дайте споделете опит и кажете на вас първата свирка как мина ... и искам най вече за да го задоволя когаот му е хубаво и на мен ми е хубаво
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Мега фен Аватара на dirtyyy
    лапай на кон да се подготвиш

ПП - предостатъчно такива теми има

Re: свирка

1.-има много такива теми
    2.-чисто и просто лапаш го с въртеливи движения на езика около главичката и т.н най-добре виж тук http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%B0%D0...80%D0%BA%D0%B0
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми ако не си му казала,че ти е за пръв път - кажи му..Пък ако той е по-опитен ще ти обясни /предполагам/
    Както е и при секса - трябва да се отпуснеш и да не си мислиш,че няма да можеш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ти само като се изплюеш върху него ще се изцепи па представи си като го лапнеш..
    Путките да мрът

Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    Ти само като се изплюеш върху него ще се изцепи па представи си като го лапнеш..
    Защо ли не намирам това за толкова секси

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Бавно темпо --> по-бързо --> по-бавно (игра с език) --> по-бързо --> най-бързо да свърши. ок?

Цитирай Първоначално написано от XuTPaH
    Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    Защо ли не намирам това за толкова секси
    za6toto ne e i za6toto tfa e prostotiq

Rhoads ako si mom4e dai da ti se ispliq na huq stava li
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Бавно темпо --> по-бързо --> по-бавно (игра с език) --> по-бързо --> най-бързо да свърши. ок?
    Най-точното обяснение.. ;D

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    струваш ми се доста малка... нз, нз...
    порасни малко и тогава му духай или нз, нз
    <N>

споко не се притеснявай толкова само гледай д аси пазиш зъбите и да го тикаш колкото се може по-навътре няма да се оплаква

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Ela ela
    Путките да мрът

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn

Мега фен Аватара на lenito_sf

Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
    мисля че и аз искам но нешо ме спира..

Мислиш, какво има да мислиш ?! о.О
    а.. и е нещо

Град
    |На 3еМяТ@|

Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
    мисля че и аз искам но нешо ме спира..

Мислиш, какво има да мислиш ?! о.О
    а.. и е нещо
    е да и тва го има

Можеш да изчетеш мнения и съвети по въпроса, което може и да ти е от полза, но все пак с течение на времето и практиката ще се усетиш какво точно трябва да правиш и как да го правиш. Както е било с целуването- първия път може да не се е получило, било е прекалено странно и лигаво, но е имало и 2ри и 3ти път и т.н..и нещата вече ти идват отвътре. Просто те съветвам да се отпуснеш, да не се притесняваш, а ако много те е срам действай под чаршафа.

Мега фен Аватара на Hilary_

Мислиш, че и ти искаш да му направиш? Я първо си изясни дали наистина искаш или не .. не го прави само с убеждението, че на него ще му хареса ..

Иначе срам те е? От какво .. ако го правиш с желание няма къде да сбъркаш .. и все пак колкото се отнася до техниките тук можеш да прочетеш малко повече инфо ..

http://manenkoto.cosmopolitan.bg/blogpost_2356_0.html

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    лапай на кон да се подготвиш

ПП - предостатъчно такива теми има
    стига бе човек ще му се откачат зъбите на момичето а по темата: налапай го и не мисли много. ако не му хареса - здраве да е !!
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Свирка

Пробвай, с ледче в устата, аз на моя така го карам, побърква се

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    За първа свирка ше ти е малко трудно да му направиш кефа.Ше прочетеш тук теории и описания,но като си в екшъна е различно.
    Води се по неговите желания,приказките по време на любовната игра отпускат,стига да не плямпате постоянно )
    Научи кое го кара да те желае всеки път и се постарай да доставиш удоволствие не само на него.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    За първа свирка ше ти е малко трудно да му направиш кефа.Ше прочетеш тук теории и описания,но като си в екшъна е различно.
    Води се по неговите желания,приказките по време на любовната игра отпускат,стига да не плямпате постоянно )
    Научи кое го кара да те желае всеки път и се постарай да доставиш удоволствие не само на него.
    ДА И АЗ ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ НО ЩЕ ПРОВАМ ПЪК КАКВОТО СТАНЕ

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    че съм малка малка съм че годините на пречат не пречат
    на 16 съм

Град
    Разград
    Това е свирка ЗА БОГА! Какво може да му объркаш????
    П.С. На 16 си и още не си правила свирка??? Как може, колежките ти правят от 11 годишни, много си закъсняла!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    [На Метри От Земята]
    хах нз нз ....
    изчакай годинка две и пробвай пак
    Просто аз

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Това е свирка ЗА БОГА! Какво може да му объркаш????
    П.С. На 16 си и още не си правила свирка??? Как може, колежките ти правят от 11 годишни, много си закъсняла!
    Е тя явно не е к***а нали?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си