- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирка
Здравайте искам мнения от момичета ...приятеля ми иска да му направя свирка мисля че и аз искам но нешо ме спира притеснението че няма да мога в смисъл че ще ми е първи път и няма да се справя добре и ме е срам малко нз нз как да постъпя да се пробвам ли нз ... та дайте споделете опит и кажете на вас първата свирка как мина... и искам най вече за да го задоволя когаот му е хубаво и на мен ми е хубаво
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
лапай на кон да се подготвиш![]()
![]()
ПП - предостатъчно такива теми има![]()
1.-има много такива теми
2.-чисто и просто лапаш го с въртеливи движения на езика около главичката и т.н най-добре виж тук http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%B0%D0...80%D0%BA%D0%B0
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Еми ако не си му казала,че ти е за пръв път - кажи му..Пък ако той е по-опитен ще ти обясни /предполагам/![]()
Както е и при секса - трябва да се отпуснеш и да не си мислиш,че няма да можеш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ти само като се изплюеш върху него ще се изцепи па представи си като го лапнеш..![]()
Путките да мрът
Защо ли не намирам това за толкова сексиПървоначално написано от Rhoads
![]()
Бавно темпо --> по-бързо --> по-бавно (игра с език) --> по-бързо --> най-бързо да свърши. ок?
za6toto ne e i za6toto tfa e prostotiqПървоначално написано от XuTPaH
Rhoads ako si mom4e dai da ti se ispliq na huq stava li
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Най-точното обяснение.. ;DПървоначално написано от AlokiNn
струваш ми се доста малка... нз, нз...
порасни малко и тогава му духай или нз, нз
<N>
споко не се притеснявай толкова само гледай д аси пазиш зъбите и да го тикаш колкото се може по-навътре няма да се оплаква![]()
Ela elaПървоначално написано от Neftochimic
Путките да мрът
Първоначално написано от sexyisfunny
Мислиш, какво има да мислиш ?! о.О
а.. и е нещо![]()
Първоначално написано от lenito_sf
е да и тва го има
![]()
Можеш да изчетеш мнения и съвети по въпроса, което може и да ти е от полза, но все пак с течение на времето и практиката ще се усетиш какво точно трябва да правиш и как да го правиш. Както е било с целуването- първия път може да не се е получило, било е прекалено странно и лигаво, но е имало и 2ри и 3ти път и т.н..и нещата вече ти идват отвътре. Просто те съветвам да се отпуснеш, да не се притесняваш, а ако много те е срам действай под чаршафа.
Мислиш, че и ти искаш да му направиш?Я първо си изясни дали наистина искаш или не .. не го прави само с убеждението, че на него ще му хареса ..
![]()
Иначе срам те е? От какво .. ако го правиш с желание няма къде да сбъркаш .. и все пак колкото се отнася до техниките тук можеш да прочетеш малко повече инфо ..
http://manenkoto.cosmopolitan.bg/blogpost_2356_0.html
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
стига бе човек ще му се откачат зъбите на момичетоПървоначално написано от dirtyyy
а по темата: налапай го и не мисли много. ако не му хареса - здраве да е !!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Пробвай, с ледче в устата, аз на моя така го карам, побърква се![]()
За първа свирка ше ти е малко трудно да му направиш кефа.Ше прочетеш тук теории и описания,но като си в екшъна е различно.
Води се по неговите желания,приказките по време на любовната игра отпускат,стига да не плямпате постоянно)
Научи кое го кара да те желае всеки път и се постарай да доставиш удоволствие не само на него.
ДА И АЗ ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ НО ЩЕ ПРОВАМ ПЪК КАКВОТО СТАНЕПървоначално написано от x3eme
![]()
че съм малка малка съм че годините на пречат не пречатПървоначално написано от Neftochimic
на 16 съм
Това е свирка ЗА БОГА! Какво може да му объркаш????![]()
![]()
![]()
П.С. На 16 си и още не си правила свирка??? Как може, колежките ти правят от 11 годишни, много си закъсняла!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
хах нз нз ....
изчакай годинка две и пробвай пак![]()
Просто аз
Е тя явно не е к***а нали?Първоначално написано от xNiKx
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?