- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой е по добрия сайт?
Всичко онова на, което се кефите във вибокс половината е от ютуб така, че![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
абе и 2та сайта са яки ама у вибокса има български предавания и ако си испуснал нещо по телевизията го гледаш там а пък ютуб е така да го нарека световния вибокс и в него качват абсолютно всичко че и нецензурирани бг рапчета щото кой от редакторите на ютуб е българин... НИКОЙ![]()
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
youtube много ясно![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Първоначално написано от parkour4ety
youtube разбира сеТам са ми любимите влогъри и Блеър дето ме учи как да се гримирам
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
vbox7 !!!!!!!!! ;d
във вбокс доста тракове ги няма... копеле, дразня се на тъпите копеленца, които качват една песен няколко пъти... всичко живо примерно тряа качи "Песента" на Darkstep и компания... тъпанарщина!
Youtube.. че как ше следя иначе nigahiga и gradualreport![]()
youtube
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
И Бобърката !Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: от една страна youtube, а от друга vbox7..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
О дааааПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
Там качват най-яките пародии.Ах - http://www.youtube.com/watch?v=tvSoGW1U20s&feature=fvsr![]()
![]()
Но пък във vbox7 качват предавания на български и репортажи.Наистина и двата сайта са добри![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
когато съм в бг и 2-та,когато съм в чужбина само youtube
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
зависи какво искам да слушам или гледам - и двата са добри![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Vbox е мн пренаселен с 4алга, която мразя, така 4е youtube е по-добър![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
vbox-а![]()
YouTube
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от BlackEyedPeas
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от brokeninside13
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
youtube може би е по-добър, ама аз си залагам на българското -vbox
времет0 тu uztuча
Ами ' vbox7 ' ми харесва повече,но пък в ' youtube ' има доста повече информация![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.