.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на Al3ksandra

И мъжете ли могат да чувстват все още?...

Ех.. щом съм тук явно имам причина... ^^ Отново ми се пише.. макар че нямам точните думи с които да го изразя.. От няколко месеца насам живота ми се промени ужасно много.. ама нямате си на идея колко много...
    Промениха се и усещанията ми ^^.. промени се всичко което можех и неможех да си представя..
    А в момента съм в такава дупка и безтегловност че който ме види ... ще се уплаши ;(... Та по същество да карам, че нямам цяла вечер на разположение..

Кажете ми, и мъжете ли все още могат да чувстват нещо?
    В конкретната ситуация съм с някой който е доста по-голям от мен, който добре знае, че не може да сме заедно, и че можем просто да се виждаме ей така ... и да тъгуваме по това което няма да можем да сторим.. И на който знам че чувствата му са много крехки, щом ме ревнува постоянно дори да няма около мен момче ;(...
    Хем ме ревнува хем на моменти ми казва просто ще съм щяла да си намеря човека за мен...
    Аз преди 3 4 дена като бях в тях го видях как готвеше, той винаги готви за мен (blush) и се чувствам много поласкана.. Та да ви кажа какво стана тогава- спомних си нали за това и му казах че той ми дава стимул да се науча да готвя по хубаво , тъй като почти не мога - мразех това нещо много .. и от както му казах че ми дава стимул за разни такива неща той много се зарадва.. ^^ от тогава сякаш нещото което ни пречеше се махна и сега сякаш сме по близко.. но и пак много ме ревнува на моменти много ама адски много ме ревнува и ми казва да съм била умна да не съм ходела при никой друг,,... кажете ми как да го убедя че съм само с него... ( Denny - момчето от САЩ засега си е там далече и нямаме връзка освен по един сайт тъй като и телефоните са скъпи.... )
    Страх ме е дали просто не иска с тези думи да ме накара да хлътна по него и после... в един красив момент.. да бъда прецакана брутално.. или найстина изпитва нещо към мен...
    И.. другата крайност. Това още не е края.. Чакам едно момче което си харесвам да се върне от САЩ.. каза ми днес че можело и да не се върне, а ме убива така от разстояние.. Просто никой не знае какво ми е.. нито знам на кой да се доверя, нито какво точно да сторя..
    С момчето от САЩ още нищо не е почнало, но си личи че има тръпка към мен.. и аз знам за себе си че малко или много не ми е безразличен до някаква степен... ако беше в БГ може би нямаше да се стигне до тази тема тук.
    Не искам да изпитвам ничия чувствителност , защото на края аз самата ще си изпатя........................

Извинявайте темата май стана много хаотична много страшна.. и объркана ....

Но все пак пишете - важни са всичките коментари по темата! Благодаря ви предварително...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Какво общо имаше въпросът ти дали момчетата могат да чувстват с дилемата ти относно двете момчета?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Искам да бъда само с единия...
    И не искам да нараня чувстителността на другия..

От това, което прочетох, разбрах единствено, че не си наясно със себе си и че си объркана (извинявай ако греша, поправи ме).
    Иначе разбира се, че имат чувства. Всеки има малко или много - въпросът вече е на какви хора е побадал през живота си, какво е преживял и какво е научил и съответно от тези неща зависи кога и до каква степен ще се отпусне. Това не е само при мъжете...и при нас е така
    Добронамерен съвет - не драматизирай, а се радвай на това, което имаш и не го съсипвай със страхове Ако има да става нещо - то така или иначе ще се случи. УСПЕЕЕХ!

Град
    Аз бих избрала първото момче, с което се виждате. Не ми изнася положение "може да се върне, ама може и да не го направи". Какви са ти отношенията с втория, този в САЩ, защо така държиш на него?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    На колко години сте че е толкова страшно. Смисъл едно е ти да си на 14 той на 28, друго е ти да си на 20, той на 38...
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Цитирай Първоначално написано от DNJ
    От това, което прочетох, разбрах единствено, че не си наясно със себе си и че си объркана (извинявай ако греша, поправи ме).
    Иначе разбира се, че имат чувства. Всеки има малко или много - въпросът вече е на какви хора е побадал през живота си, какво е преживял и какво е научил и съответно от тези неща зависи кога и до каква степен ще се отпусне. Това не е само при мъжете...и при нас е така
    Добронамерен съвет - не драматизирай, а се радвай на това, което имаш и не го съсипвай със страхове Ако има да става нещо - то така или иначе ще се случи. УСПЕЕЕХ!
    Благодаря ти за съвета..
    Имах нужда по някакъв начин да споделя.. всичко това, защото психиката ми не издържа... вече.. имам и още проблеми и всичко на куп ще ме умори .....

Цитирай Първоначално написано от Sirius
    ...... друго е ти да си на 20, той на 38...

WOW!!!
    Ти.. това е форум.. о.0
    Но почти ни позна годините.. оелеле..

Виш мен не ми е за годините, страх ме е да не нараня неправилния човек.
    ;( това отвътре ме изгаряяя ... и то адски ;(

Град
    Дам, освен горните въпроси: На колко сте наистина?

[color=green][b]
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Какви са ти отношенията с втория, този в САЩ, защо така държиш на него?
    Сега ще ме сметнеш за луда, но и аз не знам! о.0
    Просто малко или много държа на него.. сигурно защото е чувствителен и внимателен не че.. другото момче не е- напротив но не знам...
    И може би ме обeзкуржава това, че знам че го деля.. с още някой ....( момчето на 38 )
    Нещата са сложни... Ако знаете че в началото просто искахме да имаме връзка от време на време да се виждаме за секс .. и от там 0.о с течение на времето се зароди .. нещо повече о.0
    Сега щом сме на това дередже.. и съм му казала дори днес
    " АКо искаш нещо, пусни това дето си захапал сега, и грабни другото..."
    Това се отнася и за мен. Ако той остави.. другиа човек.. и аз забравям за Denny тъй като, той ми е по скъп- преккарваме много време заедно напоследък и просто се побърквам.. Искам да избера някой но ме е страх. Не знам кой
    о.0
    ;(

Аз - на 21
    Той на 38.
    Не съм си и вярвала че някога ще обикна толкова голям човек
    о.0-... ;(

Изоставихте ме.........

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Feel the emo love

CutCutCutCutCut
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Feel the emo love

CutCutCutCutCut
    ...какво против снимката ми имаш ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Feel the emo love

CutCutCutCutCut

По темата: Да .Мъжете още може да чувстват...Знам ,че е голям шок за теб ,но ще го преодолееш.....

Сама трябва да избереш с кой да си.Този който те кара да се чувстваш по щастлива и с който се чувстваш по-добре Ние не можем да решим вместо теб

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Трябва ли да е против снимката. Имам нещо против много неща.

Огромно количество текст, което показва,че не можеш да се съсредоточиш върху същественото.

Стотици мнения отоговори, с които създаваш впечатление,че се защитваш.

Отвратителен зелен цвят, който май не привлича внимание, каквото цели.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Аз - на 21
    Той на 38.
    о.0-... ;(
    Що не ме взеха в ясновидци.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Аз - на 21
    Той на 38.
    о.0-... ;(
    Що не ме взеха в ясновидци.

ъъ .. и какъв беше въпросът о.О
    т'ва не е проблем, просто не знаеш к'во искаш .. ама никой не може да ти каже к'во искаш о.О
    ама ти си решаваш с кой да си
    тоя от САЩ може и да не се върне, ония ти е голям
    еми .. ние к'во да ти кажем о.О ??

безсмислена е темата -.-
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    И в крайна сметка не разбрах кой какъв е. Кой има странична връзка, кой е на 38, по кого си падаш и защо си падаш по него...

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    И в крайна сметка не разбрах кой какъв е. Кой има странична връзка, кой е на 38, по кого си падаш и защо си падаш по него...
    тоя дето готви е чичкото на 38
    другия в САЩ е по - малък (май)
    и двамата ги харесвала, ама не знае к'во иска :Д

и ние трябва да и кажем о.О

Олеле.. то и каша голяма стана....

заключете темата и забравете... просто явно аз вече не мога да питам и да обяснявам

Град
    Ако познаваш Denny само чрез оня сайт, остави. След като няма почти никакъв шанс да се върне, остави идеята за него. След като за 38-годишния си само втора цигулка, зарежи го и си намери живот, момиче! Момчета на твоята възраст не останаха ли, че се лепваш на такива, които могат да са ти бащи?

спокойно, момчетата отдавна станаха роботи със метални сърчица, а при някой дефектни и металните липсват..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    спокойно, момчетата отдавна станаха роботи със метални сърчица, а при някой дефектни и металните липсват..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    21-38 .. недей.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си