.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: мюсли

Hybrid View

мюсли

ядете ли мюсли и здравословни ли са и отслабва ли се от тях

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ям мюсли и наистина съм доволна,не съм пробвала дали се отслабва,но съм чувала че някои жени които редовно си го похапват са отслабнали,ям го преди фитнес защото засища и дава енергия

Град
    Горна Оряховица
    Аз много обичам, от няколко години не закусвам друго освен купичка кисело мляко с 2 с. л. мюсли - правя си от вечерта и сутринта го ям. Здравословно е, стига да не е "хрупкаво мюсли" или там разните с шоколад, захар и т. н. Аз си правя сама - купувам си овесени, ечемичеши и пшеничени ядки, белен слънчоглед или сурови орехи, стафиди икаквито други сушени плодове реша (едрите ги нарязвам на дребно), смесвам всичко в една кутия и от това мюсли ям. Готовото не ми харесва, защото има корнфлейкс и всеки път ровя да го изхвърлям, но все пак понякга пропускам.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ям мюсли, но не за да отслабна, а просто щото ми харесва... Предполагам се отслабва, но колко не знам....
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Ако го съчетаеш с някакъв хранителен режим, ще отслабнеш разбира се.
    Ама с него или без, ако се тъпчеш с боклуци, ефект надали ще има.
    Иначе мисля, че са здравословни, ама повечето са тъпкани с какво ли не(въпреки това и аз ги ям...)
    Все пак е по-добре за закуска да ядеш такова мюсли, отколкото другите шоколадови корнфлейксове.

Супер фен Аватара на sunshine955
    отслабва се но трябва да се ядат и други здравословни храни яж повече плодове, пий много вода и тренировка разбира се ..без физическо натоварване не вярвам да има видим ефект ..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Аз много обичам, от няколко години не закусвам друго освен купичка кисело мляко с 2 с. л. мюсли - правя си от вечерта и сутринта го ям. Здравословно е, стига да не е "хрупкаво мюсли" или там разните с шоколад, захар и т. н. Аз си правя сама - купувам си овесени, ечемичеши и пшеничени ядки, белен слънчоглед или сурови орехи, стафиди икаквито други сушени плодове реша (едрите ги нарязвам на дребно), смесвам всичко в една кутия и от това мюсли ям. Готовото не ми харесва, защото има корнфлейкс и всеки път ровя да го изхвърлям, но все пак понякга пропускам.
    И аз напоследък си ги правя сама,много по-хубави са,а и знам какво слагам вътре,не че толкова ги ям като ги правя иначе в едно списание пишеше,че мюслите са храна за паласките,в смисъл ако се храниш предимно с тях уж там се отслабвало
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз напоследък си ги правя сама,много по-хубави са,а и знам какво слагам вътре,не че толкова ги ям като ги правя иначе в едно списание пишеше,че мюслите са храна за паласките,в смисъл ако се храниш предимно с тях уж там се отслабвало
    Пълни глупости Ако беше така, трябваше вече да нямам паласки Пък и няа храна или упражнение, което да те кара да сваляш мазнини на точно определено място, просто тялото не е устроено така.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    И аз ям мюсли и според мен може да сe отслабне ако се съчетае с някакъв здравословен режим на хранене
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    И аз ям мюсли и според мен може да сe отслабне ако се съчетае с някакъв здравословен режим на хранене
    Глупости. Аз ям мюсли от 3-4 месеца, като освен тях не спазвам никакъв друг хранителен режим. Похапвам си стабилно и сладко и тястяно (което направо обожавам). Имам видим резултат от постоянството в яденето на зърнената закуска без да се ограничавам от останалите неща, които обичам.
    И все пак говоря че се отслабва 4-5 кг. Ако някой иска да свали 10 няма как да стане само с мюслите

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    Глупости. Аз ям мюсли от 3-4 месеца, като освен тях не спазвам никакъв друг хранителен режим. Похапвам си стабилно и сладко и тястяно (което направо обожавам). Имам видим резултат от постоянството в яденето на зърнената закуска без да се ограничавам от останалите неща, които обичам.
    И все пак говоря че се отслабва 4-5 кг. Ако някой иска да свали 10 няма как да стане само с мюслите
    А какво мюсли ядеш и по колко горе-долу слагаш?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Аз слагам 2 с. л. (ако е с прясно мляко - може и 3) - това прави към 20-30 грама.

Аз слагам 2 с. л. (ако е с прясно мляко - може и 3) - това прави към 20-30 грама.
    Аз питах iiirish, ама нищо. Смисъл, аз не си правя, ами ям готово и ми е интересно и тя ли такова яде.
    А иначе как се наяждаш с тия 3 лъжици?

Град
    [На Метри От Земята]
    аз не обичам мюсли
    Просто аз

Супер фен Аватара на galu6a
    ям но когато има
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз ям мюсли-мн го обичам
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    аз не обичам мюсли
    и аз!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Само от мириса му ми се гади, камо ли да го ям .. пробвала съм (защото знам, че е полезно), но просто не се получава ..

Град
    Горна Оряховица
    Аз питах iiirish, ама нищо. Смисъл, аз не си правя, ами ям готово и ми е интересно и тя ли такова яде.
    То се слага в купичка мляко - малко повече от половин кофичка кисело или около водна чаша прясно. Засищащо е, все пак това са бавни въглехидрати в комбинация с протеини. А като си купувах готово, пак така си го ядях, даже в началото по една лъжица слагах.

То се слага в купичка мляко - малко повече от половин кофичка кисело или около водна чаша прясно. Засищащо е, все пак това са бавни въглехидрати в комбинация с протеини. А като си купувах готово, пак така си го ядях, даже в началото по една лъжица слагах.
    Аз с една пък и с три лъжици, никога няма да се наям.
    Но както и да е.

Град
    На стадиона за бягане.
    Ям мюсли от 3 години и ме разхлабва
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Ям мюсли от 3 години и ме разхлабва
    Аз пък не съм забелязала такъв ефект

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Аз вече минах на "Активия Закуска" почти същото е

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на iiirish
    Аз не ги ям със прясно мляко, защото са ми блудкави. По принцип слагам 3 супени лъжичи мюсли на половин кофичка кисело мляко, тъй като не мога да изям цяла И не се притеснявай ако не се наяждаш с това си правиш повече доза, няма значение. На мен лично са ми засищащи

Мега фен Аватара на Infinity
    [b]С кисело мляко не ги харесвам , но с прясно просто ги обожавам.
    Фитнес си купувам, защото това има тука в града , иначе това , което iiirish предложи ми се струва по-изгодно , като количество и цена.
    Лично аз пълня една средо голяма купа със прясното мляко , а мюслито е вероятно някъде към 1/3 от купата.Засища ме и ми е много добре на стомаха после.
    Обожавам !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си