.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108
    Супер фен Аватара на vesinka899

нямам си стая

понеже дядо почина преди 6 месеца,та оттогава баба ми живее унас.Апартамента е 64 квадрата-демек-холв който аз спя,кухня и спална.Отделно има и 2 стаи -перално помощение и таказа за буркани и те са много малки и баня и тоалетна - на едно.Та с баба ми спим заедно в хола и когато вечер си легнем ако не мога да заспя или тя заспри по-рано от мен я слушам как хърка.От наколко дни се местя в кухнята,зимам си един като матрак от футойла и лягам.Майка ми и баща ми спят в спалнята.Вие имате ли си свой стай
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Голям фен Аватара на Vincitore
    Споко ! И аз нямам стая , и моята баба дойде да живее в нас - вече 10 години е така И аз спя в хола ( със сестра ми и баща ми ) , само че + наще и баба ми имам и сестра Така че споко , не си само ти така . Ще свикнеш : )

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хихи Недей го взимай навътре
    Аз делкам стаята си със сестра ми, но тя е тук само уикендите, през останалото време стаята си е моя

Град
    world of DRUM n BASS
    ахахха и аз съм с бабето в една стая
    и аз имам проблема с хъркането
    ама не е само тва ...
    като си пусне некви сериалчета и музика не мога да слушам
    като си викна некви хора тя си легне в 8 и целите хора
    трябва да пазим тишина в същата стая ...
    а бе има и още филми ама
    не съм Геновева да се оплаквам ..
    като се замисля и това можеше да нямам
    с една дума
    трябва да сме доволни

Нямам стая, спя в хола. Но познавам момче, което спи с баба си в една стая. какво да се прави, апартаментите са малки, а новите са скъпи. Трябва да се радваме, че имаме дом, защото много хора нямат.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Хах...Аз пък имам стая, но знам кво е да делиш стая с някой или да спиш в хола и да си нямаш собстевна.. Гадничко си е.

Град
    [На Метри От Земята]
    Аз имам стая, но като си помисля е много гадно това твое положение...както казаха по- горе трябва да свикваш.
    Има хора, които и това нямат
    Просто аз

Голям фен Аватара на FantaMen
    И аз бях така до преди 10 месеца някъде незнаех какво е да имаш своя собствена стая... Сега Всичко си е по мой вкус и си я правя като кочинка И за тебе ще има стая ...не си единствена
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

мхм гадно, че си нямате стай аз немога да си представя да си деля кочинката с някой или още повече да я нямам

Град
    Stara Zagora
    Собствена не, с приятеля си я деля

Кой не спи в хола в днешно време..
    Woke up to a perfect day no hope in sight but the futures bright ahead.
    Today things will go my way i got to fight - can rest when i am dead.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Ами като спиш с баба ти .. тя не подрежда ли след теб? Защото имаше период в който и аз спях с баба ми в една стая и тя оправяше леглото, разхвърляните дрехи, събираше мръсните дрехи за пране. Преместих се в отделна стая преди 3г. Сега върша всичко сама.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Аз имам стая, но като си помисля е много гадно това твое положение...както казаха по- горе трябва да свикваш.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Споко де И аз нямам собствена стая,, спя с кака ми в една стая,, но това изобщо не ме притеснява

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Е, различно е да спиш с брат/сестра в една стая, друго е с баба си.
    Аз спя с тати, понеже апартамента е супер малък, черна кухня, голям хол и спалня. И баня и тоалетна заедно. Не ми е особено комфортно. Най-малкото до най-обикновени неща, да се обличам сутрин в банята и тем подобни, обаче какво да правя, чакам деня, в който ще си имам моя стая.

Град
    world of DRUM n BASS
    а още по гадно е ако си под наем

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    хмм.. а си мислих, че съм единствената, която се преоблича в банята Спя в хола, както и брат ми. Тате си е в спалнята, а майка е в Испания. Тоалетната и банята са едно помещение.. Кухня и две тераси.. Чакам с нетърпение да минат още няколко годинки и спалнята да стане моя и на брат ми стая.. кухнята да стане спалня, а по-голямата тераса - кухня
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Град
    around the world !
    Да, имам си собствена стая. Много е хубаво да си имаш собствена стая, някак си в нея се чувстваш най-добре (И в тоалетната де ) . Тя ти става като собствен малък замък. Като се има предвид и това, че спя на спалня, не деля с никой, защото нямам братя и сестри, нашите си спят в тяхната спалня, абе кеф си е.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от GirLN
    хмм.. а си мислих, че съм единствената, която се преоблича в банята Спя в хола, както и брат ми. Тате си е в спалнята, а майка е в Испания. Тоалетната и банята са едно помещение.. Кухня и две тераси.. Чакам с нетърпение да минат още няколко годинки и спалнята да стане моя и на брат ми стая.. кухнята да стане спалня, а по-голямата тераса - кухня
    Не си единствената. (: Предполагам, че и не сме само ние двете.
    Просто понякога ми се иска да се помоткам сутрин само по бельо из стаята докато си търся нещата или пък вечер като се прибера да се отпусна с малко музика без да има кой да казва "слагай слушалките"... Не че не мога и без тия неща, ама..

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Хахах, май току-що открих единственото предимство да не съм виждал нито една своя баба и само единия дядо.

Град
    Sofia
    Ще ви разкажа една случка дето ми се случи преди години.
    Отиваме във Варна на състезание и ... малките в едно бунгало а треньорите в съседното. Всичко ОК.
    След 3 седмици ново състезание пак там. Обаче аз отивам 1 ден по късно и се оказва, че има места само в бунгалото на треньорите. То е от 2 стаи. В едната стая е нашият треньор а в другата треньора на Македония който не познавам.
    И така, лягаме вечерта и още с лягането си нашият треньор започва да хърка. Ама какво ти хъркане - все едно цяла бригада къртят с онези големите къртачи и зад тях един багер с къртач вместо лопата.
    Слагах си възглавница на главата, 2 одеала на ушите ... не мога и не мога да заспя. То цялата стая се тресе. Прозорците, вратите ... стените... всичко. Въртях се насам, натам ... не става. Излязох в коридорчето, взех си едно одеало и клекнах до печката на земята. Затворих вратата към стаята (печката беше една за 2-те стаи) и така поспах клекнал 1-2 часа. Естественно с няколко събуждания. Накрая към 3 се заврях под душа и ... някак си оцелях. На сутринта се събуди първо македонския треньор и аз му се оплаках. Той пита: а аз хърках ли - и аз му викам - ами ти само от 5 до 6 сутринта и то леко, а нашия цяла нощ и то .. силно. А македонеца ми вика: тои Наско (нашия треньор) имаше да реже 5 кубика дърва и то все чепати а аз половин кубик и то клонки.
    Разбрахме се другата вечер да спя при него.
    Става нашия треньор и ми вика: абе ти снощи що толкова се въртя, какво стана. Аз му викам - ааа, нищо, беше малко шумно. И той: ама какво, децата нещо са вдигали шум ли, да не са правили купон. Само ми кажи, сега ще ги оправя. И аз: не бе Наско, няма нищо. Децата заспаха рано. Не е имало прблем. И той: ами кажи ми де.. и след като ме врънка да му кажа аз викам: ами ти хърка малко
    Тъпо му стана ама какво да се прави. Аз поспах 1-2 часа на пейките в залата но причината да го разкажа това е друга.
    Въпросният треньор Наско живее в гарсониера с жена си и 2-те си деца (момчета които също тренираха). Тяхната гарсониера имаше коридор, баня и хола и кухнята бяха едно цяло, като имаше нещо като стена но в нея имаше голяма дупка ... все едно не е стена. Те 4-мата спяха в хола като между детската част и спалнята на възрастните имаше само 1 дървена преграда колкото да не се вижда.
    Аз питам малкия (тогава беше 6-7 клас) ами вие как спите като баща ви хърка и той: ами свикнали сме. Ако много хърка стана и го бутна да се обърне и пак заспя.
    Само да добавя, че аз номера с бутането и събуждането го пробвах ама не се получи. Явно е трябвало по настоятелно

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    ми и аз не съм имал моя стая, деляхме я със сестрата сумати години, ама не беше кой знае ква болка за умиране.. даже беше яко - по цели нощи сме си говорили глупости

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    И аз нямам стая, защото баба ми живее от година и половина при нас..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Нямам стая, спя в хола. Но познавам момче, което спи с баба си в една стая. какво да се прави, апартаментите са малки, а новите са скъпи. Трябва да се радваме, че имаме дом, защото много хора нямат.
    Така е, права си че много хора нямат! И трябва да ценим това, което имаме Аз например живея с нашите в нормален апартамент, хол, спалня, баня+тоалетна и кухня. До време спах в хола, но това лято правихме ремонт и се преместих в спалнята, най- накрая си направих стая Но не щеш ли тя е северна и само на ток не върви да се отопляваме и затова сега спим тримата в хола Забавно е когато приятеля ми дойде у нас.. Не може да се... Така де Да се видим по насаме, то и в тях е понякога така Ииии снощи само се пробъждам и двамата хъркат все едно къщата ще съборят, но ги събудих и им казах " По- тихо бе, тва се едно къртрчници гърмят !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си