.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Имам стая от както сме в къща и е голяма даже си имам стълбички към таванчето ми (стига съм се хвалила) преди като бяхме в апартамент делях стаята с брат ми,карахме се доста за оправяне на легла,чистене,водене на приятели и сега като съм самичка даже малко ми е самотно,че няма с кой да се карам и бия . . .
    сигурно да живееш в къща е страхотноо
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    и аз нямам стая нямам брат,нито сестра,което си е хубаво,но през целия ден когато са вкъщи нашите са в стаята която уж се води моя само аз спя в нея,но не я чувствам като моя.
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Сега имам преди спях с баща ми :d

dimi93 за хората които искат спокойствие в къща е по-добре,но на мен ми е много зле.Скучно е,съседите са малко ,не е като в блок -много апартаменти,много хора събирания пред блока с другите . . . някак по-забавно и НЕсамотно е

Аз деля моята която е големичка с сестрами но тя ще ходи есента в Виена да учи така че другото лято ще правим голям ремонт и ще сменяме на наште стаята с МОЯТА много се радвам че ще си я обзаведа по мой стил а не по смесения от моя и на сестрами (макарче имаме сходни което е добре) гадно е но трябва да свикваш защото ти е баба и трябва да я уважаваш

аз съм в къща имам сестра но тя е малка и спи с майками в спалнята тате е в италия баба и дядо са на добния етаж а у нас остават кам 5 свободни места при мен 1 и в кухнята се разпъва дивана както в хола се разпъва кое ще рече още 4 места само на нашия етаж такаче заповядайте

Повече от фен Аватара на Gllory
    Имам си стаичкаа и си спя сам самичка обаче стаята ми е малка ... иначее след няколко месеца се местим в нов апартамент и със сестра ми уж ще сме в една стая, но тя е още малка ..така че си е мояяяяя

Добре че никой не живее с нас че нямаше да може да се диша спокойно 5 минути ;дд
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

имам си стая .. живеем в голяма къща и всеки си има стая даже има и празни стаи ..

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Аз пък спя в кухнята наще в хола, а баба ми се шири в спалнята която никак не е малка

и аз нямам собствена стая...деля я с малкия си братовчед..направо ти завиждам, че твоето "стайно другарче" само хърка...
    мойто и като Дард Вейдър-хърка, върти се, почесва се, бълнува, размахва възглавници и завивки навсякъде... И на всичкото отгоре отказва да се събуди нахалника...
    АЗ:Ивоо...
    Той:Мъ-ъ-ъ...
    Аз:Ивоо
    Той:Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...
    Аз:Ивоооооо
    Той: Ко рече?

Голям фен Аватара на daru6a1
    Живеем в на баба апартамента [който вече е на баща ми на името]] и се налага да деля една стая с баба ми .. Проблема ми е като при повечето - не мога да поканя 1 приятел спокойно вкъщи , като се прибера и искам да си пусна телевизия ми прави проблем м, че и тя искала да си гледа сериалките , вечер се опитвам да заспивам преди нея - понеже хърка и после цяла нощ се чудя на коя страна да се обърна И напоследък много ме дразни , да ми звънне телефона и тя иска да знае кой ми звъни и какво си говоря с дадения човек .. Като й кажа че не желая да знае и се цупи или като не искам да й кажа с кой говоря , не че е голяма тайна ама говоря с приятелки .. Даже и майка да ми звъни , тя пак иска да знае какво сме си говорили .. Другия проблем , че пред хората се прави на голяма чистница и това ме дразни , щото не е голяма истина .. Прави глупости като малките деца .. Аз примерно както гледам телевизия или чета книга и да реша да отида до тоалетната ме пита : "Къде отиваш?" .. Опитвам се да я понасям , защото ми е баба и я обичам , обаче напоследък стана страшно напечено и един ден ми трябва да си излея всичко на нея и да й кажа някоя друга истина в очите ..

Голям фен
    Ами и аз нямам своя стая, деля я с малката си сестра, но както казаха още в началото трябва да се радваме, че имаме дом.
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз па си имам стая , само през уикендите брат ми си идва и не ми дава да си ида в стаята .. мисля някоя вечер да го заколя докато спи,как мислите ? Както и да е .. важното е че от понеделник до петък стаята е моя ! А btw как търпите да спите с бабите си на едно легло ??
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    pazardjik
    ее хора вече и аз мога да се похваля с нова стайчка

Град
    Италия
    аз си имам моя стая,сестра ми също,но вечерно време тя все идва да спи при мен,понеже я било страх да спи сама.Така че горе доло същата работа е й при нас.
    Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
    Диего: Не ям боклуци.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    А btw как търпите да спите с бабите си на едно легло ??
    btw не спя с нея на едно легло , всяка си има легло , просто делим една стая : ]

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Аз имам стая, но като си помисля е много гадно това твое положение...както казаха по- горе трябва да свикваш.
    Има хора, които и това нямат

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    А btw как търпите да спите с бабите си на едно легло ??
    btw не спя с нея на едно легло , всяка си има легло , просто делим една стая : ]
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на diksi
    Предпочитам да спя в коридора, тоалетната, килера, отколкото да деля стая с човек, който хърка..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Аз пък спя в кухнята
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Отначало спяхме аз,брат ми и наще в една стая След това аз и брат ми в отделна, и от 2 години и двамата в различни Сега обаче баба ми се настани в неговата стая, и той като си дойде лятото познайте къде ще се натресе Мда, при мен. Веселото е, че има само едно легло Аз не искам при майка ми да спя, затова ще се редуваме тук за земята и леглото

ПС: Наистина е много гадно да нямаш собствена стая!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Майка ми и баща ми са разведени , но баба ми дойде да живее при нас . Апартамента не е малък , не е и голям - има голям хол , голяма баня , и още една стая голяма колкото хола , и една малка кухничка . Вече от 2 години спя с майка ми и преди нямах проблеми , но вече ми писна - майка ми ме ограничава докога да седя на компютъра , кога да гаса телевизора , кога да заспивам ... Искаше ми се да имам моя собствена стая , но ме е страх да кажа на мама , за да не се засегне , защото се пак апартамента е нейн , а тя няма къде да спи
    Za EDnO mOm4e Si dAaM jIvOTA -mOQ naI-Dob1r PRiqtEL (h)

Град
    Кофата
    Преди си имах стая. Много беше готина .Голяма .Светла. Много ми липсва сега. Сега делим една стая с брат ми . Освен , че трябва да подреждам и да чистя повече , защото той естествено не го прави е доста по тесничко и неуютно. Общо взето ползвам я само за спане . Сега от както се стопли съвсем не влизам там за друго освен за спане..

Голям фен Аватара на Callisto
    Гадно е. Аз не живея с наще, а с гаджето си и делим една спалня с него. Вярно е, че не е като баба, но и моя хърка, и моя надува песничките от WOW на макс като играе, и моя си оставя закъчени чорапите по дръжките на гърдероба, такаче и на мен не ми е лесно.
    При майка си имам цял етаж за мен и там се чувствам като царица, но искам да съм си и с гаджето. Миналото лято той живя у нас и мисля и това вече официално да го поканя да живеем у нас, а не у тях.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Имам си стая, но тъй като се налага да живея с баба си / /, тя постоянноооо ама постоянно изляза ли от нас .. влиза и подрежда, всичко да е на място Ама скоро ще и направя забележка .. в тази подредена стая само компютъра си намирам
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си