- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нямам си стая
Аз по принцип имам, но сега и моята баба се е пренесла уж само за малко (и тя не си вярва) и спим в една стая и освен че хърка постоянно се гледат турските сапунки или в събота "От българско по българско"
![]()
+Първоначално написано от brokeninside13
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Аз деля мойта с мами, ама какво да се пряви ще изтърпя още една годинка и се местимеее... и най-сетне ще си имам собствена стайчка. Иначе тя не ми пречи, понеже почти цял ден е на работа и през деня много ни се вясва, ама пак по-оготинко е да си имаш своя собствена стая.
The Devil Fucks like God makes Love.
И аз си нямам и ми е добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,а за баба ти тропай свиркаи буди я
![]()
![]()
Ами и на мен не ми е яко да деля една стая с досадния ми и разхвърлен брат, но какво да се прави.След няколко години един от двамата сигурно ще се изнесе в хола(най-вероятно той).![]()
Имам си сестричка и искам не искам си деля стаята с нея, тя не е мн подредена ама аз поне пооправям малко xD Иначе не ми пречи да съм с нея ама по-хубаво си е сам в стая.
Аз деля стаята ми с сестра ми ..малко по голяма е от мен ,,найстина е гадноПървоначално написано от brokeninside13
![]()
В една стая съм с сестра ми. Не ми пречи изобщо. Ама и аз понякога съм си мечтала за собствена стая - където никой да не влиза.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
кофти ..
е аз имам стая и си и се радвам, обаче когато лятото е горещо в южната и майка ми се мести да спи при мен и то на моето легло (такова като за 2ма е).. какво да се прави ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
И аз си нямам стая. Живеем под наем аз, майка ми и баща ми. С майка ми делим спалнята понеже тя не ще да спи при баща ми понеже хъркал. Той вярно си хърка де.. Сигурно го чуват на първия етаж.. - той спи в хола.
А ние с майка ми хубаво делим една стая.. Тя се шири на спалнята понеже има операции, а аз спя на разтегаем фотьойл. Когато двамата ми братя (с 11 години по-големи от мен) цъфнат от някъде .. става мазало.. Единия иска в спалнята.. другия в хола.. пък после се разменяме.. Лошото е, че кухнята е една кутийка и там няма място за канапе, легло и т.н.
По-голямата си част от времето прекарвам в хола. Там е и кабела на интернета, там си танцувам.. И баща ми ми бърка в здравето като дойде и каже, че му се спи.
Срам ме е да поканя някого вкъщи. Имам гадже вече от около месец и още не съм го канилаА и у нас винаги има някой ...
С брат ми сме в една стаяНе ми пречи, толкова съм свикнала с него, че когато го няма ми е странно.
![]()
аз си имам стая не я деля с никого,но много бих искала брат или сестра с който да деля стаята си....
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ами аз нямам стая нашия апартамент е малък(хол, кухня и баня)и всички спим във хола мама и тате на спалнята а аз на отделно легло но не се оплаквам![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Имах голям етаж на къща и аз и сестра ми спяхме в една голяма стая, майка ми в спалнята, имаше и хол, голяма кухня и баня. Ама сега не живеем там вечеи живея с баба ми и дядо ми в кухнята, майка ми в хола и аз и сестра ми в спалята....
![]()
Ами аз имам стая деля я със сестра ми, обаче не се оплаквам, защото просто не ми пречи. Но независимо какво е ще се радвам, защото някои деца и това нямат. (Както вече казаха.)![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
аз през учебните дни не живея у нас,защото съм на общежитие и там си имам съквартирант... миналата година не се разбирахме хич,тая година е идеално,само където е малко свидлив и алчен ама няма нищо... иначе у нас от малък като бях сестра ми и тя учеше в тоя град,в който и аз сега и по цяла седмица стаята си беше моя,само събота и неделя спях с нея![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Имам късмета да сме трима (много често двама) човека в тристаен апартамент и още откакто се помня винаги съм спала в собствена стая. Не че понякога не ме обзима депресията и през тези времена бих предпочела да имам сестра, с която да я споделям примерно.
Аз нямам брат или сестра, и когато бях по малък и си бях с нашите, си живеехме в къща и винаги съм имал собствена стая, като изключим първите ми 7 години, тогава нямах, не знам защо...не ми е и трябвало, ама все едно де. Сега вече не съм у нас.. не съм и в България, в Щатите съм и все си вземам такива малки апартаментчета и съм си само аз и от време на време някоя влюбена мадама..мога да кажа че ми е много готино, вярно е, че не е като да си е твоя собствена къща но пък докато си плащам наема е нещо подобно..
Та идеята ми беше..не се притенявайте, че спите с баби,дядовци,бащи,прабаби,л ели...и така нататък:Р , шото рано или късно ще заживеете сами, или с любимият човек де!..Както казаха някой от съфорумниците "някой хора и това нямат"..така, че не трябва да има недоволни ей
![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
и аз за сега спя в хола...с майка ми -.- е поне скоро ще си имам стая![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз я делкам със сестра ми и не се оплаквамНо ако имам собствена стая ще съм доста доволен
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
В нашия апартамент [90 квадрата]живеем аз,мама,тате и баба.Имаме кухня,хол и две спални от която едната е стаята на баба а другата спалня е моята стая.Баба си спи в нейната стая.А аз спя в хола с майка ми и баща ми,защото е зима и климатика е в хола но не се оплаквам от УЖАСНОТО хъркане на баща ми.Вечер постоянно му викам да не хърка,ама той не се разбира от дума.Според мен най-добрия вариант е тапи за уши,колкото и смешно да звучи ;ДД