.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И аз нямам стая в момента и чакам от 3 години за такава Спя в хола и в хола нали постоянно има хора. Мноо често се случва да тряя да чакам до 12 часа да се освободи, за да мога да си легна. Някой път хората не ги притеснява тва, че аз утре тряя ставам 6.30 за даскало.. :х Друг път приятелката на баща ми спи в хола при мен и ептен нямам стая дори и за през ноща..ко да кажа..откачам вече
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от fanpire
    В нашия апартамент [90 квадрата]живеем аз,мама,тате и баба.Имаме кухня,хол и две спални от която едната е стаята на баба а другата спалня е моята стая.Баба си спи в нейната стая.А аз спя в хола с майка ми и баща ми,защото е зима и климатика е в хола но не се оплаквам от УЖАСНОТО хъркане на баща ми.Вечер постоянно му викам да не хърка,ама той не се разбира от дума.Според мен най-добрия вариант е тапи за уши,колкото и смешно да звучи ;ДД
    Изпробвала съм ги тия тапи и не действат..Въобще не ми заглушава шума..Не знам дали тапите са били такива смотани или сичките са такива
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Аз си имам стая, но от 1-2 години не спя на собственото си легло, защото майка ми не ми дава, защото било студено и трябвало да спя при нея в спалнята на толпо... Само пролетта и лятото мога да спя в стаята си!
    ))))

и аз спя в една стая с баща ми,ама то и той такава свиня като мен та само помага,за поддържането на ентропията.
    Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.

Град
    Габрово
    Няма много полза да пиша тука.Ама нали трябва да се включа.
    Да имам собствена стая.Апартамента ни е доста малък (кухня-хол,2спални,Баня-тоалетна),но пък сме само аз и нашите т.е. едната стая за тях и брат ми (5м) и другата (мноооого голяма) Само моя . Понякога баща ми идва в моята стая ,че да не хърка на майка ми ама той си е пич и не ми пречи.Разхвърляме си заедно . Та така и аз се изказах по темата
    http://www.neobux.com/?r=borisov15
    Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.

иимам си стаая .. но не се притеснявай вече почти всеки си няма стая ... аз тря се радвам че у нас имаме спалня,детска (моята) детска ( на сестра ми ) стая за гости,и сяка стая си има баня и тоалетна ама пак.. не всеки го има и не го приемайте ссе еднос е фукам не е така.. до скоро аз спях при наще в апаратмента..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Аз имам стая, но като си помисля е много гадно това твое положение...както казаха по- горе трябва да свикваш.
    Има хора, които и това нямат

Аз деля стаята със сестра ми,но не е проблем за мен,защото стаята е огрмна и просторна.Едната половина е на сестра ми,а другата моя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си