- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нямам си стая
И аз нямам стая в момента и чакам от 3 години за такаваСпя в хола и в хола нали постоянно има хора. Мноо често се случва да тряя да чакам до 12 часа да се освободи, за да мога да си легна. Някой път хората не ги притеснява тва, че аз утре тряя ставам 6.30 за даскало.. :х Друг път приятелката на баща ми спи в хола при мен и ептен нямам стая дори и за през ноща..ко да кажа..откачам вече
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Изпробвала съм ги тия тапи и не действат..Въобще не ми заглушава шума..Не знам дали тапите са били такива смотани или сичките са такиваПървоначално написано от fanpire
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз си имам стая, но от 1-2 години не спя на собственото си легло, защото майка ми не ми дава, защото било студено и трябвало да спя при нея в спалнята на толпо... Само пролетта и лятото мога да спя в стаята си!![]()
))))
и аз спя в една стая с баща ми,ама то и той такава свиня като мен та само помага,за поддържането на ентропията.
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Няма много полза да пиша тука.Ама нали трябва да се включа.
Да имам собствена стая.Апартамента ни е доста малък (кухня-хол,2спални,Баня-тоалетна),но пък сме само аз и нашите т.е. едната стая за тях и брат ми (5м) и другата (мноооого голяма) Само моя. Понякога баща ми идва в моята стая ,че да не хърка на майка ми ама той си е пич и не ми пречи.Разхвърляме си заедно
![]()
![]()
. Та така и аз се изказах по темата
http://www.neobux.com/?r=borisov15
Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.
иимам си стаая .. но не се притеснявай вече почти всеки си няма стая ... аз тря се радвам че у нас имаме спалня,детска (моята) детска ( на сестра ми ) стая за гости,и сяка стая си има баня и тоалетна ама пак.. не всеки го има и не го приемайте ссе еднос е фукам не е така.. до скоро аз спях при наще в апаратмента..
Аз деля стаята със сестра ми,но не е проблем за мен,защото стаята е огрмна и просторна.Едната половина е на сестра ми,а другата моя!
![]()