- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Състезание
Аз съм момиче на 12 години.Ходя на частни уроци по информатика.Не съм много добра в това, но имам желание
. Утрее състезанието..Не съм уверена в себе си , мисля че няма да успея..
Какво биихте направили вие ?! ако имате коментари по темата .. моля пишете !!!
![]()
Какво ще представлява самото състезание ?
Трябва да намериш някой, който да те научи да дешифрираш условията. От повечето не може изобщо да разбереш, какво искат от теб и какво ти е дадено. Доколкото до уменията.. ами щом ходиш на частни уроци и си на 12, предполагам няма много други със подобна подготовка, имаш добри шансове. Успех!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми успех.
То щом е утре, не можеш повече да се подготвяш особено.
Иначе, ако не е за нещо важно, не се притеснявай и да не направиш нищо.
Не се притеснявай и когато отидеш не си мисли, че няма да се справиш. Съсредеточи се и внимава и чети добре и по няколко пъти. Защото голяма част от грешките са от четенето. Успех!
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Успех..Дано се справиш..
НЕ си мисли,че няма да успееш..Чети внимателно..Успех :P :P
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Състезанието представляваше три математически задачи които тряа се опишат на компа такаче като напишеш примерните данни и цак отговора да изкочи .. надявам се да съм се справила .. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!! :-) :-) :-) :-)
Еее тва не е толкова трудно (май имаше някви прости формули). Пък и на 12 да ходиш на уроци по инфо... както казаха едва ли ще има други с такава подготовка. Успех!
Всяко вдишване е квадратче към теб...