- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Място за първа среща
Е, кое е най-подходящото място за първа среща с момиче. В парка или на кино или... ? Вие сте.
За първа среща предпочитам парка. Ще може да си говорите на спокойствие, а и ще успееш да се запознаеш с предпочитанията й, и евентуално да уредиш следващата на кино, гледайки любимия й филм.![]()
Най-скъпия хотел в париж ;<
GTA Stunting
в някое топло кафе майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Киното е супер подходящо за втора среща.
За първа среща най-добре в някоя сладкарница или заведение![]()
И спря да се върти за миг земята..
че ти измръзнат терлиците навън майнаПървоначално написано от tuzaro
GTA Stunting
кажи някоя сладкарница в която може да се пуши майна.Първоначално написано от xoxi
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Природа,разходка,ако живеете по Черномрието,разхоката в морската е препоръчителна,мен поне ме предразполага..
Зависи от момичето има такива който ако я заведеш в парка или в морската градина (Нз от къде си ) ще те помислят за задръстен... Ако ги заведеш на кафе... ще е рай за тях.. Други обичат по спокойни и тихи места който доста повече предразполагат към едно добро опознаванеТи си решаваш...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Еее много е относително .. някои обичат да киснат с часове по кафетата, други да им мръзнат ... *да не казвам кое* вънка ..
аз лично нямам големи претенции .. важното е да не остана разочарована от въпросното момче ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първа среща с непознато момче - кафене или бирария.
Първа среша с някой познат - без претенции
С моя например първия път като излязохме (т.е. няколко часа преди да станат нещата между нас) отидохме на разходка с колата извън града,а на края спряхме до крепостта![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами за дилемата "кафене или парка" защо просто не питаш дали обича да се разхожда- ако обича помъкваш я в парка и спестяваш някой лев (е не зимата разбира се, за да не се налага да чувстваш после вина поради нечия настинка), ако не обича да се разхожда- юруш на кафетата- кино за първа среща не ми се струва удачно- все пак целта е да комуникирате, а не да се пулите на някакъв филм...
Разходка в парка ^^
Аз най - много обичам да ходя в парка .. колко пъти сме го обикаляли :Д:Д
И к'во като е зима, се едно нямат дрехи и ще им е студено о.О
Ако си в приятна компания въобще няма да усетиш студ :Д
За мен е по - добре в парка, отколкото в някое задимено кафене, където ще ми се схване задника от седене на едно място 2 часа о.О
И все пак попитай я нея, може тя да има някакви предпочитания .. знам ли :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Нямам претенции..Но бих предпочела парка![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Ke6o
зависи от момичето, но аз специално предпочитам някое топличко заведение![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
зимата най-добре е в някое кафенце,киното по-нататъка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
У вас![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
примерно да излезете на кънки както е зима и да я преспънеш тя да падне по гръб и да си удари челото и да им излезе цицина да викнеш линейка и линейката да набия спирачки и да са пързаля набила спирачки и да мине през крака на момичето после да паднеш от леглото и да се събудиш![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
На кафенце на масенце знаете ги първите срещи как минават![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
хахахахахаха да и след масенцето дай да си поциклим, че ни е хванал спекаПървоначално написано от UltrasLife
![]()
Може и да се посмеем на таванаПървоначално написано от whatever5
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !