- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте мръсни?
Не съм го правила и не мисля, че някога ще го направя. Доста подло е според мен, а и когато бяхме малки с двете ми най-добри приятелки се заклехме, че никога няма да се месим във връските си![]()
П.С. Просто си представям ако някой спи с моето момче зад гърба ми и после ми пише за най-добрата френтка, как ще се почувствам. Като си го представя и някакси не ми идва от вътре да го причиня на някой.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Да, правила съм го, то като дойде не пита, хормони![]()
Първоначално написано от AceXe
Напълно съм съгласна с AceXe, като цяло всичките ти мнения ми харесват
Аз съм била на косъм да спя с чуждо гадже, радвам се, че не го направих.. След цялата случка и всички наговорени глупости осъзнах много работи, за това едва ли пак ще се стигне до нещо такова. Както каза някой преди мен.. не искам да съм втората.. И все пак не е глупаво да се правят грешки, глупаво е да ги повториш...
Сега се замислих и за друго, моя приятелка ми е казвала, че ревнува от мен.. стана ми странно след като знае какъв човек съм и т.н.. ама пак, накара ме да се замисля. Имам чувството, че такова нещо при момчетата няма.. и мисля, че е заради факта, че ние момичетата знаем какви кучки можем да бъдем..
Не
С теб съм мой човек!! ЕВАЛА!! ..Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
"Тая Hilary_ ме нерви яко!!"
оо даже съм и в подписа ти .. трогната съм!!!![]()
![]()
Продължавай така .. обичам да са ми под краката всички злобарчета..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
о не думай .. съмнява ме да падна точно пък под твоите крака!!Първоначално написано от Hilary_
le parkour.. beatbox
.. break dance
тц,у тоя форум се навъдиха много бойно настроени тийнове![]()
Hilary_,по-добре си отваряй очите,че не знаеш кой кога ще изкочи![]()
![]()
ха няма да бия път от Стара Загора до София заради таяПървоначално написано от nymphadora
.. или пък защо не??
![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
не бих го направила![]()
Ако ме питате това не е мръсно а е отвратително особенно ако приятел/ка-та е на някой твой добър fr ...![]()
![]()
Ква злоба, кви пет лева веПървоначално написано от Hilary_
![]()
просто хората изказват мнението си че не те харесват, кво толкова, казваш че не ти пука, пък май ти пука, щом продължаваш да дрънкаш и да им отговаряш, няма как всички да та харесват.
Не съм, но затова пък съм патил достатъчно много.![]()
Хилари, егати самочувствието вадиш. И с право, гледай как ти се връзват.
По темата : правила съм го този номер. Не е забавно![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
не съм го правила и не бих,защото после не знам с какви очи ще гледам него, а за приятелката да не говоря.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ето едно цивилизовано изказване,дано Ивето се позамислиHilary_, готино момиче ми се струваш, но дълбоко ти препоръчвам малко да разчупиш мисленето си и да спреш да говориш за неродения петко. Много хора съм гледал, които говорят за/против нещо без да са го пробвали и познават и когато това се случи коренно си променят мнението както им изнася. С това рискуваш да станеш смешна. Smile![]()
Westside rollin' all day, every day
Виновен![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Злобатааа ... ?? Леле момиче осъзнай се .. как се зъбиш на всички .. и после ги изкарваш виновни .. като изключим повтарящите темии и глупавите въпросии .. всеки останал е влязал в тоя форум за да разбере нещооо от което се интересува .. и иска малко помощ а не даа ти слуша упрецитее ... !!