- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятел в нужда
аа имам един приятел които преди време имаше дълга връзка но бащата на момичето спря всякакъв контакт с него след 3 месеца се засякоха и тя му каза че всичко е било ебавка и да я забрави...но тои е много чуствителен и е много наранен идеи как да я забрави...?
World of Warcraft е нещото което би му насочило мисленето на другаде ;О
GTA Stunting
Не се обиждай,ама почвам да си мисля,че си ги измисляш тия теми.. Все си във вечните филми
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от SoStarstruck
да ти пратя хронология с момчето...?
я даи хрон да видя !! ам а за кой става на вапрос ?? но и аз мисля че тфа е измислено !! се пак.. за кой става на вапрос.??
Мм... или си хитър и действаш с Обратна Психология, или е вярно.Първоначално написано от fluffy2
Както и да е. Ако написаното е истина... просто бъди до момчето. Сега той се нуждае от приятели, не много, а истински. Покажи му, че ти може да му бъдеш опора. Това няма да е достатъчно, за да я забрави, но ще е достатъно, за да не се чувства убийствено сам.![]()
Ако не е вярно - ммм... жалък си.![]()
Първоначално написано от onestar
ммм женско съм xD иии не не е измислицаа ааа бории (barrbiee) не са праи на ударена че ша пресека улицата ша са кача на 3-тия еташ и ша та ударя азз ..!
оки,дай хронПървоначално написано от fluffy2
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ааа бории (barrbiee) не са праи на ударена че ша пресека улицата ша са кача на 3-тия еташ и ша та ударя азз ..!
мм немога зацеппя за кой става на вапрос за сегашното или за бившоту с кавичкисе пак малко жокери дай !!
![]()
Само ми обясни и какво ще рече "бащата на момичето спря всякакъв контакт с него".. Бащата на момичето им е забранил да се виждат или..?
**** Порпинцип метода за справяне с любовната болка е само един: Клин клин избива.![]()
мх океу схванах , ми продължавай в същтия дух подкрепяй го ии т.н. !!
само ЛОООЛ мейдж фулл файяр .... 14 к Пиро ...Първоначално написано от Bixel
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
аа да спрял и е интернета,забранил и е да излиза,и телефона и е взел и там сумати глупости запраих вече
А тогава може и баща й да е бил против връзката им и тя нарочно да му казва,че всичко е било шега.. Заради баща си,той така я е накарал или нз..
аре де корени пуснах чакаме за хрон .... ??
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първата анимацийка в подписа ти е ужасна !Първоначално написано от playboyche
![]()
..
мен пък направо ме побъркват от смяхПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или си излизляш или ти си момчето.. Един приятел, ама една приятелка..Нема к'во да се тревожите бе хора. Т'ва е форум. никой не те познава и съди (е, може би те съдят лекичко, ама к'во ти пука)
П.С.Искаме хронология! Тоест, ако имаш време си я съчини и я копни направо от Word-a (;![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
1 hitted by retardin 1,2,3 +безкрайност дмгПървоначално написано от playboyche
offended?
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
ее хпон-а го пратих на лично на SoStarstruck да я копне и да я пусне че ме марзи да я тарся пакк
всеки път като тръгне да реве за нея просто да се сеща за "яката ебавчица", която му е направила ..![]()
иначе предложиха по - нагоре WOW определено ще го разсее ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е не е единственна тая,тъй че ще я забрави
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
[b]Ето хрон за които искаха..![]()
[00:03:05] ˙·٠٠•®™DJ_SONIC_X™®•٠٠·˙: zdr
[00:03:50] [şŦřīŦ ŁīF
От тая тема почти нищо не разбрах,кой на кой кво забранил и т.н.[/b]
Не всички играят бози и за бога махай я тая кърпа, че приличаш на тия сополи дето се правят на гангстери!Първоначално написано от Bixel
ЕДИТ: По темата, Въпросната Силвия не заслужава приятеля ти. След едногодишна връзка да му го каже по толкова груб начин е нечовешко.. непростимо!
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals