.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ем аз и той имахме профили в импулс.бг ии от там се запознахме след което в продължение на 6 месеца се опознавахме ..ест през които той ми казваше много хубави неща но мойте чувства не бяха толкова силни колкоот неговите.. но с времето разбирах че ми е много хубаво и весело снего като излезем и така .. на 3 декември аз му казах аиде да опитаме ..щото тои ми беше предлагал 4 поредни пъти на които аз го рязах :Д ии той се съглаци напрао дигна съседите на крака от крясъци и викове :Д палнахме по 1 масур и на следващия ден вече togetherrrr мн са радвам че осъзнах кфо иам до себе си (:
    заедно сме за сега дано да е така още много време пожелавам го ест и на вс други
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на cveteto64
    Запозна ни най-добрата ми приятелка. В последствие разбрах , че съм му трябвала , за да може неговата бивша да ревнува и пак да се съберат (за това приятелката ми не е знаела, той е казал, че ме е харесал и т.н.) Та както и да е тръганхме, ходихме 1 месец после скъсахме.. след което цяло лято прекарахме заедно по кафета и купони и накрая пак тръганахме..
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Усички запознанства са много готини
    Аз се запознах с моя в прочутия импулс Нямало какво да прави и се ровел и ми писа на лично, искайки ми скайпа. И аз му го дадох и от дума на дума писахме си после се видяхме, станахме най-добри приятели , а след това и гаджета
    Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
    Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
    School is fun. There are lots of people to make fun of = )

Град
    million miles away (:
    Най-традиционно: От общи приятели. Събрахме се в една компания и така..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    В 1ви клас на диското докато смърках кока придружена с ракия.Йе голям съм гангстер xDDDDDDDDDD

сега сериозно по темата: С последната беше на даскало (от един клас бяхме)
    GTA Stunting

Град
    Paradise
    В даскало. 8ми и 9ти клас го мислех за много гаден и хич не го траех. Ама тогава бях подобие на кифла. В 10ти станахме най-добри приятели след поредица от събития. В 11 си скъсах тогавашното гадже от година и половина, за да остана с въпросното момче. До преди това не бях правила истински правилен избор (винаги само и само тъпи решения съм взимала). Този беше единственият напълно 100%ово правилен избор, който промени живота ми, принципите ми,представите ми за бъдещето из основи.

..в автобуса..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    На международен лагер в Русия .. музиката ни събра
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    диско но сме се виждали доста преди това
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

беше ме загледал от половин година някъде.. ама и двамата бяхме заети.. ии после случайно му се отдаде възможност чрез общ приятел да се запознае с мен.. ии така

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Запозна ни една обща приятелка , тогава бяхме просто познати.След половин година (което се падаше точно нова година ) се оказахме гушнати в едно легло и така се развиха нещата общо взето

--------------------------------------------------------

запознах се с едно момиче от сайт и се видяхме и тя водеше моята сегашна любов с нея и се харесахме и на 3-тия ден тръгнахме иначе се бях разбрал с моя фр че момичето с което имам среща ще е за мен ама се получи обратното неината фр ми стана гадже а тази с която аз имах среща и евентуално нещо след това тръгна с фр-то ми

Град
    MoHTaHa
    амии в един сайт за запознанство..Седмица и 2,3 дни си гледахме постоянно,по 100 пъти на ден, профилите и накрая той ми писа,след това 2,3 дни прекарвахме по "24 часа" в чата ии накрая излязохме иии

Ммм гледах негови клипове в youtube.com ии му се кефех .. и точно преди Коледната ваканция дойде при мен в коридора на даскалото ии такам.. ии чак половин година след това тръгнахме..

П.П.: и от тогава (8 месеца) съм най-щастливото момиче...
    ... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...

Повече от фен Аватара на Nich
    в интернет

Цитирай Първоначално написано от snufff
    ..в автобуса..
    И аз така

запознахме се на рожден ден на един общ познат. От един град сме но не се познавахме преди това.. След рожденния ден започнахме да излизаме , но доста след това станаха не6тата

пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви

Мега фен Аватара на iiirish
    В таксито му

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Тука се запознахме. Във форума.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Общи познати ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Както повечето - в сайт за запознанства. Но не съжалявам определено

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    По най - глупавия възможен начин - скайп.
    в моя случай - mIrk
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ifilinnchica
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Първо има мнооого такива теми ..

и все пак: запознахме се от форума ..
    Може да има много такива теми .. но ти все пак ме дразниш много (както сигурно и аз теб ) .. ама както и да е

а по темата: общи познати
    Малееее женска омраза
    по темата аз, с половинки не съм се запознавал
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Hilary_ и ifilinnchica, предупреждение номер две! Престанете със спама!

За да не е съвсем извън темата, ще разкажа и нашата история. Пишех във форума на местния ISP. Бях си завзела едно разделче и пусках статии. Едната от темите беше по-разчупена (типична тийн тема даже)- "Как да го накарам да ме забележи"- от противоположния пол се искаше да споделят какво им прави впечатление в едно момиче. И един се беше разписал как не трябва да се бърза, как за всеки влак си има пътници и т. н. и т. н. все в този дух. После започна да ми пише съобщения (бяха започнали да го питат f ли е или m, той явно се е засегнал и почна писането на лични). Разменихме ICQ (беше на мода тогава), падаше чат в продължение на поне 3 месеца (може и да са повече). Той си беше публикувал GSMa в профила. На не знам кой месец ми го поиска (и го дадох). На Гергьовден (с него бяхме започнали да си пишем от есента във форума, пропуснах да отбележа) получих смс от него, че ако си намисля желание точно в този ден, щяло да се сбъдне. И си намислих (че и се сбъдна, ама ми беше доста трудно даго осъществя). Вечерта и в следващите един-два дни в мен вече любопитството надделя и взех да пускам намеци и натвърди да се видим на живо по на кафе. Той отказа. Аз се обидих (при това сериозно). Искаше да ми праща кола и шоколад да ми се извини, а аз бях още под влияние на яда и не си дадох адреса. Така, до заветния девети май, когато вече той претръпна и се съгласи да се видим на следвакия ден. Бше сряда. Имах часове до два и нещо наобяд. Уговорката беше да се видим в кафе на 3 минути от училище. Нали съм предпазлива, говорих с приятелка от класа да дойде с мен (все пак нали не го познавам...). Свърши часът, двете се запътихме. Погледнах телефона и видях, че ме беше търсил- знак, че е вече в кафето. Кликнах му, че тръгвам. Той се обади и пита какво да ми поръча, а аз го сюрпризирах, че не съм сама.
    Видяхме се в кафето, аз се чудех де да се дяна от неудобство/притеснение....червях се (усещах бузите си пламнали). Още ме е смях, като се сетя за вица, който той разказа тогава, за да разчупи обстановката. на тръгване от кафето ми подари аксесоар за GSM- зайче (не че не го затрих неизвестно къде след 1 седмица!). Стана му кофти, като му казах (сръбна оцет- пролича си по изражението му). На 29ти май беше първата целувка...и така до днес.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Аз и 1 мой приятел щяхме да ходим да играем билярд.Приятелчето обаче извикало и едно момиченце А момиченцето за да не е само си взело и братовчедката и такаааа се запознах с братовчедката и след около 1 година опознаване бяхме на 1 парти клуб и там аз реших да я и така
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си