- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте с половинката ви..?
караше скейТ![]()
15 септември ..аз в нов грaд и ново училище.. беше симпатиченн, и след вrеме ето ни.. 4ри месеца заеднооо![]()
кратка версия - чрез приятелка на приятелката ми...а след това в Skype
дълга версия - С мои съученик избягахме от 1-2 часа и ходихме към тях, а тогава бъдещата ми приятелка беше по-малка от мен, и бяха завършили.Тя със нейната позната, отиваха да се записват за другата година в моето даскало..и така - тя живееше около този мой приятел, видях я по пътя - и думите ми към съученика ми бяха: "Тая ше я зимам за приятелка"е и така стана де .. вече почти година и половина
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
mi v skype![]()
flUbenAa {P}~!!!..{}
Запознахме се на" Свети Валентин" . Бях решила да си празнувам рожденият ден в един клуб с приятели . Той беше DJ там и през цялото време не спрях да го гледам ,а и бях супер разочарована тогава и бях решила да се забавлявам докрай . Първо той разбра ,че имам рожден ден и ми го честити.По-късно го помолих да се снимаме и така започна всичко.![]()
На един имен ден .. Алкохола нас ни срещна с моята половинка :![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
В университета, подавахме си някакви домкументи и после вечерта съвсем случайно се видяхме в една дискотека![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На футболен мач![]()
![]()
![]()
От един град сме, той е 90, а аз - 92. До 8 клас е учил в моето даскало, после се измести в професионалната гимназия в града. Познаваме се по физиономия отдавна ... Края на ноември, началото на декември 2009 започнахме да си пишем в Импулса и от там тръгна всичко. Навъх НГ аз си бях излязла с моята компания да си празнуваме, ударихме по едно хоро на центъра, а приятелят ми (тогава още не беше такъв) ми се обади да се разберем къде да се видим (предварително се бяхме уговорили, че ще се срещнем). Така и така му обясних къде ще се събирам с тайфата, той дойде към 1 и 30ч. с колата до къщата и ... така. :P
I'm inlove with a criminal...
ми съвсем случайно. Бях ви купил PSP, намерих IRC за него, викам да го тествам (в IRC не бях влизал от повече година), и влизам в русенския канал, и си избрах някой съвсем случайно и му писах да видя дали бачка. Естествено това беше приятелката ми, която също не е била влизала от много месеци, при това какво търсеше в русенския канал като не е от Русе? И така.. минахме на Skype и ви е ясно нататък. Но беше голяма случайност
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
общи познати
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми запознахме се в даскало.. смисъл той дойде в моя клас,станахме много добри приятели и след 3 годишно приятелство нещата станаха сериозни и така...ходим си вече 2 години
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
В сайт за запознанстваНа 09.08.09 получих супер мило съобщение от много симпатичен мъж че съм първата която му е разглеждала профила без той да е кликвал нейния хахах
А аз даже не помнех че съм му го разглеждала
Както и да е де.. Започнахме да си пишем съобщения в сайта, 2 дни по-късно се почнаха видеочатове в скайп, коментари във фейсбук... По това време той беше в Швейцария и на 02.10.09 се прибра в Германия. На следващия ден се видяхме и от тогава сме неразделни
![]()
Много сте напред с времетоПървоначално написано от slun4ice
![]()
По темата-в аха.бг..не знам дали съм писала преди в темата-гледах му профила,впечатлих се,че отговаря на идеала ми за момче (на външност поне ;д) ама не направих нищо...иии той ми писа![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Хахаха извинявам се за 2009 става дума разбира сеПървоначално написано от Biskfitka
Аз понеже планирам сватбата през 2011 и вече съвсем бъркам годините
![]()
в момента нямам, но бившия в едно кафе си го намерих![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от slun4ice
Аз имам план за сватбата си,само мъжа ми се дърпа ама нормално ..малки сме ;д ама аз бих се оженила..мхм както и да е
няма да спамя повече
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
беше преди много години поне 3
бях объркала неговия ник с ника на бившия ми приятел в ирк![]()
и му писах . От там почнахме да си пишим после скаип и така но мина почти половин година преди да се видим на живо , нищо че сме от един град . Сприятелихе се почнахме да се виждаме от време на време .
Всичко си беше приятелство . Истинската ни връзка почна на моя рожден ден .Той мина цяла българия за да дойде на него![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Сайт за запознанства.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
По скайп![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд