.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ами много отдавна си бяхме писали в аха, но нито сме излизали, нито нищо, просто ей така лафа да става. След това се запознахме чрез общи познати, но сме излизали точно веднъж. Лятото той ми писа в аха отново и така - скайп, излизания и така
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

В час п0 музика.. :Д тъкм0 влизах в стаята и т0й и 0ще няк0лк0 м0мчета свиреха на китари пред даскала..и така няк0лк0 дена п0д ред се засичаме п0 к0рид0рите на даскал0т0 и зап0чнахме да се п0здравяваме :Д п0сле се 0каза, че имаме 0бщи приятели и така.. зап0чнахме да прекарваме д0ста време заедн0, учеше ме да свиря и на китара и един ден пр0ст0 ми каза, че му харесвам адски мн0г0 и п0иска да излезеем заедн0 и така..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми .. с бившия ми ..
    Попринцип преди бяхме от един квартал, после той се премести, де. Че така .. знаехме се по физиономия от квартала. Ии веднъж отидох на един рожден ден на една приятелка, която се оказа обща. И той беше там .. бях много малка - 7 или 8 клас. Мисля, че 8ми. И така .. пийнахме малко и под въздействието на алкохол и други неща се озовахме в едно легло. И станаха работите, де. Беше ми първия всъщност. ( Да, знам, че е тъпо .. Шшшшт ! ) След това да сме си писали още 2-3 пъти и толкова. Изтрих го от скайп и от всякъде. Сигурно година, година и нещо не исках и да чувам за него. Просто забравих за съществуването му. И един ден така внезапно получавам смс от него с покана за кафе. Отговорих му - отказах му и той повече не ме е търсил. После се почна едно случайно засичане ту на плажа, ту в някоя дискотека, по центъра и т.н. И ми писа в скайп .. почнаха се едни молби от негова страна за излизане, за плаж, за разходки .. аз незнайно по каква причина отказвах. Просто не исках нищо общо с тоя човек. На края се съгласих - просто, за да ме остави намира. Излязохме и докато се усетя вече бях в ръцете му .. не знам какво ми направи, не знам как го направи .. но го направи. И така ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Аххх става ми смешно като си помисля.... и така.
    Бяхме в мола аз и няколко приятели от класа (доста голяма групичка)
    и таман излизаме и някакви момичета ще влизат и единият приятел ,нещо ми казва айде запознай се,аз се дърпам и не ща и той като ме избута та право при тях и хъката ,мъката почнах да ги подпитвам това-онова и посъбрах гсм и скайпове и те така стана.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Един приятел замъкна мен и най-добрата ми приятелка на едно домашно, където никого не познавахме. И в последствие с домакина се харесахме Той се базика, че ме е намерил у тях
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Градът в който живея е малък..и почти всички се знаем...знаем се от 2-3гоодини но да сме се виждали най-много 5пъти...ии точно преди пролетната ваканция...гледам , че той е в скайп , а отдавна не го бях виждала...(в скайп де) ии му писах...почнахме да си пишем...аз разбрах , че е заминал за Широка Лъка(там учи) и за това не се засичаме..после говорихме ии до 4 изкарах пред компа... на другия ден бях на поход...и тъйкато най-добрата ми приятелка беше болна..помолих един приятел да дойде с мен...и отивам аз на сборния пункт...бях ПЪРВА! .. и след 2минути се задават този моя прияятел иии момчето от снощния разговор .. прекарахме един страхотен ден заедно..после излизахме нагоре надолу все насаме...и един ден ме заведе на покрива на един блок...и ме целуна...каза ми че иска да е с мен...и така стана работата

ами отивам с една приятелка в парка и кво да видим: едни момчета играят футбол и един като ни видя започна да се прави на the bеst и друго момче му подава, а с въпросното момче се зяпаме и по едно време той не успява да поеме топката и тя пада директно в храстите...умника си помислил, че ние сме взели топката, а аз през смях му обяснявам, че топката е в храстите...

Град
    Roma, Italia
    Познаваме се от 4 клас.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

С него сме в един клас... веднъж си говорех с една фр. по скайп и тя искаше да направи група(в скайп) на целия ни клас и така намерих скайпа му...започнахме да си пишем,сближихме се,казвахме си всичко...Един ден в даскало забелязах,че през 5сек. ме поглежда и реших да го питам(в скайп) като се прибера от даскало...и така почнахме да се питаме:"Кой ни е любимия цвят?" и т.н....Най-гадното беше,че точно го питах:"Харесваш ли някой от даскало?" ,нета ми спря...Когато ми дойде нета той отговори и ме пита аз дали харесвам някой и така разбрахме,че се харесваме...но имаше известни проблеми,да не можем да бъдем заедно...Единият от тях(проблем) е ,че почти всички момичета от класа го харесваха и още го харесват,за тва решихме да сме под "прикритие".С Жоро (така се казва) още сме заедно...

Мии то тва беше преди доста време .. все си ходехме 3-4 приятелки на бар ей така и все сядахме на пулта точно до DJ-я щото само там не беше адската блъсканица ии с времето като ме остаят сама (щото се ходи колективно до кенефа да може да се чишнем ) или ме изнервят нещо, да се поръча няква песенн.. ии така зехме малко по малко да се заговаряме, да се бъзикаме.. взе ми номера (но тогава си обещах че няма да го използвам щото въпреки че човека ми харесваше е 11г. по-голям от мен), една вечер от бързане да си тръгвам си зарязах едно горнищее ии така се наложи и да му пиша че да ми го прибере после се разменяха скайпове, след време не помня по какъв повод говорех нещо с него,а той ме хвана за синджирчето и така ме дръпна, че го скъса след тва имаше хиляди извинения, вземаше го да го оправи ии ми го носеше до нас и така и разбра каде живея ии от там се почна и с идвания до нас ако се заям нещо нарочно в скайпа или като си въобразеше, че като цъфне пред нас по сряд нощите ще се съглася да ида у тях .. след тва се оказахме с общ познат.. ии след около близо годинка флиртове и т.н. се оказахме на вилата на този приятел ии тогава се почна всичко.И благополучно вече 7 месеца съм наистина щастлива с този човек

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ми с мойто се запознахме на улицата .Eдин ден незнам какво ни стана започнахме да се гушкаме, да се целуваме ,да си говорим всяка вечер –аз забравих за другия и една вечер той ме попита дали искам да сме заедно и аз приех.И до ден днешен сме заедно По -малък е с 1 година ,ама за мен не е проблем –даже той изглежда по-голям от мен
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    абе хора вие сте некви филмари половината по интернета сте се запознали

мии по скайп за жалост...
    Just Be Yourself !! : ))

връщахме се от екскурзия и случайно седнахме един до др иииии

Със сегашната ми половинка,някога учихме заедно в едно училище...преди 3-4 години,а наскоро се опознахме повече на морето,защото по ирония на съдбата бяхме заедно там...

на рождения ми ден. беше двоен рд и приятеля ми беше от страна на рожденника Това момче е най- хубавия подарък, който съм получавала някога! ОБИЧАМ ГО!
    Имало едно време..

Аз се запознах на един имен ден с моята половинкаа .. Интересно беше

Голям фен Аватара на revolver
    На корабче по реката Сена в Париж............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си