- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте с половинката ви..?
Ми .. с бившия ми ..
Попринцип преди бяхме от един квартал, после той се премести, де. Че така .. знаехме се по физиономия от квартала. Ии веднъж отидох на един рожден ден на една приятелка, която се оказа обща. И той беше там .. бях много малка - 7 или 8 клас. Мисля, че 8ми. И така .. пийнахме малко и под въздействието на алкохол и други неща се озовахме в едно легло. И станаха работите, де. Беше ми първия всъщност. ( Да, знам, че е тъпо .. Шшшшт !) След това да сме си писали още 2-3 пъти и толкова. Изтрих го от скайп и от всякъде. Сигурно година, година и нещо не исках и да чувам за него. Просто забравих за съществуването му. И един ден така внезапно получавам смс от него с покана за кафе. Отговорих му - отказах му и той повече не ме е търсил. После се почна едно случайно засичане ту на плажа, ту в някоя дискотека, по центъра и т.н. И ми писа в скайп .. почнаха се едни молби от негова страна за излизане, за плаж, за разходки .. аз незнайно по каква причина отказвах. Просто не исках нищо общо с тоя човек. На края се съгласих - просто, за да ме остави намира. Излязохме и докато се усетя вече бях в ръцете му .. не знам какво ми направи, не знам как го направи .. но го направи. И така ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!