- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте с половинката ви..?
Мии то тва беше преди доста време .. все си ходехме 3-4 приятелки на бар ей така и все сядахме на пулта точно до DJ-я щото само там не беше адската блъсканица ии с времето като ме остаят сама (щото се ходи колективно до кенефа да може да се чишнем) или ме изнервят нещо, да се поръча няква песенн.. ии така зехме малко по малко да се заговаряме, да се бъзикаме.. взе ми номера (но тогава си обещах че няма да го използвам щото въпреки че човека ми харесваше е 11г. по-голям от мен), една вечер от бързане да си тръгвам си зарязах едно горнищее ии така се наложи и да му пиша че да ми го прибере
после се разменяха скайпове, след време не помня по какъв повод говорех нещо с него,а той ме хвана за синджирчето и така ме дръпна, че го скъса след тва имаше хиляди извинения, вземаше го да го оправи ии ми го носеше до нас и така и разбра каде живея ии от там се почна и с идвания до нас ако се заям нещо нарочно в скайпа или като си въобразеше, че като цъфне пред нас по сряд нощите ще се съглася да ида у тях ..
след тва се оказахме с общ познат.. ии след около близо годинка флиртове и т.н. се оказахме на вилата на този приятел ии тогава се почна всичко.И благополучно вече 7 месеца съм наистина щастлива с този човек
![]()