.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Напий я и й покажи любовта си
    GTA Stunting

С тея признания е малко кофти, можеш да си вкараш автогол така. По-добре да се държиш по-мило, някви жестове, да я хванеш през кръста небрежно, и ако реагира добре - окей, а ако те погледне все едно брат и я е хванал за задника - ясна е работата Освен това може да и намекваш, че ако беше на мястото на приятеля и, щеше да си супер щастлив и тн.
    НО в никакъв случай не и казвай - "трябва да ти кажа нещо важно", "от много време имам чувства към тебе" и някви други такива неща. Аз като го чух това от супер добър приятел, бях като гръмната. Най-много да я уплашиш и даже да има шанс да стане нещо, тя ще се отдръпне. Айде успех, и не действай рязко

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от 056
    Приятелството може да завърше с любов. Но любовта с приятелство - никога!
    Баш "никога" не е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Изчакай докато скъсат и тогава (не веднага след като са скъсали, ест) и кажи така и така. Ако наистина те обича ще те разбере, а ако и тя чуства същото
    мза,ако държи на момчето нищо няма да постигнеш освен мацката да се отдръпне..ако не енищо особено пробвай-не губиш от цялата история

Град
    Where streets have no name
    Попитай я хипотетично за твоята ситуация, уж за някакъв твой приятел, да й чуеш мнението.

П.П.Аз лично не бих искала моят най-добър приятел да ми признае такова нещо, много би ми било неловко и тъжно, че не мога да му отвърна.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако й кажеш, приятелството ви после няма да е същото.. Опитай се да гледаш на нея само като на приятелка, а си харесай друго момиче..

П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
    :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

И аз веднъж бях в твоето положение...тръгнах да звъня по ГСМ да и казвам всичко... ГОСПОД ми подсказа да не го правя...бях и записал ГСМ грешно... и вече всичко отшумя и сме си супер фр.... НЕДЕЙ й казва нищо...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

разни хора, разни идеали...

Ами.. Петйо нзз кво да ти кажа човек .. Направи така че тя да се осети че имаш чувства към нея!

Като бях по малка бях гадже с моя наи гобър приятел сега пак сме приятели но не като преди нещо е различно според мен ако наистина много я искаш кажи и но може и да я загубиш

азз ако бях бих и казалл...щом сте толкожа близки тя ште те разбере пробваи за да види6 резултатаа иии Успеех
    DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!

Между мъж и жена не е възможно приятелство. Има страст, ненавист, обожание, любов, но не и приятелство .

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ше ти мине
    the sky is the limit.

Re: ВЛЮБЕН СЪМ

Когато най-добрият ми приятел ми каза че е влюбен в мен .. първите няколко седмици бях стресната. Той го беше крил от мен една година, но аз неможех да го приема като нещо повече от приятел на който можех да споделя почти всичко. Стана така че пак сме си приятели, но не както преди . Можеш да поговориш с нея ,но нз какъф ще е резултата.

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Съществува вероятност да загубиш приятелството й. Но ако наистина искаш да се получи м/у вас, й признай за чувствата си. Но след като се раздели с приятеля си.

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от TheVoiceFromMoon
    Между мъж и жена не е възможно приятелство. Има страст, ненавист, обожание, любов, но не и приятелство .
    Глупости!

Няма смисъл, ще я загубиш като приятелка.Ако най-добрия ми приятел ми каже, че има чувства към мен ще се одръпна от него.Пак ще го обичам, но ще съм по-дистанцирана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си