.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

моляви помогнете ми! ;[

след време искам да изляза с едно момче по коета съм хлътнала .. но незнам като излезем за какво ще си говорим .. много сам срамежлива ии няма опит .. моляви кажете ми за какво да го заговарям (знам как се казва, на колко е години, коя, зодия, общо зето тези неща ги знам..) плс хелп мии
    flUbenAa {P}~!!!..{}

Общи интереси,общи познати,филми,музика ..
    Има много теми [[: ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може да говорите за у-ще,хобита...Тои разговора сам ще се развие,не мисли какво да говориш а се отпусни

Първо не си говорете за училище, всички това правят! Ти трябва да правиш като цяло само две неща. Да се усмихваш и да си привлекателна.

Боже мой... нямам думи. И той е нормален човек...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Е сега сценарий ли да измисляме .. Еми излез с него и не се притеснявай .. дръж се като симпатично и не досаждащо момиче .. :P Късмет

Бъди себе си.
    Не се лигави.
    Говорете за каквото ти хрумне - училище,музика,филми,братя, сестри,мама,тати,хобита,при ятели.
    Не говори само ти. Изслушвай го и него.
    Абе то първата среща си е като интервю ,така че задавай въпроси... интересувай се.
    Пускай и майтапчета ... но да са на място и не прекалявай с майтапчетата.
    ааа и не говори за бившите ти ... абе изобщо за момчета много добри приятели и ей такива ... лично аз направо излудявам ,но се сдържам.

Голям фен Аватара на Hopegiver
    просто съвет.. не мисли предварително за какво ще си говорите и да измислиш какво ще го питаш... е възможно да си забравиш въпросите , както казваш си притеснителна...според мен като излезете е възможно спонтанно да се появят редица въпроси и неща които да споделиш с него...а и тои няма да мълчи предполагам, така че поне не се отнасяй докато ти говори - тоест слушай го добре какво ти казва може да ти дойде нещо наум и главно гледай да се забавляваш да се почувстваш добре, дори че не става винаги може да го приемеш за някои близък френд пред който не се притесняваш или поне се сети за такъв и това за кеото си говорите с него и ще има какво да дискутирате
    понякога върши работа да споделиш какво мислиш в мометна просто да го кажеш на глас, както казва замечтан - говори за каквото ти хрумне
    може да разкажеш нещо за себе си , или да споделиш впечатленията си относно нещо ...
    не знам колко ти помагам с тва , успех с излизането
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Дръж се нормално,естествено, както обикновено. Бъди себе си!

Научи какви са интересите му и говори за нещата които го вълнуват.И най-важното дръж се естествено.Късмет :P

ПП: Гледала ли си рекламата за Кнут Хамсон ( не му знам правописа ) ?

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от 3aMe4TaH
    Бъди себе си.
    Не се лигави.
    Говорете за каквото ти хрумне - училище,музика,филми,братя, сестри,мама,тати,хобита,при ятели.
    Не говори само ти. Изслушвай го и него.
    Абе то първата среща си е като интервю ,така че задавай въпроси... интересувай се.
    Пускай и майтапчета ... но да са на място и не прекалявай с майтапчетата.
    ааа и не говори за бившите ти ... абе изобщо за момчета много добри приятели и ей такива ... лично аз направо излудявам ,но се сдържам.
    ++

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако нямате какво да си кажете, значи няма смисъл да имате връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си