- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, мамка му!
Хорица мили, искам съвет. Запознах се със един супер сладък батко. Този сладур, по-голям от мен с 3 години ме харесва. знам го от сигурен източник, а и се вижда как се държи с мен. Обаче това не е всичко. Този същия е истински курветин (буквално)..Та той сваля всяка втора, знам го, мамка му! Зарибява всички добре изглеждащи мацки, не е сериозен тип, обаче уви аз го харесвам. Не мога, та не мога. Приятно ми е как ме гледа, когато направи коментар за мен, когато идва и ме пипа (не опипва, а докосва леко), когато ми пише в скайп се вълнувам като последната идеотка.. Ужасно сладък е и знам, че никога няма да излезе нещо сериозно. Искам да спра, ала не мога. Харесвам го и това е. Лошото е, че постоянно го виждам в даскало и не мога да избегна контактите с него. Наистина вече се побърквам! Мразя се! Бахти тъпото лапе дето съм! Тръгнах да харесвам най-вървежния?!![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Ужасно сладък е и знам, че никога няма да излезе нещо сериозно.
От къде знаеш като не си пробвала ?Пък и като пробваш какво ще загубиш ?
![]()
Защото той не е сериозеен..Защото зарибява целия свят и аз не съм с предимство и ако случайно излезем ще се понатискаме и аз ще го харесвам все повече и повече, а със тоя дет' ще ме зареже секс няма да правя!
Никой неиска от теб да правиш секс.Просто като не си опитала няма как да разбереш... Всеки се променя рано или късно въпроса е дали ти си човека, който ще го промени![]()
Еми вярно, че съм си специална, ама чак пък толкова..К'фо викаш да се пробвам, па к'фото сабя покаже? Най-много да се зарибяваме докато не ни писне
![]()
Ем ако пробваш какво губиш ? А ако непробваш ще се чудиш след време и ще те е яд, че не си пробвала.Знам го от личен опит![]()
![]()
Еми сега като пробвам и ако ме резне. Мега гадно ще стане. Ама пък знаеш ли, аз съм си яка, земе се влюби момчето![]()
да дее ама ти говоря..Зарибявка, зарибявка и най-накрая да му писне и да ме резне.Д
Ем ще те послушам пък, един е живота.. Поне ще се натискам със якия батко.. Ама въпросче..Сега направо да му скачам ли или да го поизчакам още малко той да действа?(попринцип ме бива в тия неща, ама тоя е различен)![]()
Действай както ти е на сръцеАко ще и Брат Пит да е той е едно обикновенно момче нищо повече.Няма да ти е първия, нито последния
![]()
Еми добреИ после като го виждам да сваля други мацки няма да правя сцени на ревност. Ще изляза като курве, ама ще го направя, 'щот пича е секси...
![]()
Тва да праиш сцени няма смисъл... Ама различни хора, различни идеалиОт теб зависи всичко
![]()
Днес ще накарам страхотното момче, което никога не се влюбвало истнски и зарибява всички да се влюби е мен (кога излиза филма) а утре знаеш ли, мога да спася Земята от извънземни.
ама аз съм много готина, бзк бзк ама земе се влюби, знаеш ли колко ще ти благодаря тогава![]()
ее много си скроменИмаш я
![]()
Ем не много скъпо ще ти излене една каца бира от Германия и затова и с една биричка се задоволявамПървоначално написано от DevlLady666
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Скоро ще ходя в Германия, ще ти донеса![]()
![]()
Ех да си жива и здрава.Ако минаваш през Холандия може да вземеш и още нещо![]()
![]()
Ja ja.. Ако ми се отдаде възможност зимам без да му мисляПосле направо идвам в (там където живееш) и си правим купона..
Шшш модераторите като се събудят тая тема ще е ключ.. А после не съм спамила![]()
Важното е да ти е кефАе аз излизам, че ме чакат пред нас едни авери да ходим на кафе
В 7 часа кое кафе ще работи не ми е интересно, но дано да има някво, че да не стоим на студа хахахаха. Лека вечер(вече сутрин) от мен :P
пробваи-не може да си сигурна какво ще стане,нищо не губиш![]()
Да..А аз лягамПървоначално написано от UltrasLife
Айде peace и приятен ден
:P
Не очаквай да стане голямо чудо и той изведнъж вече да не е женкар. Ще останеш много излъгана. Това просто си го влече по някакъв начин. Но това не пречи да опиташ, да се позабавлявате малко, да ви е хубаво един с друг. Пък ако те зареже, здраве да е, не е нито първия, нито последния![]()