- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, мамка му!
На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена?![]()
Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Hilary_
МнениеПуснато на: Нед Яну 24, 2010 10:16 am Заглавие:
На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? Confused Confused Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) .. Confused
Спорид мен въобще не е така .Всеки има сърце дори и най - големите курвариии . Всеки се променя важно е само да намерият правилния човек който да има силите да разтопи и най - леденото сърце и най - недостижимия човекк
![]()
пробвай. моя приятел също беше малко к*рвар,но след като се запознахме и трагнахме се промени и сега си се обичаме и знам че ми е верен и не чука други.
Знам и от това ме е яд, но в крайна сметка няма да го остявя да ме резне, ако отиват нещата на там аз ще го резна ии да си гледа работата! Както казах преди много хубав филм да променя момчето, ама едва ли ще стане.. И все пак мисля да опитам.. Преди малко си писахме в скайп и той ми обяснява колко съм яка.. Не съм първата или последната, на която казва тея заучени думи и това ме подрзни на макс.. И въпреки това, все още го искам.. Прекалено е сладък, хора.. използва чара си много добреПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Опитай се да намериш нещо гадно в него .
Все трябва да има нещо у него ,което да не ти се нрави![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Има, че е курветин и че ее много "вървежен'', "плейбой" нз си къф.. Абе ейй алооуу, ти тъпо момченце не разбра ли, че все някога ще трябва да имаш трайна връзка ..
Дразни ме, че всички му се сръзват (включително и аз)
.....!
Всички познаваме типа на момчето и знаем с какво дразни
Въпросът е, че ми харесва да ме харесва и че аз го харесвам! Привлича ме и това е ..![]()
Иначе по характер е готин ... Такъв забавен и е умен даже (смятайте колко е умен щом зарибява всички) и все пак....
Не, той не е кой знае колко умен, тези които му се връзват са глупави.![]()
Знаеш какъв е "по душа", но въпреки това го искаш? Харесваш лъскавата му опаковка? Глупаво...
`` Знаеш, че си поредната? Знаеш и че след няколко месеца ще го гледаш с други, и въпреки това ще со "бориш" за него? Още по - глупаво...
Не знам какво би излезнало от това.
Казаха ти, че ако не опиташ винаги ще се питаш какво е можело да бъде, вярно е, но ти имаш почти сигурни предположения, а на теб не ти харесват - тогава къде е смисъла? Най - много "да си го вземеш", да "бъде твой" известно време, през което ще се чудиш дали не ти изневерява, и след това ще те зареже, а ти ще страдаш...
Избора си е твой, но според мен започваш една отдавна загубена война.
Добре дошла в клуба,неприятно нали.
Аз съм в същото положение,самоче отношенията ни с него малко задълбочиха с тея целувки...Мда,но не говорим за мен.
...но все пак трябва да пробваш,може да излезе нещо,кой знае.Стига сте й казвали да се откаже.Защо пък.Може да остане наранена,даже много вероято.И какво?Такъв е живота.Харесваш го,ами давай,поне за малко му се радвай.
Брях,брях
Сега остана само да чакам развръзкатаИ бирата
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Знаамм..затова се дрзня от смата себе си.. ама поне за малко ще го имам! Ще се забавляваме и после бай бай... Тъпо е , глупаво, незряло е.. Знам амаа..![]()
Бирата я спечели още снощиПървоначално написано от UltrasLife
Ще те информирам какво е станало..
Може пък да стане принца на моите мечти![]()
![]()
бтв как мина сутринта, пихтеб ли кафе или ?
Да бе намерихме едно в Смирненски (ако си от Пловдив знаеш за къде говоря) дето отваря в 7:30 и пихме по едно кафенце
Ама вече ми се приспа и незнам как ще издържа до довечера
![]()
Еее браво, че се бях притеснила да не измръзнеш :PПървоначално написано от UltrasLife
![]()
Аз пък спах 2 часаИ все пак довечера ще съм гроб
![]()
Е, пробвай, щом толкова го искаш, но да не забравиш след като му се нарадваш да кажеш, та да ти драснем по няколко успокйтелни реда...Първоначално написано от DevlLady666
![]()
Поне ще знам, че като си легна ще заспя веднага а няма да се въртя 30 мин. и да се чуда как да заспя![]()
onestar без вас няма да го преживея.. Ще ви информирам кво става с пичагата![]()
UltrasLife даа и ще се наспя най-сетннее![]()
Ако стане работата с него и ако си легнете двамата надали ще се наспиш неска![]()
Предложение .. защо ти не го зарежеш?Малко да му спаднеш самочувствието. .Но ако е много мил и тн може пък наистина да му се е стопило леденото сърце кой знае
Поне и ти ще си вземеш мерака, пробвай се
![]()
Тей тей.. Ама пък мисля че ще е леко тъпо да го направя за пръв път с пундьото, ти не мислиш ли такаПървоначално написано от UltrasLife
Пък и довечера всичко е резерве..
Ще се отдам на изкущения със себе си
![]()
Да ти кажа и това обмислях, ама надали ще стане, като се има впредвид колко е сексиПървоначално написано от DevilWish
май няма да ми стиска много много
Ауее ще пробвам и това е.. после само да не се депресирам и да стана емо, чее..
![]()
![]()
Аз казах само да си легнетеПървоначално написано от DevlLady666
Незнам какво ще ви дойде друго на акъла
Шегата на страна, права си , че нетрябва за пръв път с него, но зависи как ще се развият нещата между вас.Дано всичко мине ОК.Успех от мен =D>
![]()
![]()
Да, дано всико се развие добре..Мерси ти много за помощта и ме чакай да дойда с бирата.. Вече знам от къде си, ще те намеря и ще те почерпя !
![]()
![]()
Две каци бира напрао под масата пак
![]()
Ще падне купона..![]()
Само малко джойнт от Холандия и сме във филма
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:ff287d57
I lost my kids and my whife,you know why, becaouse i got high![]()