.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 165
    Мега фен Аватара на Hilary_
    На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) ..

Hilary_
    МнениеПуснато на: Нед Яну 24, 2010 10:16 am Заглавие:
    На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? Confused Confused Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) .. Confused

Спорид мен въобще не е така . Всеки има сърце дори и най - големите курвариии . Всеки се променя важно е само да намерият правилния човек който да има силите да разтопи и най - леденото сърце и най - недостижимия човекк

пробвай. моя приятел също беше малко к*рвар,но след като се запознахме и трагнахме се промени и сега си се обичаме и знам че ми е верен и не чука други.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    На си тъпа, че го харесваш .. тъпо е, че ще му се вържеш на к*рварските му номера .. нима искаш да си поредната единствена? Замисли се малко дали си заслужава .. такива момчета много трудно се променят (да не кажа изобщо) ..
    Знам и от това ме е яд, но в крайна сметка няма да го остявя да ме резне, ако отиват нещата на там аз ще го резна ии да си гледа работата! Както казах преди много хубав филм да променя момчето, ама едва ли ще стане.. И все пак мисля да опитам.. Преди малко си писахме в скайп и той ми обяснява колко съм яка.. Не съм първата или последната, на която казва тея заучени думи и това ме подрзни на макс.. И въпреки това, все още го искам.. Прекалено е сладък, хора.. използва чара си много добре
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Мега фен Аватара на teenems
    Опитай се да намериш нещо гадно в него .
    Все трябва да има нещо у него ,което да не ти се нрави
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Има, че е курветин и че ее много "вървежен'', "плейбой" нз си къф.. Абе ейй алооуу, ти тъпо момченце не разбра ли, че все някога ще трябва да имаш трайна връзка ..
    Дразни ме, че всички му се сръзват (включително и аз)
    .....!
    Всички познаваме типа на момчето и знаем с какво дразни
    Въпросът е, че ми харесва да ме харесва и че аз го харесвам! Привлича ме и това е ..
    Иначе по характер е готин ... Такъв забавен и е умен даже (смятайте колко е умен щом зарибява всички) и все пак....

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не, той не е кой знае колко умен, тези които му се връзват са глупави.

Знаеш какъв е "по душа", но въпреки това го искаш? Харесваш лъскавата му опаковка? Глупаво...

`` Знаеш, че си поредната? Знаеш и че след няколко месеца ще го гледаш с други, и въпреки това ще со "бориш" за него? Още по - глупаво...

Не знам какво би излезнало от това.
    Казаха ти, че ако не опиташ винаги ще се питаш какво е можело да бъде, вярно е, но ти имаш почти сигурни предположения, а на теб не ти харесват - тогава къде е смисъла? Най - много "да си го вземеш", да "бъде твой" известно време, през което ще се чудиш дали не ти изневерява, и след това ще те зареже, а ти ще страдаш...
    Избора си е твой, но според мен започваш една отдавна загубена война.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Добре дошла в клуба,неприятно нали.
    Аз съм в същото положение,самоче отношенията ни с него малко задълбочиха с тея целувки...Мда,но не говорим за мен.
    ...но все пак трябва да пробваш,може да излезе нещо,кой знае.Стига сте й казвали да се откаже.Защо пък.Може да остане наранена,даже много вероято.И какво?Такъв е живота.Харесваш го,ами давай,поне за малко му се радвай.
    Брях,брях

Град
    Пловдив,Кичука
    Сега остана само да чакам развръзката И бирата
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Знаамм..затова се дрзня от смата себе си.. ама поне за малко ще го имам! Ще се забавляваме и после бай бай... Тъпо е , глупаво, незряло е.. Знам амаа..

Цитирай Първоначално написано от UltrasLife
    Сега остана само да чакам развръзката И бирата
    Бирата я спечели още снощи Ще те информирам какво е станало..
    Може пък да стане принца на моите мечти
    бтв как мина сутринта, пихтеб ли кафе или ?

Град
    Пловдив,Кичука
    Да бе намерихме едно в Смирненски (ако си от Пловдив знаеш за къде говоря ) дето отваря в 7:30 и пихме по едно кафенце Ама вече ми се приспа и незнам как ще издържа до довечера

Да бе намерихме едно в Смирненски (ако си от Пловдив знаеш за къде говоря ) дето отваря в 7:30 и пихме по едно кафенце Ама вече ми се приспа и незнам как ще издържа до довечера
    Еее браво, че се бях притеснила да не измръзнеш :P
    Аз пък спах 2 часа И все пак довечера ще съм гроб

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Знаамм..затова се дрзня от смата себе си.. ама поне за малко ще го имам! Ще се забавляваме и после бай бай... Тъпо е , глупаво, незряло е.. Знам амаа..
    Е, пробвай, щом толкова го искаш, но да не забравиш след като му се нарадваш да кажеш, та да ти драснем по няколко успокйтелни реда...

Град
    Пловдив,Кичука
    Поне ще знам, че като си легна ще заспя веднага а няма да се въртя 30 мин. и да се чуда как да заспя

onestar без вас няма да го преживея.. Ще ви информирам кво става с пичагата
    UltrasLife даа и ще се наспя най-сетннее

Град
    Пловдив,Кичука
    Ако стане работата с него и ако си легнете двамата надали ще се наспиш неска

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Предложение .. защо ти не го зарежеш?Малко да му спаднеш самочувствието. . Но ако е много мил и тн може пък наистина да му се е стопило леденото сърце кой знае Поне и ти ще си вземеш мерака, пробвай се

Тей тей.. Ама пък мисля че ще е леко тъпо да го направя за пръв път с пундьото, ти не мислиш ли така Пък и довечера всичко е резерве.. Ще се отдам на изкущения със себе си

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Предложение .. защо ти не го зарежеш?Малко да му спаднеш самочувствието. . Но ако е много мил и тн може пък наистина да му се е стопило леденото сърце кой знае Поне и ти ще си вземеш мерака, пробвай се
    Да ти кажа и това обмислях, ама надали ще стане, като се има впредвид колко е секси май няма да ми стиска много много Ауее ще пробвам и това е.. после само да не се депресирам и да стана емо, чее..

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Тей тей.. Ама пък мисля че ще е леко тъпо да го направя за пръв път с пундьото, ти не мислиш ли така Пък и довечера всичко е резерве.. Ще се отдам на изкущения със себе си
    Аз казах само да си легнете Незнам какво ще ви дойде друго на акъла Шегата на страна, права си , че нетрябва за пръв път с него, но зависи как ще се развият нещата между вас.Дано всичко мине ОК.Успех от мен =D>

Да, дано всико се развие добре..Мерси ти много за помощта и ме чакай да дойда с бирата.. Вече знам от къде си, ще те намеря и ще те почерпя !

Град
    Пловдив,Кичука
    Две каци бира напрао под масата пак

Ще падне купона.. Само малко джойнт от Холандия и сме във филма

Град
    Пловдив,Кичука
    http://www.vbox7.com/play:ff287d57

I lost my kids and my whife,you know why, becaouse i got high

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си