- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, мамка му!
Див си! Кефиш ме!![]()
Найс сонг!!!
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Кога ще разберем за разрвъзката![]()
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Емии то сега няма голяма.. Само ми пише в скайп и щото една моя мнг добра фр го обожава и той каза, че мнг искал нейната фр.. Т.е. мен![]()
И каза, че няма търпение да се видим.. и за сега това е.. Утре като се видим ще ти кажа. Пък в петък ще излизаме и тогава ще видим какво ще стане.. жалко само, че няма да сме само двамата
![]()
СПРЕТЕ СА БЕ!!!!
ВИЕ ГО ОБЪРНАТХТЕ НА ЧАТ ТУКА... пишете си лични или си размене скайповете нещем да четем 412321321 страници простотии :X
GTA Stunting
Боли ме к**а ти кво искаш и кво неискаш да четеш. Ако неискаш да четеш не влизай в тази тема серсем.Много обичам някъв келеш да ми държи сметка кво да пра и кво не !Първоначално написано от Bixel
Еми като ти пречи не влизай е..Първоначално написано от UltrasLife
Никой не те бута да четеш какво си пишем.. Като искаме пък, ще си чатим..Никой не сме задължили да чете и ти не можеш да ни казваш къде да си пишем
Пък и чакай, ако модераторите желаят, ше я заключат (въпреки, че историята ще се развива и ще имам нужда от помощ)
![]()
![]()
![]()
Всъщност найстина прекалявате вече.![]()
Брях,брях
еми тогава кажи му го мамка му![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
тцтцтц кво да му кажа? кефиш ме ужасно, но пък си мъжка курва и въпреки тва ще ти там на ми правиш едни неща (шото явно не ми стига акъла)![]()
Няма.. Срещата е уредена.. шя умляскъм баткуту бейбии!
![]()
![]()
Кажи му ЖЕ ТЕ СКЪСАМ БЕ УБАБЕЦ и щи скочи на връта и твай![]()
тей ке направя.. Ауу направо нямам търпение..![]()
Ние нЕмаме търпение да разкажеш![]()
Успехус , късметус и да не ни забравиш ей![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
абсурд да ви забравя. Вие първи ще узнаете кво става с пича![]()
![]()
Ай утре стискайте палци да го омагьосам![]()
СтискамеПървоначално написано от DevlLady666
![]()
Днеска в даскало се видяхме.. Тъй като съм първа смяна много ми се спи ама карай.. Имах свободен по български и отидохме да хапнем малко. Той ми се обесняваше нещо, обсипваше ме с комплименти, покани ме да излезем само двамата, а най-накрая ме гушна точно пред даскало. всички видяха и някво момиче му крещеше "шо ми изневеряваш, бе" ей така, на бзк.. Той обаче не реагира.. Общо-взето добре се развиват нещата.![]()
![]()
И за да си потдържане чата.. Вие как сте? имаше ли искри през деня![]()
![]()
![]()
Ето ме и мен.![]()
Хехе... аз се радвам повече от теб, че нещата са се развили добре. Така де, защото нали казваш, че си пада ку*вар... и аз пак разни заключения си направих
![]()
Аз съм суперкато никога до сега
![]()
![]()
П.С - Кога ви е срещата?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Емии срещата е чак в петък.. Ще имам време да се направя хубава![]()
Я кажи ти до какви заключения стигна
![]()
П.С. Радвам се,ч е си супер..![]()
Кой е причината
![]()
Щях да ти кажа, че наистина си последната идиотка, но всъщност е нормално. След като те зареже, с удоволствие ще чета ревливите ти теми![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Еми аз си знам, чее съм поредната идеотка и вече живея с мисъта, че ще ме зареже..Искам си го за малко да се накефя, после като иска да си ходиПървоначално написано от fenastz
![]()
пробвай,може ти да си човека,който ще го промени:P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
abee ako znaesh kolko puti sum trugvala s nqkoe gotino mom4e s misulta 4e e samo vupros na vreme da mu pisna i da me zareje. i ako znaesh 4e si4kite teq puti nakraq az sum go zarqzvala po su6tata pri4ina![]()
браво,радвам се за теб,айде стикам палци,кат се видите в ПетъкПървоначално написано от DevlLady666
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имаш право да се мразишПървоначално написано от DevlLady666
- шом харесваш курветини вече си к*рва
Честито !!
![]()