.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165
    Див си! Кефиш ме! Найс сонг!!!
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Град
    Пловдив,Кичука
    Кога ще разберем за разрвъзката
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Емии то сега няма голяма.. Само ми пише в скайп и щото една моя мнг добра фр го обожава и той каза, че мнг искал нейната фр.. Т.е. мен И каза, че няма търпение да се видим.. и за сега това е.. Утре като се видим ще ти кажа. Пък в петък ще излизаме и тогава ще видим какво ще стане.. жалко само, че няма да сме само двамата

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    СПРЕТЕ СА БЕ!!!!

ВИЕ ГО ОБЪРНАТХТЕ НА ЧАТ ТУКА... пишете си лични или си размене скайповете нещем да четем 412321321 страници простотии :X
    GTA Stunting

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    СПРЕТЕ СА БЕ!!!!

ВИЕ ГО ОБЪРНАТХТЕ НА ЧАТ ТУКА... пишете си лични или си размене скайповете нещем да четем 412321321 страници простотии :X
    Боли ме к**а ти кво искаш и кво неискаш да четеш. Ако неискаш да четеш не влизай в тази тема серсем.Много обичам някъв келеш да ми държи сметка кво да пра и кво не !

Цитирай Първоначално написано от UltrasLife
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    СПРЕТЕ СА БЕ!!!!

Боли ме к**а ти кво искаш и кво неискаш да четеш. Ако неискаш да четеш не влизай в тази тема серсем.Много обичам някъв келеш да ми държи сметка кво да пра и кво не !
    Еми като ти пречи не влизай е.. Никой не те бута да четеш какво си пишем.. Като искаме пък, ще си чатим..Никой не сме задължили да чете и ти не можеш да ни казваш къде да си пишем Пък и чакай, ако модераторите желаят, ше я заключат (въпреки, че историята ще се развива и ще имам нужда от помощ)

Град
    Sофiiя City xD

Re: Харесвам го, мамка му!

Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Хорица мили, искам съвет. Запознах се със един супер сладък батко. Този сладур, по-голям от мен с 3 години ме харесва. знам го от сигурен източник, а и се вижда как се държи с мен. Обаче това не е всичко. Този същия е истински курветин (буквално)..Та той сваля всяка втора, знам го, мамка му! Зарибява всички добре изглеждащи мацки, не е сериозен тип, обаче уви аз го харесвам. Не мога, та не мога. Приятно ми е как ме гледа, когато направи коментар за мен, когато идва и ме пипа (не опипва, а докосва леко), когато ми пише в скайп се вълнувам като последната идеотка.. Ужасно сладък е и знам, че никога няма да излезе нещо сериозно. Искам да спра, ала не мога. Харесвам го и това е. Лошото е, че постоянно го виждам в даскало и не мога да избегна контактите с него. Наистина вече се побърквам! Мразя се! Бахти тъпото лапе дето съм! Тръгнах да харесвам най-вървежния?!
    ... ми избий си го от главата кфо значи не могаа смис знам че е сложно ама ае моля.. а и нали знаеш клин клин избива ии късмет

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Всъщност найстина прекалявате вече.
    Брях,брях

еми тогава кажи му го мамка му
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

тцтцтц кво да му кажа? кефиш ме ужасно, но пък си мъжка курва и въпреки тва ще ти там на ми правиш едни неща (шото явно не ми стига акъла) Няма.. Срещата е уредена.. шя умляскъм баткуту бейбии!

Град
    Пловдив,Кичука
    Кажи му ЖЕ ТЕ СКЪСАМ БЕ УБАБЕЦ и щи скочи на връта и твай

тей ке направя.. Ауу направо нямам търпение..

Мега фен Аватара на teenems
    Ние нЕмаме търпение да разкажеш
    Успехус , късметус и да не ни забравиш ей
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

абсурд да ви забравя. Вие първи ще узнаете кво става с пича
    Ай утре стискайте палци да го омагьосам

Град
    Пловдив,Кичука
    абсурд да ви забравя. Вие първи ще узнаете кво става с пича
    Ай утре стискайте палци да го омагьосам
    Стискаме

Днеска в даскало се видяхме.. Тъй като съм първа смяна много ми се спи ама карай.. Имах свободен по български и отидохме да хапнем малко. Той ми се обесняваше нещо, обсипваше ме с комплименти, покани ме да излезем само двамата, а най-накрая ме гушна точно пред даскало. всички видяха и някво момиче му крещеше "шо ми изневеряваш, бе" ей така, на бзк.. Той обаче не реагира.. Общо-взето добре се развиват нещата.
    И за да си потдържане чата.. Вие как сте? имаше ли искри през деня

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ето ме и мен.
    Хехе... аз се радвам повече от теб, че нещата са се развили добре . Така де, защото нали казваш, че си пада ку*вар... и аз пак разни заключения си направих

Аз съм супер като никога до сега
    П.С - Кога ви е срещата?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Емии срещата е чак в петък.. Ще имам време да се направя хубава Я кажи ти до какви заключения стигна
    П.С. Радвам се,ч е си супер.. Кой е причината

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щях да ти кажа, че наистина си последната идиотка, но всъщност е нормално. След като те зареже, с удоволствие ще чета ревливите ти теми
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    ясна е работата...

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Щях да ти кажа, че наистина си последната идиотка, но всъщност е нормално. След като те зареже, с удоволствие ще чета ревливите ти теми
    Еми аз си знам, чее съм поредната идеотка и вече живея с мисъта, че ще ме зареже..Искам си го за малко да се накефя, после като иска да си ходи

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пробвай,може ти да си човека,който ще го промени :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    abee ako znaesh kolko puti sum trugvala s nqkoe gotino mom4e s misulta 4e e samo vupros na vreme da mu pisna i da me zareje. i ako znaesh 4e si4kite teq puti nakraq az sum go zarqzvala po su6tata pri4ina

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Днеска в даскало се видяхме.. Тъй като съм първа смяна много ми се спи ама карай.. Имах свободен по български и отидохме да хапнем малко. Той ми се обесняваше нещо, обсипваше ме с комплименти, покани ме да излезем само двамата, а най-накрая ме гушна точно пред даскало. всички видяха и някво момиче му крещеше "шо ми изневеряваш, бе" ей така, на бзк.. Той обаче не реагира.. Общо-взето добре се развиват нещата.
    И за да си потдържане чата.. Вие как сте? имаше ли искри през деня
    браво,радвам се за теб,айде стикам палци,кат се видите в Петък
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Харесвам го, мамка му!

Този сладур, по-голям от мен с 3 години ме харесва.
    ...
    Този същия е истински курветин (буквално)..
    ....
    Наистина вече се побърквам! Мразя се!
    Имаш право да се мразиш - шом харесваш курветини вече си к*рва Честито !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си