- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, мамка му!
Явно..![]()
Уважавам хора с такива приоритети. Аз съм некво скапани тийнче![]()
![]()
Сама се дразня от себе си и колко съм повърхностна ама е така![]()
айде, peace![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
И кво стана ;d
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Ммм... едва ли обаче иска нещо сериозно,но .. всичко е възможно![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Сега ще ви кажа какво иска.. иска да се влюбя в него..(няма да стане)![]()
Всеки ден се виждаме преди даскало и се забавляваме по малко..
Наскоро пак ще излизаме и даже до по-късно щото нашите ги няма.. Няма да правим секс, ама филмец ще гледаме..
Абее за сега е много добре, защото ми ходи зад гъза и се държи адски мило..
Това може да е просто тактика, но изглежда, че наистина ме харесва, грижа го е за мен..
Изпраща ме, държи ми якето и нещата, даже като ми беше студено предложи да облека неговото..
И не се е занимавал с никоя от както излязохме за пръв път..
Не знам дали е тактика и цели да ме бодне, но определено за сега се справя доста добре..
Приятелките ми мислят, че е нещо много сериозно и, че ходим..(както и много други хора)
Писна ми цялото даскало да ме базикат за него![]()
![]()
Е ти сама си го каза, няма нужда да коментирамПървоначално написано от DevlLady666
![]()
Ее най-после след доста време четене го прочетохми кво да ти кажа освен да ти пожелая късмет и дано се получи нещо,което лично на мене не ми се вярва..ама успехчета
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lucho13
И да ни уведомяваш какво се случва :P![]()
Мм... май нещата вървят доста добре![]()
Искаш ли да се получи нещо сериозно?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мдап..няма смисъл.
Просто като го знаеш какъв е не си заслужава.Повечето са ти казали да опиташ и т.н. но според мен няма смисъл.Личи си,че наистина си си паднала по него,но се опитай да се абстрахираш от тея мисли.Нормално е да ти харесва как се държи..как те гледа..та на него професията му е да завърта главите на момичетата, да ги..ъм..изпробва и после да ги остави като му писнат...Такива момчета за това живеят x]
И все пак животът си е твой..никой тук не може да ти каже какво да правиш..ако толкова много си хлътнала и мислиш,че не можеш да се отървеш от мислите за него опитай..но знай,че после ти ще загубиш и ще пишеш да питаш как да го забравиш най-лесно x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ще мине от самосебе си. Ако искаш му се вържи, ако не искаш- недей, но щом сама знаеш последствията.
Е, то и тя не знае какво иска, така че да си се забавляват там, докато могат, и толкова.
Щом си решила давай. Имах същия случай,но какво се е случило със мен не е от значение,но на скоро прочетох нещо,което беше много вярно поне за мен: " Ако искаш да станеш жената на живота на един мъж,то трябва да разбиеш сърцето му." Тълкувай си го както решиш,ако имаш желанието времето и нервите да го промениш, дерзай. Успех.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
" Ако искаш да станеш жената на живота на един мъж,то трябва да разбиеш сърцето му." Тълкувай си го както решиш,ако имаш желанието времето и нервите да го промениш, дерзай. Успех.[/b][/quote]
![]()
Не искам нищо сериозно с него (сякаш)![]()
Просто искам да го усетя..
Обажда ми се и ми пише смс-и. Постоянно. Току що получих един
Скоро ще си начеша крастата и ще го оставя..
Ще се изкефя на макс и на него ще му е гадно!
Оххх не искам да му е гадно.. Но няма да оставя той да ме заебе..
В заключение.. Тъпа съм.. Ако постигна целта си той ще остане с броукен харт..
Абее ще видим как ще се развият нещата, ще ви осведомявам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А така бе ! Да му е гадно няма такива![]()
![]()
![]()
![]()
Изкефи ли се вече?Защо не пишеш?
![]()
Ходила съм с такиване се получи точно това,което очаквах да стане
Пробвай се, пък ако се стигне до там,че да иска да те зарязва, го постави на място
И хич да не ти пука ;]
Как сме![]()
![]()
ооо ами всъщност доста добре.. Излизаме често, постоянно си пишем в скайп и фейсбук.. Мисля, че доста се привързахме един къмм друг.. вече сме по-свободни, държим се като приятели, а в същото ереме се отдаваме на забвления...
И все още приятелите ми са на мнение, че искал само секс от мен, че трябвало да бягам докато мога.. Та той дори не е споменал за секс.. Апък и аз няма да го направя още..
Ам..мисля че засега нещата се развиват идеално.. Не направих грешка.. мисля..
UltrasLife а ти как си.. Отдавна не бях влизала в темата.. (чата ни)![]()
![]()
Първоначално написано от UltrasLife
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
като гледам какво си написала се едно чета за мени аз бях същтия курветин както му викате
сега съм с едно момиче 3 годин по малка от мен аз съм на 19 тя на 16 и какво да ти кажа това момиче ме промени изцяло даже не ми е интересно да се занимавам с други с нея ми секи миг е като приказка много си обичам момичето
пробваи се с него може и тои да си намери маистора като мен за секи влак си има пътник
![]()
Ем мноо добре, че всичко е 6+.Дано всичко да продължава да е такаИначе аз съм си добре по цял ден и нощ пия до забрава, че ми писна от сичко
![]()
Радвам сееПървоначално написано от UltrasLife
))) аа относно моят пич, днеска излизахме и той ме стопли, щото ми беше много студдено.. Не мога да разбера, държи се мило защото иска да му пусна или защото му пука
![]()
![]()
^^ Може и да му пука. Ако икаше да те вкара в леглото, до сега вече щеше да се е опитал, или поне да го е намекнал.
Оти, поркаш, бе?Първоначално написано от UltrasLife
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оти ми писна от сичко и снощи така се наказах, че виках Господ да ми помагаПървоначално написано от onestar
![]()
![]()