- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, мамка му!
Той помогна ли ти? Съмнявам се. Снощи като го помолих за помощ ми изкрещя да млъквам, че искал да гледа турското филмче.Все едно...
Недей, бе. Ще си прецакаш черния дроб, ще хванеш цироза и...![]()
Така де... какво толкова има? Колкото и да се наливаш няма да оправиш нещата, най-много да си навлечеш повече проблеми. Пък и вместо по мацки си пръскаш парите за пиене, бива ли такова нещо?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
SPored men nishty nqma da zagubish ako probvash s nego... ako vidish 4e otnovo produljava da zaglejda i zagovarq drugi momichenca mu kazvash ''Pich sorry ili men ili si produljavai stariq nachin na jivot'':P
Бива ми толкова ми е готПървоначално написано от onestar
1 вечер,1 вечер кой ти е дава
Иначе Господ не помогна .. АЛКОзелцер помогна
Кви проблеми алкохола винаги е с мен, не като путките
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Личи си,че вече си доста припаткала по негоПървоначално написано от DevlLady666
![]()
Алкохолик. :PПървоначално написано от UltrasLife
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чист алкохолик![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Ъъъъ що влачите тая безсмислена тема вече 11 страници?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
frgirl14 направи няква магия и се успокой.
Hilary_ на ендо мнение съм с теб.
за авторката,ако се държиш на положение ще е много по-добре за теб с една дума не му позволявай да си поредната за него
hip-hop
за авторката,ако се държиш на положение ще е много по-добре за теб с една дума не му позволявай да си поредната за него[/quote]
Тя вече го е позволилаи нито е първата,нито ще е последната !
![]()
Първоначално написано от lucho13
Ти си за лудницата.Първоначално написано от fgirl14
Нищо лично.
![]()
А иначе авторката ни държи в течение на обстоятелствата. А аз и втория идиот си чаткаме от време на време колкото да не е без хич. Ъъ, проблемче?![]()
For you![]()
I miss you...
![]()
![]()
![]()
Ама аз няма да му пускам бе диванета.. Разсмяхте ме..
fgirl14 малко се поуспокой..Той не е ебал мангалки или целия град.. като казвам зарибява значи, че е само зарибявка не се е стигало до секс.. както и с мен няма да се стигне..
не се хваля на никой, особено не го искам за да се хваля на безмозъчните си приятелки..
Кефи ме.. Всичко е окей, даже се държи много мило с мен.. Понякога твърде мило.. В момента аз съм тази, която го реже, а като му казах, че бившия ми ми е звънял очевадно се изнерви и ревнуваше.. Хмм.. като се замисля хич не съжалявам за избора си..![]()
Блягодаря на всички иииии ще ви информирам, а ти UltrasLife внимавай с алкохола, че да не завършиш в токсикологията ;д
При вас как е ? (за да не се губи чата)![]()
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
LMAO
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Прекалихте с простотиите.
fgirl14 приеми това за предупреждение, защото и предни теми, в които се замесваш имат подобен характер.
Ключ