- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-глупавото оправдание преди да ви зарежат..
Кое е най-глупавото оправдание, което са ти казвали преди любимия за теб човек (гадже) да те зареже?![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
"Проблема не е в теб, а в мен" - това винаги най-съм го мразела![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"Не се получава.",а преди два дена ми казваше "обичам те от тук до луната и обратно..","много ми е хубаво с теб.."..бла,бла,бла..празни приказки.
Ами то всъшност тогава аз скъсах или по-точно я изпреварих,но тя започна... Оххх..дай ми малко време да разбера какви са ми чувствата ---> и тук и казах - - По-добре да скъсаме и т.н. ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
за сега май няма такова ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма такова,защото никой не ме е зарязвал до сега.Винаги аз съм зарязвала.Или е било по взаимно съгласие.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Подкрепям те !!! Това е най-тъпотоПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
--------------------------------------------------------
При мен е просто като закон ... Винаги аз късам с момчето
А моето най-тъпо оправдание май беше "През седмицата ни се налага да сме на 150км. разстояние и знам,че не ти е много приятно.Усещам го всеки път,когато ми се обадиш ... Не си струва да се мъчиш повече с тази връзка ...",а истината беше,че с него ми беше няк'во ник'во,а и имах доста по-силни чувства към едно друг момче,на което на края отказах,защото не ми се занимаваше със сериозни връзки![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от Assshley
Брях,брях
А замисляла ли си се защо е масово използвано ?Първоначално написано от GossipGirl89
"просто не го чувствам".. и същия ден се мляска с някаква ;D голям базик падна
Aз си хода с едно момиче от 9 месеца,а преди тва смешните ми връзки просто спираме да се чуваме и така без да си кажем нищо спираме отношения,ама то и самата връзка е била мн несериозна.Иначе аз съм ги заебавал повечето които си мислят че ще стане нещо по сериозно-казвам " Еми не искам сериозна връзка,не съм готов " и т.н или пък казвам "трябва ми малко време " и те разбират . Мене 2-3 пъти са ме късали по тоа начин също..
След връзка не са ме зарязвали, но са ме рязали. Най-тъпото оправдание беше, че щом първия път не се е получило, и сега също няма.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
"нещо се пречупи"
дебиш и тъпата, как може да ме зареже неква като нея![]()
ама че иска да се повози на кайена некой път и ще ми плаче на колене да се върне, ама уй баце!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
... Или пък - "Ти заслужаваш нещо по - добро, намери си някое не толкова жалко момче".![]()
"имаме само 5 години"
и при мене е такаПървоначално написано от Assshley
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми преди 3 години ходих с един ама не се бяхме виждали 2-3 дена и ми пише в скайп мислех че ти ме заряза и за тва не ти звънях![]()
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
"Много те обичам,повярвай ми,но просто не те заслужавам".. Това го казват винагиии,ама винаги когато не изпитват чувства към теб и се опитват по внимателен начин да прекратят нещата.. И на много мои приятелки се е случвало,и на мен веднъж.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
"вината не е в теб, а в мен"
Много го мразя това нещо направо ме убива .... искам всичко което има да се каже, за да може после човек да поправи лошите си черти....
Последния ми ден в Плевен й казах, че се местя в друг град (от Плевен в Ямбол) и треаше да скъсаме, по-тъпо от тва немойте намерите ;<
п.с. Наще ме бяха предопредили от 2 месеца за преместването, но си мълчах
GTA Stunting
Хахаха това е наистина брутална тъпотияПървоначално написано от vesinka899
![]()
![]()
![]()
По темата не съм бил зарязван като изключим бившата ми то вярно че аз казах край но не го исках за разлика от нея![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
И аз съм същата..Първоначално написано от Assshley
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥