- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-глупавото оправдание преди да ви зарежат..
"не искам да бъда с тебее вече" ...причината така не я й разбрах никога!
+1Първоначално написано от BlueFace
...и обясненията за незаслужаването. Въобще хората имат навика да плещят ебати дивотиите, колкото да заобиколят истината. Което е безумно зле.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Винаги аз режаНо винаги си е имало основателна причина за това... Ту изневяра, ту нещо от тоя род.
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от onestar
не се изказвай неподготвен,прасе
Късане чрез посредник:
"Тя ми каза, че не иска да има нищо общо с теб.Бил си я обидил."Само не разбрах с какво, понеже само си говорихме и нито съм казвал нещо за нея, нито нещо друго.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
"Съжалявам,прекалено си дебела(тогава станах от 40-50кг) за мен"![]()
"Твърде ниска си за мен" ... Това направо си ме обиди,аз съм висока 165.Мисля,че е нормално за едно 16-годишно момиче.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
а един ден заедно ли ще сме отново
хаха на моя приятелка .. един и каза : еми ШО да напрам аресвам си друга.. >> ПЪЛЕН СЕЛЯНИН
![]()
![]()
Аз съм изцепвала: Обичам те, но не мога да съм с теб!
Нито се гордея с това, нито съм сигурна, че наистина съм обичала, но сега виждам колко налудничаво е звучало.И само жена е способна на такова нещо!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Лелее тва е наистина брутална тъпотия...Първоначално написано от vesinka899
![]()
Трябва ми време сега нямам възможност да мисля за гаджета
![]()
Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .
Няма такова ..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Той: Ти си всичко за мен. Единствена. Няма друга като теб.
Един ден по-късно: Стела... има друга. Със Сашка се събрахме.
Аз:![]()
![]()
2 седмици по-късно:
Той: Стела, със Сашка късаме. Разбрах, че без теб не е същото и си искам тебе.![]()
Тръгнахме пак.
Малко по-малко от месец по- късно:
Той: Съжелявам, но искам нея. Отивам си при Сашка.
Аз: нещо средно между:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и
![]()
![]()
![]()
То бива да си неориентиран, ама...![]()
Ми бях за 3-месеца в друг град където веднага си намерих една мацка и към края на 3-тия месец ми се обади един приятел да се връщам в София че били на вилата да пием и веднага паля рейса към София, но забравих да и кажа и тя ми се обажда вечерта аз вече пиян на копеле да ме вика да излизаме и аз лазайки по пода едвам измучах: "аааааа ми че аз съм си в София..." . От тогава не съм я чул.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
адски е тъпо..при условие, че е тръгнал с теб..вижда те че си "ниска" , ходи с теб..и чак накрая решава, че си ниска за негоПървоначално написано от miss_asi
ако ми изцепи, че съм ниска..или квато и да било за него..просто няма да го погледна повече..
не наистина всичките тия причини суъс заслужаваш нещо по-добро, ти не си виновна..аз съм объркан, проблемът е в мен..г л у п о с т и...които обаче се срещат всеки ден
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Винаги аз режаС едно изключение.. случая беше почти същия като на Bellatrix
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
..все още е нямал такъв м0мент [да ме зарежат]![]()