- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-глупавото оправдание преди да ви зарежат..
и мен..Първоначално написано от girlche
иначе са ме рязали с 'не знам дали те харесвам'![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
имаш пъпка![]()
съгласен съмПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ми никога не са ме зарязвали в точния смисъл на думата. Не е имало реплики от сорта на "има друга, не те харесвам вече, чувствата ни изстинаха" , дрън-дрън-дрън. Но съм късала с доста хора и то най-вече заради тях, понеже те не искат да са с мен, но аз бързо го осъзнавам и решавам, че е по-добре аз да започна разговора, отколкото да ги чакам да съберат смелост да ми го кажат в очите. Общо взето се опитвам да изпреварвам.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Още по-тъпо е момчето да е с глава над тебе и да ти каже "миии твърде висока си" нещо което на мене ми се случи веднъж ...Първоначално написано от miss_asi
![]()
"Обичам те, но с теб не мога вече"![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ми общо взето веднъж са ме зарязвали,но беше най-бруталното..то не беше точно преди да се разделим,но все пак.. "всичко се дължи на стрес" и "не прецених нещата" и "аз съм ебати тъпака че те обърках"..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Той: "Много те харесвам!! Но... ме е страх да бъда с теб"
Аз: "И от кво те е страх?"
Той: "Миии... не знам"
АЗ:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
"не съм момче за теб" .. все едно нищо не беше казал![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Първоначално написано от onestar
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
"аз те уважавам, много държа на теб, ама.... (и той не знае какво да ми каже), да си останем приятели? Моля те.."
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
"Нещата не вървят" и след това 2 години да ми се моли .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
леле, тук в тая тема наистина има големи простотии, особено това ''твърде си ниска за мен''![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
mama mi zabrani za6toto ima6 lo6i ocenki !..![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си супер готино момче невероятен си , с теб ми е много добре и , кво кво но мисля , че е по - добре да сме само приятели![]()
Ами мисля, че беше нещо от рода на "Еми няма смисъл иии ... дае няма смисъл.. аз искам да съм с тебе ама ... не знам .. странно ми е някакво .. иии ... абе няма смисъл, шот ... просто няма раиш?"![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Assshley
+
Единтвения път в който ме зарязаха, оня глупак просто изчезна и повече не се обадиИмаше късмет, че повече не го видях иначе щях да му издера очите, не от любов разбира се
![]()
[01.3.2010 г. 15:01:37] TieSto's [Iz`]: tuk li si ?
[01.3.2010 г. 15:08:29] TieSto's [Iz`]: (think)
[01.3.2010 г. 15:09:17] TieSto's [Iz`]: kato doidesh pishi trqbva da govora neshto s tebe
[01.3.2010 г. 15:15:51] TieSto's [Iz`]: kazvam ti
[01.3.2010 г. 15:15:55] TieSto's [Iz`]: kusame !
[01.3.2010 г. 15:15:59] TieSto's [Iz`]: tva krai
[01.3.2010 г. 15:16:04] TieSto's [Iz`]: (wait)
[01.3.2010 г. 15:47:23] Greta: tuk sum
[01.3.2010 г. 15:48:36] TieSto's [Iz`]: razbra li
[01.3.2010 г. 15:48:42] Greta: da
;] v tfa po princip mi se sastoi kusaneto![]()
![]()
обясни ми в рамките на 5 минути по телефона как не се нуждае от мен, всичко отдавна било приключило, но аз не съм го осъзнавала.![]()
плаках 5 минути след като затворих, изтрих си съзлите, обадих се и говорех сякаш нищо не е станало и не ме интересува.. помня само, че казах нещо от рода на: "радвам се,че някога ти е било приятно с мен"...
след което затворих, изплаках си очите и най - добрият ми приятел дойде да ме успокои![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Единственият, който ме заряза, го направи с думите: "Обичам те, но не по начина, който трябва, съжалявам", при което аз гледах като паднала от небето () и се чудех КАК трябва да се обича.
![]()
И спря да се върти за миг земята..