- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страшен студ !?!
В това страшно времеще ходите ли на даскало ?
Има ли някаква дървена ваканция във вашия град/ училище ?
Аз съм оформена по всичко вече и май ще си почина мабко тая седмица + това съм си я заслужила тая почивка да му се невиди !![]()
Вие .. ??![]()
Ами при нас не е обявена дървена ваканция, защото едни от най-високите температури са при нас, дали ще ходя - още се чудя, трябва да ме оформят по математика само, така че може би ще отида утре.![]()
Въпреки, че тука температурите са ужасни -17 до -20 градуса ще отида на училище по 3 предмета не съм оформен още..
Вафла..
http://www.moreto.net/novini.php?n=73008
ако няма ваканция ще отида.....
зиме лете.. на даскало![]()
Ние сме си на училище![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от gergan4etooooo
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Оформен съм по всичко, но ще отида за български и английски - по тези предмети ще се явявам на матура все пак.За другите часове няма да ходя![]()
![]()
Няма ваканция, а е ужасен студНадявам се поне скоро да обявят, не може да продължава така!
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В моето даскало е топло, понеже миналата пролетна смениха дограмата.Не се е чувало да ни пускат дървена.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
И тук е страшен студ. Якето не го събличам. Дано да има дървена ваканция.. аз още не съм оформена пък и майка ми няма да ми даде да си остана вкъщи
..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Бати лиглювците.Не е студено.Имало е къде къде по-тежки ситуации.Тфа че сте сфикнали през зимата близките 2-3 години да е 20 градуса, не значи че сега е студено.Тези температури са НОРМАЛНИ!!!
![]()
Чакам да видя тея тъпите от Варна какво ще решат![]()
Просто аз
Пък и при нас е сравнително доста по-топло отколкото в останалите градове. Даже сега слънце пече!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
мхм.. пак ще си направя сравнението..Първоначално написано от SmilezZz
Бургас - -8 (усеща се като -16)
Ocло - -5 (Усеща се като: -8 )
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ако в понеделник броя на болните се увеличи щели да ни пуснат... ама дано поне понеделника да си го изкараме целия, че трябва да ме оформят по биология![]()
+ тва съм 2ра смяна за последно тая седмица и студеното не ми пречи чак толкова![]()
ама не виждам за какво е целия тоя шум, обличайте се добре и няма да ви е студено![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Все още учителите не са започвали да ни оформят . Ще отида, въпреки че могат и без моето присъствие да ме оформят![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Въпроса не е толкова в това дали е -8 или -9 според мен.Вчера баща ми се е срещнал с един негов добър приятел,травматолог.Та той му казал,че навсякъде е фраш с хора със счупени ръце и крака.Опасно е да се излиза,защото снега и леда не са почнали да се топят и независимо,че пече слънце е много хлъзгаво.А много ученици вървят пеш.Вие представяте ли си един първолак с раница 5-6кг на гърба ако падне примерно.Аз съм се запасила с провизии от чипс и изобщо нямам намерение да се събуждам от зимния съм,за да си чупя крайниците по тая ледена пързалка.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Ще ходя да - В кафето отсреща![]()
оформена съм, майка ми ме кара да си остана вкъщи ,носиг ще ходя на даскало..![]()
хмм... то тука си е студеничко около -12 градуса ама почти няма болнипък и на мене нз що ама сутрин изобщо не ми е студено а по обед като се връщам направо умирам
аз съм оформена по всичко от отдаавна ама ходя кфо да правя
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
На училище сме.
Пък и времето се затопля и не се очертава ваканция.![]()
А как искам почивка...
къде си прочела това?Първоначално написано от BlackKeys
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
аз пък знам, че утре ще е най-студеният ден и изобщо цялата седмица![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!