- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищни групи
Няма такива измишльотини в класа ми, глупости са това. Кифли, зубари..
вече се изтърка![]()
Вафла..
Казвам си мнението, не може ли?
Вафла..
Всеки различно, аз просто си казвам мнението.Първоначално написано от justunique
Тея разделения винаги са ми били безмислени, но ги е имало в предишните класове.
На никой от сегашния ми клас не му се занимава с такива историй
но ти не се безпокой ще има хора, които ще ти отговорят на това, което питаш.
Вафла..
mrtn, нали знаеш, че като кажеш нещо на 'въпреки' и те изкарват по-черен и от дявола.
И като имам над 500 мнения, какво ? Дори не съм си и помисляла това, не си броя мненията, защото не ме интересуват. Не ми е направило и впечатление колко мнения имаш и т.н. Смешно е просто да се хващаш за това, даже не смешно - жалко е ;р А относно мнението ми 'пълна глупост' - да, групичките са наистина пълна глупост, даже не е интересно вече. И ти понеже явно си много умен, сложи някоя и друга запетайка ;р
Така е, но все пак съм в свободна държава..![]()
Вафла..
Сега съм злобна - ахаххаМного съм далеч от такива чувства, ще те разочаровам. И какъв ми е проблемът ли ? - Прочети си мнението и ще разбереш, тц-тц, не е лесно.. (chuckle)
ти си тоя дето се впрагягаш, ама айде..
няма да те бия ще те разтрелям направо!![]()
Вафла..
Към нито една от изброените.Отличник съм, но никога не зубря.Спортувам, но не съм спортист.Не пуша и не се бия, малко луд съм и се разбирам с всички.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от DaemonBoy
ПС: Поне на мен не ми беше смешно. Дай го малко по-реално, като видим себе си в образите и ще стане забавно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
писах се "зубар", но като прочетох великите ти пояснения излизам частично ЛуДа. Според мене всеки
(не)нормален ученик спада към ЛуДите
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
луди и по малко от останалите![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Най-вече от лудите и спортистите. Фешъните си ги описала леко негативно, тъй че по-скоро бих се квалифицирала като хубаво и женствено обличаща се, нещо такова.![]()
Хмм..към нито една от изброените.Това е пълна глупост!Няма групички, има просто хора които ходят да пушат,обличат се добре, имат отсъствия, мазнят се..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?