.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Съвет

Съвет

Трябва ми малко помощ относно един подарък( не за Свети Валентин просто малко подаръче )
    Та.. решила съм да извадя 3-4 наши снимки на хартиен носител, но се чудя как ще е по-добре-да ги сложа в албум, или в отделни рамки? Ии мислите ли, че този подарък е подходящ? На какво ще се зарадвате повече-на подобен подарък или голяма плюшена играчка?

Ами ако е за момче- зарежи тая плюшена играчка... Снимките са добра идея обаче, за да ти ги изкарат хубави и големи трябва да са с много добро качество. Ако не са- помоли във фотото да ти направят някакъв кулаж от няколко снимки , така че да стане нещо като картина (не много голяма) и вземи и рамка

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от whatever5
    Ами ако е за момче- зарежи тая плюшена играчка... Снимките са добра идея обаче, за да ти ги изкарат хубави и големи трябва да са с много добро качество. Ако не са- помоли във фотото да ти направят някакъв кулаж от няколко снимки , така че да стане нещо като картина (не много голяма) и вземи и рамка
    +1
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    по добре албум,кото може да се допълва А и има едни такива дето отпред на корицата пак може да е с ваша снимка http://image.pazaruvaj.com/mid/42052...5-x-305-mm.jpg - нещо подобно,но примерно не кръг а сърце и по хубав цвят И това с колажа е много добра идея

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    по добре албум,кото може да се допълва А и има едни такива дето отпред на корицата пак може да е с ваша снимка http://image.pazaruvaj.com/mid/42052...5-x-305-mm.jpg - нещо подобно,но примерно не кръг а сърце и по хубав цвят И това с колажа е много добра идея

Мм идеята е хубава, но това ми се струва малко като сватбен албум, а пък още ни е много рано Иначе, снимките ми са с хубаво качество, мога да ги изкарам големи обаче незнам от къде ще намеря толкова големи рамки

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Плюшените играчки са банални. А за момче пък е абсурдно.
    Хубав ваш портрет в красива рамка е чудесен подарък. Идеята с албума също е добра.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner

Мм идеята е хубава, но това ми се струва малко като сватбен албум, а пък още ни е много рано Иначе, снимките ми са с хубаво качество, мога да ги изкарам големи обаче незнам от къде ще намеря толкова големи рамки
    РамкИ е прекалено, по-добре само една. Опакована с голяма червена панделка.
    Големи рамки има навсякъде, разгледай магазините за подаръци.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Violenza ще разгледам а някой знае ли г/д на какви цени вървят ?

Цитирай Първоначално написано от roadrunner

Ами няма да ги изкарваш някакви огромни По-стандартен размер ще ги направиш- примерно макс 20 на 30 санта да е рамката- то във фототата има най-различни Аз скоро правих за една приятелка нещо подобно

на мен снимката (20 на 30) и рамката ми излязоха 11 лева- рамката беше 8, но имаше и на по-ниски цени

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Рамката е най - доброто според мен.
    Пък за цената... миналата година като ги разглеждах тук по - хубавките бяха от 10лв. нагоре. Но от голяма значение е какъв е размера, формата и тн...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Може да е албум, за да го допълва и около тях да напишеш разни неща .. или голяма рамка, която да побере няколко ваши снимки (нещо като колаж само, че в рамка) опакована с панделка .. и двата варианта са добри ..

Колкото до плюшката .. момче е все пак .. не, че не може, но малко момчета харесват плюшки ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си