- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Tя усеща ли ако свършиш в нея?
Таа въпроса ми е. Усеща ли жената ако свършиш в нея. Винаги ли го усеща. Какво е усещането и възможно ли е да свършиш вътре без да усети??
da
Естествено,че се усеща..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Усеща неописуем кеф. С бившата ми приятелка на няколко пъти сме го правили с вагинално свършване, и винаги свършвахме заедно...Просто, по нейните думи, се усешат тласъците, съкращенията и те загрява отвътре, което, ако си супер възбуден, си е голям кеф![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Тии по-добре не пробвай,щот после ще пишеш тука по друг въпрос..
И още нещо-докато четох темата,имах чувството,че искаш без тя да знае да го направиш,не мислиш ли,че тва е малко гадно?![]()
Що не, то това си е идеален начин да задържиш едно момиче. Забременяваш я, а после си е "вечно твоя", заедно с хлапетоПървоначално написано от nymphadora
![]()
Преди да възразиш, че това са глупости, ще ти кажа, че познавам едно момиче (вече майка), която направи точно това по отношение на едно момче (вече баща)... "не се притеснявай, свърши в мен, на хапчета съм"![]()
Винаги ми е бил странно зщо повечето мъжете си мислят, че като имат дете от една жена, "тя е вечно тяхна" ?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^ И аз това се чудя. И какъв е този- незаменим ли, паралия ли, че чак да го задържа с дете?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защото реално нещата стоят по този начин първите години.
Щото мъжа носи парите в семейството първите 2-3 години да речем, понеже жената гледа лапето и няма как да започне работа едновременно и робува.
След този период става навик, свиква се и така.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
То и ти ше видиш, тя ше даде 20 санта откат като ТТ.![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
На мен пък ми е много странно пък как в тийн форум има толкова отговори усеща се. Какви са тия тийнейджърки, на които им се праскат вътре?
Не са свътшваки в мен вагинално и незнам ,но са свършвали в дупето ми е и бих казала ,че си е доста добро усещането.Предполагам ,че няма да има голяма разлика .Първоначално написано от loffgame
![]()
sleda ot lubovta
Аз бих ти свършвал в дупето всеки ден по няколко пъти![]()
Според мен да.То се усеща, когато (ще) свършва. Дали е в или извън мен, няма значение.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
да естествено, ти да не би да искаш да я изментиш и да свършиш в нея , без да разбере?!
Ще усети. След това ще те убие.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Всеки да си гледа кефа, да, ама после става всеки да си гледа бебето.Първоначално написано от ef4etyYy