.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: На парти.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    гледаи клип4ета
    +++
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми просто гледай околните,какво правят ... и право долу-горе същото
    А след като се поотпуснеш ще започнеш да си денскаш,както ти е кеф на теб и както го чувстваш отвътре
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

мяткаш се наляво надясно....
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Град
    Пловдив,Кичука
    На хаус най-лесно се танцува... Изпиваш 1-2 уискита, зимаш още помощни средства и то си идва от вътре, но най вече се танцува с ръцете.
    Друг съвет мога да ти дам.Отиваш пред огледалото из започваш да си танцуваш и гледаш как е добре и как не е.Успех :P
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Оставяш се на ритъма да те води...то или ти идва отвътре като чуеш музиката или си дърво и танцуваш между тактовете няма друг вариянт!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Най-лесно е да танцуваш на хаус.Глатиш главата и си повтарясх на ум "туб-цс,туб-цс,туб-цс".

Как се танцува? Боже мой. АМИ,ДА,ИДВА ТИ ОТВЪТРЕ!
    ЕЛЕМЕНТАРНО Е. Ебати хората.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Ама какъв хаус ?
    Доктор Хаус ли? Утре излиза новия епизод ако това те вълнува.
    Ама сериозно ли излиза? Кой сезон?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на teenems
    Епа то тряя си някво дърво ,че да не ти идва отвътре .
    Пък ти да не си мислиш ,че там всички са професионални танцьори
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Най-лесно е да танцуваш на хаус.Глатиш главата и си повтарясх на ум "туб-цс,туб-цс,туб-цс".

Определено ,точно.
    Изтегли 4-5 хауса и си ток
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Re: На парти.

приятелю единствено бих те посъветвал щом неси добър танциор, просто да слушаш ритъма и да се поклашащ в ритъм, може малко ръчички да вдигнеш, да пляскаш общо взето в хауса е така

попринцип аз доколкото съм чувал се танцува както си искаш но повечето танцуват тектоник нз защо дор и по някой хаус клипове е така

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Танцуването е начина по който душата се отпуска.. Просто се движи в ритъм..

Голям фен
    къща-стил е кофти за танцуване само скачаш и мяташ глава и ръца като цяло може да правиш всичко стига да е ритъм

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ХАХАХАХА.

обажда се поредната макдоналдс консуматорка, за която върховното изкуство е новата песен на Андреа и филмът Аватар.
    хахахаахх тва беше добро ! Браво!

на мен ли така ми се струва или това е спор междо две пораснали пикли които " слушат " Хаус и ходят в посмешища като "амор" и "доубле висион" и един реалист който бърка за някой работи (двоен чииз :Д и андрейка има готини песни4ки като цяло от чалгата и хоусе е зарибяваща музика за след някоя друга линия :Д но вие сте велики слънчица забравям) ... П.С. това ми напомня как минавах покрай децката дискотека и 4ух две деца на видимо 12-13 годишна възраст как си говореха : - "Бате , довечера сме в "ГрандделуксЧЕТО" и просто щях да се самоубия или друг слу4еи две моми4енца седяха в "неро" на по една водичка и обсъждаха как довечера са в "син сити" това беше още по смешно за това със сестра ми им казахме да оставят син сити за по-големите и да се задоволят с подлеза на НДК :Д
    <3

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Слушай музиката и се движи в ритъма й, не е толкова сложно. Потренирай у вас няколко пъти, преди купона.

П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от princeska94
    [size=18]
    Как не те е срам да коментираш и да обиждаш другите хора ,като в поста ти няма нито една главна буква или запетая ,а да не говорим за правописните грешки и "уникалния" начин на писане .....

П.П. Ти си набор 94 ,а вече 12-13 годишните са деца за тебе Намали самочувствието ,защото нямаш покритие - деЦка ,самУубия
    \\// peace

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Удари 2-3 ракии и почвай... Аз кат са напих веднъж ми казаха че съм танцувал "Танца на глигана" - нито знам къф е тоя танц нито как се танцува + тва съм дърво в денсването xD
    GTA Stunting

Уош направи трипъл кил тук.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от princeska94
    [size=6]
    Как не те е срам да коментираш и да обиждаш другите хора ,като в поста ти няма нито една главна буква или запетая ,а да не говорим за правописните грешки и "уникалния" начин на писане .....

П.П. Ти си набор 94 ,а вече 12-13 годишните са деца за тебе Намали самочувствието ,защото нямаш покритие - деЦка ,самУубия
    \\// peace
    ||
    мии не слънце виш к'во аз не трвърдя че съм голяма обаче от човек до човек има разлика.. и ако ме познаваше можеше да говориш иначе съм малка аз си го знам сега направих 16 на 05.01 и си знам че съм бебе още ама ще изразявам мнение както си искам и правописните грешки са щото не съм много добре с кирилицата :P
    <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Двубоят между самовлюбеният дъртак и The Attention Whore Of The Forum завърши с победа за Уош с нокаут във втория рунд.

По темата - танцувай все едно правиш секс обаче с дрехи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Доказано от дерматолозите и от мен....

Яхни ритъмът - не гледай околните - те правят същото...т.е нищо
    Гледай приятелката си и се опитай твоите движения да допълват нейните, а ако сте в синхрон, значи вече си се превърнал в танцйор. (нямам ер малък ).

И най-важното от всичко - не се притеснявай какво ще си кажат другите - как танцуваш си е твой избор, хората най-вече се притесняват от това как другите възприемат танцът им. Е не се притеснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си