- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На парти.
+++Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми просто гледай околните,какво правят ... и право долу-горе същото![]()
А след като се поотпуснеш ще започнеш да си денскаш,както ти е кеф на теб и както го чувстваш отвътре![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На хаус най-лесно се танцува... Изпиваш 1-2 уискита, зимаш още помощни средства и то си идва от вътре, но най вече се танцува с ръцете.
Друг съвет мога да ти дам.Отиваш пред огледалото из започваш да си танцуваш и гледаш как е добре и как не е.Успех :P
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Най-лесно е да танцуваш на хаус.Глатиш главата и си повтарясх на ум "туб-цс,туб-цс,туб-цс".![]()
Как се танцува? Боже мой. АМИ,ДА,ИДВА ТИ ОТВЪТРЕ!
ЕЛЕМЕНТАРНО Е. Ебати хората.![]()
Ама сериозно ли излиза? Кой сезон?Първоначално написано от BoXxYbabee98
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Епа то тряя си някво дърво ,че да не ти идва отвътре.
Пък ти да не си мислиш ,че там всички са професионални танцьори![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Определено ,точно.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Изтегли 4-5 хауса и си ток![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
приятелю единствено бих те посъветвал щом неси добър танциор, просто да слушаш ритъма и да се поклашащ в ритъм, може малко ръчички да вдигнеш, да пляскаш общо взето в хауса е така![]()
попринцип аз доколкото съм чувал се танцува както си искаш но повечето танцуват тектоник нз защо дор и по някой хаус клипове е така
Танцуването е начина по който душата се отпуска.. Просто се движи в ритъм..
на мен ли така ми се струва или това е спор междо две пораснали пикли които " слушат " Хаус и ходят в посмешища като "амор" и "доубле висион" и един реалист който бърка за някой работи (двоен чииз :Д и андрейка има готини песни4ки като цяло от чалгата и хоусе е зарибяваща музика за след някоя друга линия :Д но вие сте велики слънчица забравям) ... П.С. това ми напомня как минавах покрай децката дискотека и 4ух две деца на видимо 12-13 годишна възраст как си говореха : - "Бате , довечера сме в "ГрандделуксЧЕТО" и просто щях да се самоубия![]()
![]()
или друг слу4еи две моми4енца седяха в "неро" на по една водичка и обсъждаха как довечера са в "син сити" това беше още по смешно за това със сестра ми им казахме да оставят син сити за по-големите и да се задоволят с подлеза на НДК :Д
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3
Слушай музиката и се движи в ритъма й, не е толкова сложно. Потренирай у вас няколко пъти, преди купона.![]()
П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Как не те е срам да коментираш и да обиждаш другите хора ,като в поста ти няма нито една главна буква или запетая ,а да не говорим за правописните грешки и "уникалния" начин на писане .....Първоначално написано от princeska94
![]()
![]()
П.П. Ти си набор 94 ,а вече 12-13 годишните са деца за тебеНамали самочувствието ,защото нямаш покритие - деЦка ,самУубия
![]()
\\// peace![]()
--------------------------------------------------------
Удари 2-3 ракии и почвай... Аз кат са напих веднъж ми казаха че съм танцувал "Танца на глигана" - нито знам къф е тоя танц нито как се танцува + тва съм дърво в денсването xD
GTA Stunting
Уош направи трипъл кил тук.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
||Първоначално написано от BlueFace
мии не слънце виш к'во аз не трвърдя че съм голяма обаче от човек до човек има разлика.. и ако ме познаваше можеше да говориш иначе съм малка аз си го знам сега направих 16 на 05.01 и си знам че съм бебе още ама ще изразявам мнение както си исками правописните грешки са щото не съм много добре с кирилицата
:P
<3
Двубоят между самовлюбеният дъртак и The Attention Whore Of The Forum завърши с победа за Уош с нокаут във втория рунд.
По темата - танцувай все едно правиш секс обаче с дрехи.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Доказано от дерматолозите и от мен....
Яхни ритъмът - не гледай околните - те правят същото...т.е нищо
Гледай приятелката си и се опитай твоите движения да допълват нейните, а ако сте в синхрон, значи вече си се превърнал в танцйор. (нямам ер малък).
И най-важното от всичко - не се притеснявай какво ще си кажат другите - как танцуваш си е твой избор, хората най-вече се притесняват от това как другите възприемат танцът им. Е не се притеснявай.