.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Черни точки х:

Такам.
    Мисля, че имаше някакви лепенки за премахване не черни точки. (имам само на носа) .
    Въпроса ми е следния:
    Предложете някакви лепенки/тоник или не знам каквото и да е. Може да не е на специална фирма, но да има ефект.
    Благодаря предварително.

Град
    [На Метри От Земята]
    Казват, че от лепенките за Нивеа се махат.. в Бгмама имаше много доволни..
    иначе може да си правиш парна баня с лайка
    Просто аз

Мега фен Аватара на vagarious
    Ще следя темата, защото и аз за това търся лек..
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз имам адски много на носа, просто целия ми нос е в кошмарно състояние... Пробвах парна баня, ама нищо не стана, само дето носа ми беше червен един ден. Така че мисля да пробвам тия лепенки, щом има доволни.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    ^Нали знаеш, че след парна баня трябва да се изстискват..

А иначе на мен ми действа най-добре следното:
    Слагам си малко гел за измиване на лице (аз ползвам на Bilka) на ръката, след това слагам и сода бикарбонат, смесвам и ексфолирам.. Ефекта е перфектен при мен. Ама трябва да внимаваш да не си претъркаш кожата хах

Toва в ляво ползвам
    http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x300_10611.jpg Нищо особено не е, струва 2.50, колкото да почиства кожата.

После е добре да се намажеш с някакъв крем.

и аз съм чувала добри мнения за лентичките на Нивеа : ) мисля да си взема..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    и аз съм чувала добри мнения за лентичките на Нивеа : ) мисля да си взема..
    аз също
    Humans need fantasy to be human.

Аз не търся лекове като вас,а приятеля ми ги маха. И ми е все тая как ще реагирате колкотo и странно да звучи.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Лентички Нивеа или Гарниер 3 в 1
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Аз ползвам Garnier Pure Active помага ако искаш пробвай

А въобще ефективни ли са лосионите или там както се водят тези за черни точки ?

Супер фен Аватара на cookie_master
    а как се казват тея лентички?
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на psych0
    ето моята техника за премахване на черни точки:
    използвам Garnier Pure Active - държа го на лицето си 2 мин. после изплаквам,след това намазвам малко върху кожата си от това http://www.naturalacneremedy.com/acn...cial-scrub.jpg след което разтъквам и измивам. Тей като кожата ми става много суха я намазвам с тоалетно мляко,и оставам да попие. И преди да си легна я почиствам с лосин на Clean and Clear в синята тубичка.

Лицето ми почти се изчисти от черните точки и не ми излизат от онези червени пъпки. Надявам се да съм помогнала!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho

Слагам си малко гел за измиване на лице (аз ползвам на Bilka) на ръката, след това слагам и сода бикарбонат, смесвам и ексфолирам.. Ефекта е перфектен при мен. Ама трябва да внимаваш да не си претъркаш кожата хах

Toва в ляво ползвам
    http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x300_10611.jpg Нищо особено не е, струва 2.50, колкото да почиства кожата.

значи след като си го направиш на ръката го нанасяш на памук и търкаш или...?
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Да, знам, че след парна баня се стискат. Аз стисках, леля ми стиска, нищо не стана.
    Сега ще си купя тоника, гела и крема на билка? А на каква цена са долу-горе?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Нещо тия лентички не ми вдъхват доверие,но аз си правя : 3 лъжици вода-3 лъжици сода и мажа лицето.След това седя 2-3 минути със сместа и мия след това с топла вода.Махат се ,но не напълно. Може да ги мажеш и със лавандулов/салицилов спирт също се махат г/д. Надявам се да съм била полезна.

Toва в ляво ползвам

Ei sega q probvax! Deistva

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master

Toва в ляво ползвам

значи след като си го направиш на ръката го нанасяш на памук и търкаш или...?
    Всъщност, може и на памуче или тампон за лице, може да е по-удобно, ама аз всички в ръката си го правя. в смисъл слагам си и содата и гела и си размесвам с пръста, нанасям на лицето и почвам да търкам леко.

Shadowsogirl, не знам за крема, но само гела и тоника общо ще ти излезнат около 5лв.
    Повече от 10лв. няма да е, освен ако магазина не им наудва цените.

Цитирай Първоначално написано от black_baby
    Аз не търся лекове като вас,а приятеля ми ги маха. И ми е все тая как ще реагирате колкотo и странно да звучи.

"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Toва в ляво ползвам

пасти да яде схемата ти !!!! изобщо непомага ..кожата на носа дори почна да ми са бели
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на girl91
    Използвала съм тези лепенки на Нивеа. Преди мисля, че повече черни точки премахваха, преди няколко години, когато си взимах за първи път. Не само на Нивеа има такива лепенки, има и на други марки, по-евтини. Попитай в различните аптеки и вий какво ще ти предложат, всеми си един път и пробвай, може доста черни точки да се махнат от една лепенка. Носът се навлажнява и се слага лепенката, след 15 мин. се маха внимателно и самите черни точки са по лепенката, не само горният им слой.
    Преди в аптеката ми предлага и някакви, които се слагат вечерта и се спи с тях и на сутринта се махат, но не знам дали още има такива, марка не мога да кажа.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Използвала съм тези лепенки на Нивеа. Преди мисля, че повече черни точки премахваха, преди няколко години, когато си взимах за първи път. Не само на Нивеа има такива лепенки, има и на други марки, по-евтини. Попитай в различните аптеки и вий какво ще ти предложат, всеми си един път и пробвай, може доста черни точки да се махнат от една лепенка. Носът се навлажнява и се слага лепенката, след 15 мин. се маха внимателно и самите черни точки са по лепенката, не само горният им слой.
    Преди в аптеката ми предлага и някакви, които се слагат вечерта и се спи с тях и на сутринта се махат, но не знам дали още има такива, марка не мога да кажа.
    амии, обиконовенните дали имат същия ефект като тези на Нивеа?

Ами при мен май имаха същия ефект. Преди си взимах лепенки на някаква марка, не знам коя беше, но бяха двойно по-ефтини от тези на Нивеа. Сега не знам как са цените.
    Но не знам защо, лепенките, които си купувах преди години ми махаха повече черни точки, отколкото тези, които съм си взимала последно. По един и същ начин ги слагам и махам... А и тези лепенки не махат всички черни точки, ако ги махаха щеще да е много хубаво

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Ами при мен май имаха същия ефект. Преди си взимах лепенки на някаква марка, не знам коя беше, но бяха двойно по-ефтини от тези на Нивеа. Сега не знам как са цените.
    Но не знам защо, лепенките, които си купувах преди години ми махаха повече черни точки, отколкото тези, които съм си взимала последно. По един и същ начин ги слагам и махам... А и тези лепенки не махат всички черни точки, ако ги махаха щеще да е много хубаво

-Аз отидох до аптеката и продавачката ми каза; Вече не внасяме такива и аз само .

-Аз отидох до аптеката и продавачката ми каза; Вече не внасяме такива и аз само .
    Попитай в някоя друга аптека. Аз отдавна не съм си взимала и не мога да ти кажа дали наистина не внасят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си