.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: проблем

проблем

какво ви е мнението за такъв тип тяло като този на аватара ми? ИЛи по-скоро начинът по който изглежда такъж женски полов орган моля ви кажете защото и аз имам такъв проблем

Тяло като тяло, не забравяй все пак, че всеки е индивидуален, не може всички да си приличаме като 2 капки вода. Не виждам съществен повод за проблем или притеснение

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Всеки с проблемите си. Е, в крайна сметка - природа, не можеш да вървиш срещу нея, приеми го.
    `` Защо темата е в раздел "Секс"? Срамуваш се да си легнеш с момче заради тялото ти, ли?

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Всеки с проблемите си. Е, в крайна сметка - природа, не можеш да вървиш срещу нея, приеми го.
    `` Защо темата е в раздел "Секс"? Срамуваш се да си легнеш с момче заради тялото ти, ли?
    хейй що да се срамуваш от тялото си каквато си такава си си ако едно момче наистина те обича няма значение ..... а и не виждам нищо толкова трагично в тази снимка
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо не виждам нищо странно на снимката .. тяло като тяло ..

Второ ако момчето държи на теб последната му работа е да гледа несъвършенствата на тялото ти ..

Нищо му няма.
    По-добре е да имаш какво да 'захапеш' или пипаш, а бе като като някоя широка слива, дето е захапала бикините и леко като си разтвори краката да й се виждат вътрешностите..
    Така, че - споко, възбуждащо е
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Нищо му няма.
    По-добре е да имаш какво да 'захапеш' или пипаш, а бе като като някоя широка слива, дето е захапала бикините и леко като си разтвори краката да й се виждат вътрешностите..
    Така, че - споко, възбуждащо е
    Нз, не го виждам възбуждащо

Просто не можеш да си го представиш на голо, затова може би.
    Тези са от 'подредените' и красивоизглеждащи, а не от тези, дето й се вижда дупката още с лекото разтваряне на краката или нагърчени като стафиди.
    А бе трудно е да се обясни тука
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Не виждам някакъв сериозен проблем,така че спокойно ако човека до теб те обича,това как изглеждаш там долу не би било поблем
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

^ Това са тийн романтични глупости.
    След време в реалния живот си има значение малко или много.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Тялото от снимката ми действа анти-възбуждащо... просто тънки като лист хартия жени не ми харесват ... треа имат задник и цици като камион д'ге да държат на ебани и копани ;Д

Иначе долу няма проблем според мене =Р
    GTA Stunting

Град
    Силистра
    Тая да няма пишка ве?

Не бе, всичко ти е ОК. Все пак, не е много приятно да ти се четат кокалите по катерицата, супер си е!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Супер фен Аватара на m1nik
    вижте скапаното име под снимката.........
    )

Град
    Пловдив
    Бахаха ти не си ли виждала истинка снимка на анорексичка ве моме?
    Тва което си постнала никва анорексия не е. За да не фрапирам младото поколение няма да постна такава,ама първо потърси истински снимки и ги сравни.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

така,значи,никъде по-горе не съм споменавала абсолютно нищо свързано с анорексия това е случайна снимка която намерих в интернет и мен не ме бърка какво е,представи си виждам че не е анорексия,просто така е озаглавена.не съм я озаглавявала аз..Причината поради която я постнах е друга,свързана с полов орган, а не анорексия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си