.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на galu6a

кола маска Jankar

преди малко си купих кола маска на Жанкар течна в една розовка кутийка и пише да я нанеса по кожата ама та не е течна стои като смола четах в други теми ,че я разтапят в микровълновата ама как по точно и лентата пише ,че е за много кратна употреба ,но с нея ема една гланцирана лента като тия дето се опаковат цветятя как по точно става

благодаря предварително
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на zoreto
    Тяа лента гланцираната е голяям боклук.Използвай другата бялата.Може да си я размекнеш(маската) в съд с по топла вода,за микровълнова не съм пробвала
    Има вероятност да не ти стигне лентата или поне на мен не ми стиха и си купувам обикновени марлички в пакетче и вършат чудесна работа. Затоплената коламаска мажеш със спатулката ,която е в кутията лепваш лентата отгоре,притискаш по посока на косъма (вдишаш) и дърпаш срешу растежа на косъма и готово
    хубавото на тая кола маска е че се мие само с вода,а не като други дет само с нещо мазно се махат.След като си готова може да се намажеш с някво кремче и готово

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Тяа лента гланцираната е голяям боклук.Използвай другата бялата.Може да си я размекнеш(маската) в съд с по топла вода,за микровълнова не съм пробвала
    Има вероятност да не ти стигне лентата или поне на мен не ми стиха и си купувам обикновени марлички в пакетче и вършат чудесна работа. Затоплената коламаска мажеш със спатулката ,която е в кутията лепваш лентата отгоре,притискаш по посока на косъма (вдишаш) и дърпаш срешу растежа на косъма и готово
    хубавото на тая кола маска е че се мие само с вода,а не като други дет само с нещо мазно се махат.След като си готова може да се намажеш с някво кремче и готово
    мерси мн ей сега ще пробав та да видим
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    по- точно не може да бъде обяснено
    Просто аз

после може да се похвалиш как си се справила,лично аз 1вия път нищо не направих особено ама нищо .човек се учи с практика

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    zoreto го обясни перфектно.
    Ама тая кола маска как ме изнервяааа. Не мога да се справям +_+

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    zoreto го обясни перфектно.
    Ама тая кола маска как ме изнервяааа. Не мога да се справям +_+
    о аз както казах не се справих много добре 1 вия път и не съм се пробвала 2 ри път :Д

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз съм малко неграмотна в това отношение, та ако може малко разяснения по закупуването..
    Трябва да кажа, че искам кола маска на ленти ли? Или какво? Гореща, студена? Пълна излагация, ужасТ.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз съм малко неграмотна в това отношение, та ако може малко разяснения по закупуването..
    Трябва да кажа, че искам кола маска на ленти ли? Или какво? Гореща, студена? Пълна излагация, ужасТ.
    казваш топла кола маска на Жанкар и това е

пп стата мн ако е не боли само малко играчка ама по-добре от епилатора

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    и аз искам да попитам..от козметичен магазин се купува тая кола маска налии?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Да, от козметичен магазин се купува.
    А в микровълновата ли трябва да я стопля или?

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Да, от козметичен магазин се купува.
    А в микровълновата ли трябва да я стопля или?
    Еми както споменаха на водна баня - в съд с вода слагаш пластмасовото танкче (ако е в такова ) и така...

Има я и в аптеките аз от там си взех моята

или пък исипваш в някакъв съд малко то сместа и за малко секунди в микровълновата ,но аз утре ше пробвам

а да питам вий какви ленти си копувате за колата маска и колко струват

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    или пък исипваш в някакъв съд малко то сместа и за малко секунди в микровълновата ,но аз утре ше пробвам

а да питам вий какви ленти си копувате за колата маска и колко струват
    И аз това се интересувам.

Е то от нея има няколко вида мисля...
    Но е по - хубава от Вийт !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си