- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тичане през зимата
Току що завърших първото си тичане при зимни условия (-7).Бях със тениска,блуза,суитчър,анцу г,маратонки,шапка и ръкавици.Тичах около 4 км(15-20мин като за първи път през зимата).Изтичах направо у дома и влязох по душа като направих мини контрастни "серий" под душа.Ами това.Може да споделите и вашите зимни кардио тренировки.![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Абе аз вчера побягах, но не останах никак очарован :///
Ще изчакам до Февруари аз, хем ще съм 1-ва смяна и ще бягаме сутрин ^^ Пак ще е мразовито, но се надявам да се изтърпи :]
Тичам, но с шал на устата и качулка на главата. Иначе тениска, суичър и гуменки, по 20-30 минути в Южния парк + леки спринтове като ме подгонят песовете10-15 минути лостовете пред нас после душ и хапване.
През ден скачам на въже рано сутрин. Слагам шала и съм аз.
И аз започвам от утре , студено не студено ще търпя , мислех си да чакам до Април поне но вече го реших, до лятото трябва да оправя корема.
тичам само като е по- слънчево навън, бавно, по 1 час; иначе често тичам до даскало(20 мин) но после съм потна и не го препоръчвам
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
На връщане май е по удачния вариянтПървоначално написано от FlowerPower
![]()
Снега и кишата пречат... да ги нямаше-ок..мен студът не ми прави впечатление... в събота потичах в парка..
^^ хубава статийка
и сайтът е готин
иначе освен коремните преси;лицевите опори и другите ми всекидневни упражнения вкъщи скачам и на въже което е доста приятно![]()
![]()
Първоначално написано от Ubieco
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходи си у Ямбол, моля ти се![]()
![]()
![]()