- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя
Аз ссъм на 17 години, а гаджето ми на 13. Моля я да правиме секс, обаче тя не иска, а аз вече не издържам. Някакав съвет ?
Иди на к*рва като толкова не издържаш .. с какъв акъл караш 13 годишно момиче да спи с теб?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мани, че е кара да спи с него.Ама с къв акъл тръгваш с 13 година и чакаш секс да те е*а в недоразвития олигофрен и теб. Господи прибери си версиите !![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
точно как ще я молиш даже и да е на 20 като не иска не иска оставия по добре на 13 е все пакПървоначално написано от Hilary_
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Бе човек,ти НОРМАЛЕН ЛИ СИ ?
Как може да караш 13 годишно момиче да спи с теб ????
Ако я обичаш - ще я чакаш докато е готова..
КАкто са казали хората:
Насила хубост не става..
Тръгнал си с по-малка,ама пък чак да я караш насила да спи с теб![]()
..Не ми звучи нормално
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съветът ми е да не тровиш живота на 13 годишни момичета. Те предпочитат да гледат Хана-Монтана, вместо да изкурвяват с такива като тебе!
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Обича той .. болния си мозък и патката дету я няма ..Първоначално написано от SmilezZz
![]()
btw съвсем вероятно е темата да е ебавка .. и пак тряя си с много болен мозък, за да се ебаваш с такова нещо .. и ако е ебавка му пожелавам да не му върже никоя в следващите няколко месеца ..![]()
Priceless .. <3
ебати и ПЕДОФИЛА ...![]()
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Следващите няколко месеца не.Първоначално написано от Hilary_
СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ !!!!!!!!!
хаха взе ми думите .. реших да не пиша години, за да не изглеждам прекалено злобна ..Първоначално написано от UltrasLife
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
По-добре гаден, отколкото гладен![]()
^ Спри с тъпите си коментари викам
Автора да си изреже картинката от вестник труд и да си излъска бобченцето и да се спира
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮