- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- неудобно ми е :(
Здравейте..отново пускам тема тук..въпросът е там,, че бях решила за рд-то на най-добрата ми фр..да и подаря наша снимка,, монтирана върху възглавничка,, и аз казах на другите ми фр какво ще и подаря,, включително и на нея.Но сега нашите казаха,че е мн скъпо и по-добре да й взема нещо друго..аз нямам против,, но проблема е там,че вече казах на фр ми какво ще и подаря,, дайте ми съвет как да и кажа и на нея и на другите момичета,, че няма да и взема това,,а нещо друго,,тъй като избързах,,и казах със сиг,, че ще е възглавничка,, неудобно ми е..и какво ли ще си помислятpls съветче
![]()
Еми обясни им,че си решила да купиш друго нещо,което си харесала..И не им казвай какво ще е то,все едно ще е изненада (то ще е така де)![]()
..
А и сега избери някакъв друг подарък..Пък ако имате ваши снимки = може да й направиш един албум..Не знам..Разходи се из магазините + и не се притеснявай - не мисля,че ще ти се разсърди..Пък може да измислиш и нещо по-хубаво..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е, на всеки се случва. Кажи им, че просто нещо друго ти е привлякло вниманието или просто си решила, че възглавничката не е подходяща. Те сигурно ще те разберат. И другия път не им казвай :P
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Мерси,,твоя отговор ми най-много помогнаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
Първо не , че искам да те съдя , но тъпо си постъпила това е подарък за рожден ден - предварително не се казва !
И още нещо . Колко стуравт тези възглавнички , защото все си мисля , че не са чак толкова скъпи ?![]()
Ти нямаш ли някакви спестени пари / баба , дядо от кои да поискаш останала част, която вашите не могат да отделят.. ?
Всъщност аз не спестявам пари,, а баба ми и дядо нямамПървоначално написано от Infinity
тъй,,че всички пари ще трябва да са от нашите,,но мисля,че вече намерих решение на проблема..