.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

неудобно ми е :(

Здравейте..отново пускам тема тук..въпросът е там,, че бях решила за рд-то на най-добрата ми фр..да и подаря наша снимка,, монтирана върху възглавничка,, и аз казах на другите ми фр какво ще и подаря,, включително и на нея.Но сега нашите казаха,че е мн скъпо и по-добре да й взема нещо друго..аз нямам против,, но проблема е там,че вече казах на фр ми какво ще и подаря,, дайте ми съвет как да и кажа и на нея и на другите момичета,, че няма да и взема това,,а нещо друго,,тъй като избързах,,и казах със сиг,, че ще е възглавничка,, неудобно ми е..и какво ли ще си помислят pls съветче

Еми то затова не се казва.Аз като взимам подарък казвам че е ИЗНЕНАДА !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми обясни им,че си решила да купиш друго нещо,което си харесала..И не им казвай какво ще е то,все едно ще е изненада (то ще е така де) ..
    А и сега избери някакъв друг подарък..Пък ако имате ваши снимки = може да й направиш един албум..Не знам..Разходи се из магазините + и не се притеснявай - не мисля,че ще ти се разсърди ..Пък може да измислиш и нещо по-хубаво..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Е, на всеки се случва. Кажи им, че просто нещо друго ти е привлякло вниманието или просто си решила, че възглавничката не е подходяща. Те сигурно ще те разберат. И другия път не им казвай :P
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от black_baby
    Еми то затова не се казва.Аз като взимам подарък казвам че е ИЗНЕНАДА !!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Еми обясни им,че си решила да купиш друго нещо,което си харесала..И не им казвай какво ще е то,все едно ще е изненада (то ще е така де) ..
    А и сега избери някакъв друг подарък..Пък ако имате ваши снимки = може да й направиш един албум..Не знам..Разходи се из магазините + и не се притеснявай - не мисля,че ще ти се разсърди ..Пък може да измислиш и нещо по-хубаво..
    Мерси,,твоя отговор ми най-много помогна

Мега фен Аватара на Infinity
    Първо не , че искам да те съдя , но тъпо си постъпила това е подарък за рожден ден - предварително не се казва !
    И още нещо . Колко стуравт тези възглавнички , защото все си мисля , че не са чак толкова скъпи ?
    Ти нямаш ли някакви спестени пари / баба , дядо от кои да поискаш останала част, която вашите не могат да отделят.. ?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Първо не , че искам да те съдя , но тъпо си постъпила това е подарък за рожден ден - предварително не се казва !
    И още нещо . Колко стуравт тези възглавнички , защото все си мисля , че не са чак толкова скъпи ?
    Ти нямаш ли някакви спестени пари / баба , дядо от кои да поискаш останала част, която вашите не могат да отделят.. ?
    Всъщност аз не спестявам пари,, а баба ми и дядо нямам тъй,,че всички пари ще трябва да са от нашите,,но мисля,че вече намерих решение на проблема..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си