Здравейте , значи аз неска си инсталирах WoW TLK , регнах се в един сървър ала бала оправих се и единственото което правя в играта е да убивам няк`ви същества ... нищо друго не мога ... затва ми е много тъпо моля ви обяснете ми кво се прави как се прави абе сичко което можете та ми кажете ми го кажете плс щото съм мноо зле![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
виж ся никой няма да се навие да ти го каже по простата причина че тряя да ти обяснява цял ден ако можеш да четеш английски ОК ама иначе потърси в гугъл World Of Warcraft Manual и сигурно ще намериш нещо.![]()
Be cool,Hate school
Първо да те светнем се пише WOTLK .После както казаха по горе се регистрираи най добре в Dragonfire-Bg Сървара се води за най добрият в България. И ако беше само това с мобовете ( така им се казва на тея "същества") нямаше да я играят 13 мил души че и да си я плащат за нея..Тези данни са само за оргиналният сървар...И помисли дали искаш да я играеш веднъж почнеш ли трудно се спира...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"