- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Зайооооо <333 :}:}:}
А кой е казал, че и ти ще ядеш?Първоначално написано от BlueFace
It's all mine!
![]()
Алчна си ....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ама само малко, нали?Първоначално написано от BlueFace
![]()
Сдоби ли се със зайче вече? Защото, ако не си, мога да ти отговоря на всички въпроси. Имах две зайчета, макар и отдавна.![]()
Така... може да имаш зайче вече, но аз пак ще пиша.Първоначално написано от buuu
Клетката, в която трябва да живее трябва да е по - голяма от него и да има достатъчно място за кътче със сено, купичка с храна, поилка ии място където да си ляга зайчето. На дъното на клетката трябва да сложиш стърготини, които да сменяш редовно и трябва да миеш самата клетка от време на време. Ако му чистиш както трябва въобще няма да мирише. Поне моя заек не мирише. Ядат гранули и сено. Цената във всеки зоомагазин е различна, но не мисля че трябва да надвишава 40-50 лева. Аз като си взимах моето беше 35.
От време на време трябва да го пускаш да се разхожда извън клетката (ако имате място де), но задължително да седиш при него, защото може да изяде кабелите/тапетите/растенията. Може да му вземеш гребен/ четка специално за животни и да го решеш, за да не му се заплита козинката. Такова легло не мисля, че ще му е нужно...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
нямам още зайче мерси за инфото![]()
If I played you like a toy?
Вземи си рибиПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
щоПървоначално написано от SkiCatA
![]()
Предлагам простоПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
![]()
щото са яки
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
ем да ама аз искам да си гушкам нещо .. хах пухкавоПървоначално написано от SkiCatA
![]()
![]()
![]()