Баща ми нощес нещо му стана, пил ли беше, не знам.. Почна да се кара с майка ми и тя избяга при мен в детската, той дойде, пак грандиозен скандал.. И нещо ми прищрака, хвърли си телефона в стената, компютъра, монитора, клавиатурата, телевизора- всичко на земята.. НИе с майка ми се бяхме прегърнали на леглото ми и пищим.. А с нещо ми закачи баща ми палеца на десния крак, сега ми е син и подут нокътя.. И снощи.. мама избяга при баба долу, на първия етаж, слава богу, нищо не и направи баща ми, но беше ужасно...Явно сега съжалява, задето е избухнал така, защото ми даде неговия лаптоп и телевизора от спалнята, но ти не можеш да си представиш какъв стрес беше, какво нещо.. Аз се страхувах за майка си, страхувах се, че ще я нарани... за себе си не ме беше страх, защото той на нея и беше бесен.. .Даже не знам защо... Но това беше ... голяма грешка, ... още ми летят пред очите компютрите и телевизорите..А на вс. отгоре палеца ме боли, при моето състояние, такова малко нещо ме приковава буквално към леглото, а не искам да си стоя у дома.. А сега трябва да избирам между двамата, на чия страна да застана.. Аз мн. ясно избирам мама, но ми е кофти и не мога да съм студена към него.. Какво да правя, мамка му?!