- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към мъжката аудитория
Такааа ... представете си, че сте супер якия пич, на когото ниоя мацка не отказва (може и да не ви се налага да си представяте). Живеете си с убеждението, че всички момиченца/девойки/жени са лесни курви и не ви коства мнг усилия да имате, която ви се прииска
Обааче, попадате на мадама, която въпреки, че сте убеден колко ви иска и колко е лесна, за ваша изненада ви отрязва и ясно ви дава да разберете, че не е толкова евтина!
Каква е реакцията ви? Теглите и една майна и се връщата към леснитеИли това ви мотивира да я имате на всяка цена, защото провала ви дразни!?!
връщам се на лесното щот съм n00b
GTA Stunting
Аз не съм як пич,а съм супер сдухан смотаняк,яздещ магаре,но ще отговоря.Не ми дреми,майна.Като ме не ще - да духа супата,майна.![]()
Ще се амбицирам да я сваля.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Определено бих се амбицирал.Първоначално написано от orexovka
Че какво му дреме на света за теб?
Давам безплатни покани за l0ckerz.com.Който иска >>ЛС.
Ми ше спра да си представям) хаха
Не,сериозно бих се върнал към лесните щото ше съм готин пич и тя е нямала да има право да ми се прави на възвишена.![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Тегля и една майна и се връщам към лесните
Бавните неща накрая излизат най-хубави........![]()
мисля , че съм ясен..
Щом ми е дала да разбера.. значи няма да се върне.. на сила хубост не става !![]()
Ще се амбицирам да я сваля, особено ако съм я харесал много.
Говорим за идеалният свят или за реалният ?
По темата: От всички полово предавани болести най разпространената са парите.
"Вървежен, красив и готин" означава тъп, богат и нахакан. Поне в нашата реалност.
Ако сведем темата на автора до събития случващи се в чалготеката - тогава може да се генерализират нещата. Във всички други случаи (в които не става дума за безразборен секс с непознати) нещата опират до човешки взаимоотношения а те не се градят на секса и кой е по по най красив и т.н.
ами ,зависи.. ако наистина много искам да я прекарам продължавам да и казвам че нямя лесно да се откажа от нея ..![]()
![]()
Като не ме иска тя губи![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Зависи от момичето, за да продължа да се занимавам с нея трябва да е наистина мн. красива, а и да ме е отрязала, защото иска да покаже , че не е лесна и че иска повече внимание, ако е заради това че не я кефя, мн. ясно че няма да се занимавам с нея и ще отида при по-лесната.
Теб само красотата ли те привлича?!Първоначално написано от prettyboy
Обичам предизвикателствата...![]()
Лесните не са интересни плюс това.
Ест. че ще се мотивирам и, ще се опитам да я сваля на всякаква цена !
I love my girl <3
колкото непостижима е една жена толкова по голяма е тръпката но зависи ако тази жена иска да я сваля защото ако тя не иска никога няма да ми се даде но ако иска но просто иска да ме държи на тръни ще продължавам но нали ако е жена добра в "забиването"на мъже тя знае кога да свали летвата а ако не иска ще ида при лесничките 8-осмокласнички![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Върнахте ми надеждата :P ... не че имам нещо против по-разкрепостените момичетавсичко е въпрос на нагласа, но искам да означавам нещо за конкретния човек в конкретния случай
![]()
Тва с дразненето е тъпа женска реакция нас ни болят уъовете кат ни резнатПървоначално написано от orexovka