.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

въпрос към мъжката аудитория

Такааа ... представете си, че сте супер якия пич, на когото ниоя мацка не отказва (може и да не ви се налага да си представяте ). Живеете си с убеждението, че всички момиченца/девойки/жени са лесни курви и не ви коства мнг усилия да имате, която ви се прииска Обааче, попадате на мадама, която въпреки, че сте убеден колко ви иска и колко е лесна, за ваша изненада ви отрязва и ясно ви дава да разберете, че не е толкова евтина!
    Каква е реакцията ви? Теглите и една майна и се връщата към лесните Или това ви мотивира да я имате на всяка цена, защото провала ви дразни!?!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    връщам се на лесното щот съм n00b
    GTA Stunting

Град
    Знам ли и аз,майна
    Аз не съм як пич,а съм супер сдухан смотаняк,яздещ магаре,но ще отговоря.Не ми дреми,майна.Като ме не ще - да духа супата,майна.

Ще се амбицирам да я сваля.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Re: въпрос към мъжката аудитория

Цитирай Първоначално написано от orexovka
    Такааа ... представете си, че сте супер якия пич, на когото ниоя мацка не отказва (може и да не ви се налага да си представяте ). Живеете си с убеждението, че всички момиченца/девойки/жени са лесни к**ви и не ви коства мнг усилия да имате, която ви се прииска Обааче, попадате на мадама, която въпреки, че сте убеден колко ви иска и колко е лесна, за ваша изненада ви отрязва и ясно ви дава да разберете, че не е толкова евтина!
    Каква е реакцията ви? Теглите и една майна и се връщата към лесните Или това ви мотивира да я имате на всяка цена, защото провала ви дразни!?!
    Определено бих се амбицирал.
    Че какво му дреме на света за теб?
    Давам безплатни покани за l0ckerz.com.Който иска >>ЛС.

никоя, не би устояла...... има малко предложени пари

Град
    Пловдив
    Ми ше спра да си представям ) хаха
    Не,сериозно бих се върнал към лесните щото ше съм готин пич и тя е нямала да има право да ми се прави на възвишена.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Ще се опитам пък като неиска-майната и.

Тегля и една майна и се връщам към лесните

Ами ако съм я харесал много ще направя всичко възможно

Бавните неща накрая излизат най-хубави........

мисля , че съм ясен..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Щом ми е дала да разбера.. значи няма да се върне.. на сила хубост не става !

Ще се амбицирам да я сваля, особено ако съм я харесал много.

Град
    Sofia
    Говорим за идеалният свят или за реалният ?

По темата: От всички полово предавани болести най разпространената са парите.

"Вървежен, красив и готин" означава тъп, богат и нахакан. Поне в нашата реалност.

Ако сведем темата на автора до събития случващи се в чалготеката - тогава може да се генерализират нещата. Във всички други случаи (в които не става дума за безразборен секс с непознати) нещата опират до човешки взаимоотношения а те не се градят на секса и кой е по по най красив и т.н.

ами ,зависи.. ако наистина много искам да я прекарам продължавам да и казвам че нямя лесно да се откажа от нея ..

Град
    Пловдив,Кичука
    Като не ме иска тя губи
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Зависи от момичето, за да продължа да се занимавам с нея трябва да е наистина мн. красива, а и да ме е отрязала, защото иска да покаже , че не е лесна и че иска повече внимание, ако е заради това че не я кефя, мн. ясно че няма да се занимавам с нея и ще отида при по-лесната.

Цитирай Първоначално написано от prettyboy
    Зависи от момичето, за да продължа да се занимавам с нея трябва да е наистина мн. красива, а и да ме е отрязала, защото иска да покаже , че не е лесна и че иска повече внимание, ако е заради това че не я кефя, мн. ясно че няма да се занимавам с нея и ще отида при по-лесната.
    Теб само красотата ли те привлича?!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Обичам предизвикателствата...
    Лесните не са интересни плюс това.

Ест. че ще се мотивирам и, ще се опитам да я сваля на всякаква цена !
    I love my girl <3

колкото непостижима е една жена толкова по голяма е тръпката но зависи ако тази жена иска да я сваля защото ако тя не иска никога няма да ми се даде но ако иска но просто иска да ме държи на тръни ще продължавам но нали ако е жена добра в "забиването"на мъже тя знае кога да свали летвата а ако не иска ще ида при лесничките 8-осмокласнички
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Върнахте ми надеждата :P ... не че имам нещо против по-разкрепостените момичета всичко е въпрос на нагласа, но искам да означавам нещо за конкретния човек в конкретния случай

Re: въпрос към мъжката аудитория

Цитирай Първоначално написано от orexovka
    Такааа ... представете си, че сте супер якия пич, на когото ниоя мацка не отказва (може и да не ви се налага да си представяте ). Живеете си с убеждението, че всички момиченца/девойки/жени са лесни к**ви и не ви коства мнг усилия да имате, която ви се прииска Обааче, попадате на мадама, която въпреки, че сте убеден колко ви иска и колко е лесна, за ваша изненада ви отрязва и ясно ви дава да разберете, че не е толкова евтина!
    Тва с дразненето е тъпа женска реакция нас ни болят уъовете кат ни резнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си