Пускам тази тема с цел разбулване на истината около следното съобщение разпространявано масово в скайп:
Skype Administrator: Здравейте уважаеми потребители на Skype,поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.
За повече информация: http://alaw.hit.bg - Екипът на Skype за България
Това, че преди няколко дни имаше проблеми с конектването към сървъра на скайп според мен няма нищо общо с това съобщение... Предполагам, че е масово СПАМ съобщение, разпространавано из мрежата, но не знам с каква цел?!?!

Каква според вас е логиката да препращате съобщението на поне 15 ваши абонати, с цел да отчетат активността на акаунта Ви. Това са пълни измислици за мен!

П.С. - Ако някой има достоверна информация, нека да сподели!