.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПРИЧЕСКА

ПРИЧЕСКА

Здравейте!Искам да ви попитам дали знаете как е направена прическата на SoShy в тази песен-http://www.youtube.com/watch?v=25LBTSUEU0A&feature=fvst Благодаря предварително!

ехооооооо никой ли не иска да ми помогне

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Отстрани е на малки малки плитчици и отгоре бритона е хванат с фиба и повдигнат, но не точно по средата, а повече от страни го е хванала

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Отстрани е на малки малки плитчици и отгоре бритона е хванат с фиба и повдигнат, но не точно по средата, а повече от страни го е хванала
    Благодаря! но ако някой може да ми даде клип ще сам много благодарна

Какъв клип о.О..то много ясно си личи как е направена..DevilWish ти каза как по-точно.Опитай..ако не стане-ще опиташ още няколко пъти xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Какъв клип о.О..то много ясно си личи как е направена..DevilWish ти каза как по-точно.Опитай..ако не стане-ще опиташ още няколко пъти xD
    Аз знам как да си направя такав бритона ,обаче не мога да схвана как да направя тва отстрани

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    Аз знам как да си направя такав бритона ,обаче не мога да схвана как да направя тва отстрани
    Търси как се прави рибена кост и я направи или остави някой да ти я направи, защото не е много лесно Има много клипове за рибена кост

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    Търси как се прави рибена кост и я направи или остави някой да ти я направи, защото не е много лесно Има много клипове за рибена кост
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си