Здравейте! може да звучи смешно , но повярвайте ми - НЕ е ! Така...Да започнем..Като бях на 4-6 години почнах да гледах филми - УЖАСИ като : Последен изход 3 , SAW 1 , SAW 2 , SAW 3 и такива... После брат ми като бяхме малки се ровеше в нета а аз бях при майка ми и след 2 минути почна да крЕщи и отидох да видя кво става (той е по-голям) и ми каза :
- Я ела да ти покажа една игра...
както всички глупави 4-годишни пишлемета се съгласих и познайте играта кво беше - минаваш по един лабиринт и след като стигнеш до 3-то ниво ти излиза един дявол и почна да врещи...почнах да крещя...(още се чуда как не припаднах ) ... и после да ме бъзикат постоянно ми го пускаха. И така се побърках до сега. Вече си мисля че е вкъщи, някой път по мое въображение го виждам пред мен , на сън сънувам че ми говори... Кажете , казах на майка ми (доста често се случва) и сега ми каза :
- Е,това е лудост !
Аз миналата година ходих на психолог към 2-3 месеца и се оправих (уж..) и след месец пак се случи тва и до сега е пок така... Та, въпроса ми е ... Луда ли съм и как да се оправи това нещо ( с хипноза или кажете нещо )
ПС. Моля без тъпи коментари темата е абсолютно сериозна и вече се побърквам ( а и да добавя нещо - някой път ппочва да ме боде към лявата гърда ( малко по-надолу) и се чудя и това от какво е - от стреса ?! И да добавя за тоя проблем относно бодежите преди пих хапчета 3 месеца ... сега пия едни за нормализиране на организма - НО пак да питам - ОТ СТРЕСА ЛИ Е ТАКА - ВЕЧЕ СЕ ПОБЪРКВАААААМ ! )