.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: Има ли?

Въпросът ти много интересно се връзва с лентичката в подписа ти, според която имаш връзка вече 3 години.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Тема за 185391 за това,дали има свесни момчета.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Има ли?

Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    ... което да знае какво иска и да е сериозен, момче, което да иска сериозна връзка и да не се страхува да я получи.. ..

Ама като почнете с тия сериозни връзкиииии напраооооо бяс ... кво му е сериозното .... договор ли подписвате .. квоо смехории

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    за момче не знам,ама такава тема има

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Ако има момиче което търси такова нещо щях да съм най щастливият човек на света...
    +1 Евала за това мнение ! =D>
    +2 ..
    +4
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кхъ-кхъ, темата се повтаря.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Re: Има ли?

Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    Има ли момче, което да не се интересува само как да си увеличи бройката... което да знае какво иска и да е сериозен, момче, което да иска сериозна връзка и да не се страхува да я получи.. такова, което да уважава момичето до себе си, да го цени и да прави всичко за нея (както и тя за него), да е стъпил на земята и да не мисли само как да излиза по баровете с приятели, а да предпочита да остане с половинката си, защото му е хубаво да са заедно? останало ли е такова момче или всички са изчезнали? Моля споделете познавате ли такова, защото аз - не..
    Аве ти добре ли си ве, ще оставя приятелите си, ще седя 24 с тебе, ща глезя, ще си дам цялото внимание на теб и кат ти омръзна ще отидеш да са наебеш с някой др. и не ми приказвай че не си кат др. и ще си ми вярна, щот такива момичета няма пък и мн. ясно че примерно за 3 години ще спа с 50 момичета, вместо да се влябвам в едно и да страдам после.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си